ورود

View Full Version : مشکل با پرینت کردن

nima mansouri
پنج شنبه 12 بهمن 1391, 14:11 عصر
سلام من برای پرینت گرفتن از کلاس QPrinter , QPainter استفاده می کنم و پرینت گرفته می شود منتها پرینتر برای پرینت کردن خیلی کار می کند و فاصله بین تو پرینت متوال (2 کپی از یک فایل) پرینتر مدام در حال کارکردن است و این زمان طولانی است و پرینتر داغ می کند مشکل چیست؟

complexcoding
جمعه 13 بهمن 1391, 10:36 صبح
تو يه سايت خارجي به نام Qtcentre.org سوالت رو مطرح كردم اونا مي گن بدون كد نمي تونن جواب بدن! اگر دوست داشتي به همون سايت برو و كدت رو بذار يا همينجا بذار من برات اونجا ببرم.
اين آدرسشه : http://www.qtcentre.org/threads/53076-Problems-with-printing

nima mansouri
جمعه 13 بهمن 1391, 11:57 صبح
سلام ممنون
QFont font("B Lotus", 10);
font.setBold(true);
QPrinter printer;
printer.setPageSize(QPrinter::A4);
printer.setOutputFormat(QPrinter::NativeFormat);
// printer.setOutputFileName("nonwritable.pdf");

printer.setCopyCount(2);

QPainter painter(this);

painter.begin(&printer);
painter.setFont(font);
*
*
*
*
painter.end();

complexcoding
جمعه 13 بهمن 1391, 22:35 عصر
آقا طرف جواب داده مي گه بايد كار با پرينترتو بلد باشي و اينكه پي دي اف چقدر بزرگ هست و پرينترت در چه وضعيتي هست؟ خلاصه مي خواد بگه به كدات ربطي نداره... بازم متن انگليسيشو واست مي ذارم شايد اينطوري منظورشو بهتر متوجه شدي.
Learning printing myself, how large is the PDF - and how does the printer deal with that. IF the hp is hot (litterally) I would look at that instead of a program issue

complexcoding
شنبه 14 بهمن 1391, 08:47 صبح
اين هم معني يكي معني بهتر كه مفهوم رو كاملا روشن مي كنه:
معنی جمله:
با دانشی که شخصاً در زمینه چاپ دارم، بزرگی اندازه PDF - و چگونگی برخورد چاپگر با اون، اگه hp داغ بشه (عیناً اینطور میشه) من نگاهم به این مسئله اين است بجای بودن یک مشکل توی برنامه.
منظور:
داغ کردن چاپگرهای hp بیشتر ناشی از بزرگی اندازه فایل PDF و نحوه برخورد چاپگر با اونها هست (که توی سایزهای بزرگ زیاد اتفاق میفته).

alamate_aoal
شنبه 14 بهمن 1391, 19:25 عصر
سلام

کدت رو کامل بذار تا من روی پرینترم تست کنم