ورود

View Full Version : قرار دادن مقدار comboboxدر بانک

samiraamiri
سه شنبه 18 بهمن 1384, 07:45 صبح
سلام
من یه combo دارم که مقادیرش رو از جدول دیگه ای می گیره و حالا می خوام بعد از انتخاب کاربر مقدار این combo رو در یک جدول دیگه قرار بدم
باید کدوم خاصیت combo رو استفاده کنم

مجتبی کریمی
سه شنبه 18 بهمن 1384, 09:41 صبح
سلام
من از SelectedItem استفاده می کنم

M.kavyani
سه شنبه 18 بهمن 1384, 10:54 صبح
سلام
من یه combo دارم که مقادیرش رو از جدول دیگه ای می گیره و حالا می خوام بعد از انتخاب کاربر مقدار این combo رو در یک جدول دیگه قرار بدم
باید کدوم خاصیت combo رو استفاده کنم
با سلام
برای اینکه بتوانی به مقدار متنی object ها دستیابی داشته باشی(تقربیا" همه به جز Datagride ) به صورت زیر استفاده کار کن:

ObjectName.Text
مثلا" در آینجا داریم

comboBox1.Text

MMAASS
سه شنبه 18 بهمن 1384, 23:20 عصر
سلام
جواب گرفتین؟
یا منظورتون چیز دیگه ایه؟
آخه من هیچ وقت چیزیو که تو کمبو باکس نشون می دم ذخیره نمی کنم.
مثلا اگه یه کمبو باکس دارم که توش رشته های تحصیلی هست نمیام هر دفه یه رشته طولانیو ذخیره کنم به جاش یه کد ذخیره میکنم.
اگه شما هم همینو می خواین بگین تا بگم

samiraamiri
جمعه 21 بهمن 1384, 12:42 عصر
من از selected item که استفاده می کردم به دلیل اینکه دومین فیلد رو نیاز داشتم جواب نمی داد
تونستم از خاصیت item در datarowview استفاده کنم که خیلی برام مشکل ساز شده بود اصلا ذهنم به text نرفته بود
با تشکر از شما دوست عزیز گرفتم که با text راحت بهش دسترسی پیدا می کنم
با تشکر

M.kavyani
جمعه 21 بهمن 1384, 19:47 عصر
من از selected item که استفاده می کردم به دلیل اینکه دومین فیلد رو نیاز داشتم جواب نمی داد
تونستم از خاصیت item در datarowview استفاده کنم که خیلی برام مشکل ساز شده بود اصلا ذهنم به text نرفته بود
با تشکر از شما دوست عزیز گرفتم که با text راحت بهش دسترسی پیدا می کنم
با تشکر
با سلام
از اینکه جواب گرفتید خوشحالم. ولی راه دومی وجود داره که کمی طولانی تره ولی در مواقعی بهتره که از اون شیوه استفاده بشه شیوه ای که دوستمون گفتن به جای رشته کد رو ذخیره میکنن.( خودم اکثر مواقع رشته رو ذخیره میکنم)
در پناه حق موفق و کامروا باشید

MMAASS
سه شنبه 25 بهمن 1384, 09:33 صبح
با سلام
از اینکه جواب گرفتید خوشحالم. ولی راه دومی وجود داره که کمی طولانی تره ولی در مواقعی بهتره که از اون شیوه استفاده بشه شیوه ای که دوستمون گفتن به جای رشته کد رو ذخیره میکنن.( خودم اکثر مواقع رشته رو ذخیره میکنم)
در پناه حق موفق و کامروا باشید

سلام
البته من منظورم SelectedIndex و SelectedItem نیست.
منظورم دقیقا کدیه که تو جدول دیتابیس براش درنظر گرفته
یه چیز دیگه که هست اینه که ممکنه اصلا کد نباشه مثلا ما به کاربر رشته های تحصیلی رو تو کمبوباکس نشون می دیم اما بجاش می خواهیم یه چیز دیگه رو ذخیره کنیم مثلا به جای رشته ها حروف A تا Z ذخیره بشه
امیدوارم که گیج نشده باشین چی گفتم :بامزه:

meh_secure
سه شنبه 25 بهمن 1384, 11:05 صبح
ممکنه شما بخواهید کلید اولیه رو بدست بیارید. اونوقت باید از خاصیت Value استفاده کنید.
و برای بدست آوردن Value از متد SelectedValue استفاده کنید. اینطوری میتوانید به عنوان مثال نام شهر را در Combo نشون بدین و بجای اون کد شهر رو بدست بیارین.

meh_secure
سه شنبه 25 بهمن 1384, 11:09 صبح
با سلام
(خودم اکثر مواقع رشته رو ذخیره میکنم)

محسن جان اصلا این کار رو نکن.
خود من رو به بدبختی انداخت(البته قضیه برای چند سال پیشه)

MMAASS
سه شنبه 25 بهمن 1384, 11:43 صبح

سلام
منم کاملا موافقم
اصلا درست نیست که رشته ذخیره بشه

M.kavyani
چهارشنبه 26 بهمن 1384, 14:52 عصر
سلام مهدی جان
چرا ؟ چه بدبختی؟ بگو ما هم نیفتیم تو همون چاهی که افتادی؟:لبخند:
ممنونم

niloufar
چهارشنبه 26 بهمن 1384, 18:01 عصر
سلام مهدی جان
چرا ؟ چه بدبختی؟ بگو ما هم نیفتیم تو همون چاهی که افتادی؟:لبخند:
ممنونم
سلام
من نمیدونم به این بدبختی میگن یا فقط بهش میگن اشکال ولی حداقل استفاده از خود متن بجای ID اینه که حجم بانکت بدون اینکه نیاز باشه بالا میره ضمن اینکه در ارتباطها با سایر جداول هم میتونه شما رو دچار درد سر کنه

M.kavyani
چهارشنبه 26 بهمن 1384, 19:26 عصر
سلام
من نمیدونم به این بدبختی میگن یا فقط بهش میگن اشکال ولی حداقل استفاده از خود متن بجای ID اینه که حجم بانکت بدون اینکه نیاز باشه بالا میره ضمن اینکه در ارتباطها با سایر جداول هم میتونه شما رو دچار درد سر کنه
با سلام
اینکه حجم جدول میره بالا یا اینکه کد نویسیش سخت تر بشه رو شرایط و خیلی چیز های دیگه معلوم میکنه.
در مورد ID که گفته بودین باید عرض کنم خدمت شما که اگر قرار باشه اونی رو ذخیره میکنیم ای دی باشه بله حق با شماست. ولی اگر یه رشته ساده باشه زیاد مهم نیست.
از توجهتون سپاسگذارم
در پناه حق موفق و کاروا باشید

niloufar
چهارشنبه 26 بهمن 1384, 19:43 عصر
سلام

شرایط و خیلی چیز های دیگه معلوم میکنه

بنده هم که عرض کردم:

میتونه شما رو دچار درد سر کنه

در مورد ID که گفته بودین باید عرض کنم خدمت شما که اگر قرار باشه اونی رو ذخیره میکنیم ای دی باشه بله حق با شماست

بله در شرایط عادی چیزی بهتر از ID برای ذخیره این جور چیزا پیدا نمیشه

ولی اگر یه رشته ساده باشه زیاد مهم نیست

نوفهمیدم یعنی چه؟ اگه منظورتون اینه که اگه رشته بذارید عیب نداره، باور بفرمایید در تجربه متوجه میشیم که عیب داره. اگه منظورتونم اینه که اگه رشته بذاریم با متن کمبو فرقی نمیکنه که خوب معلومه. خلاصه ...

meh_secure
چهارشنبه 26 بهمن 1384, 22:00 عصر
استفاده از متن به عنوان کلید در ایجاد query string برای من مشکل ایجاد کرد. اما فقط بعضی اوقات مشکل رخ می داد و در مواردی نا مشخص.

M.kavyani
چهارشنبه 26 بهمن 1384, 23:35 عصر
استفاده از متن به عنوان کلید در ایجاد query string برای من مشکل ایجاد کرد. اما فقط بعضی اوقات مشکل رخ می داد و در مواردی نا مشخص.
اگر نخواهیم کوئری بگیریم و این کمبو باکس رو برای راحتی کار در نظر بگیریم چی؟

meh_secure
پنج شنبه 27 بهمن 1384, 12:40 عصر
اون دیگه به خودت بستگی داره ولی احتمالات رو در نظر بگیر. ممکنه مشکلات دیگه ای هم باشه.
یه چیز دیگه: کار از محکم کاری عیب نمی کنه.

MMAASS
پنج شنبه 27 بهمن 1384, 23:25 عصر

سلام
راحتی کار یعنی چی؟
منظورتون آیتمهای ثابته؟ مثل ماههای سال؟
که بازم فرقی نمی کنه در هر صورت ممکنه اشکال بوجود بیاد.
اصلا فلسفه کمبوباکس چیه؟
کمبوباکس برای نشون دادن مقادیری بکار می ره که حتما باید یکی از اونها تو هر رکورد درج بشه ، اگه یادم نرفته باشه بهش می گن "فیلد تکراری" یعنی یک سری چیزهای ثابت (البته ممکنه اضافه هم بشن).
پس وقتی که هر کدوم از اونها در چند رکورد تکرار می شه بهتره که بجاش یه کد کوتاه ذخیره بشه نه یه رشته طولانی.