View Full Version : سوال: آیا منبع آموزشی دلفی و خصوصاً DataSnap درحد کتاب های Step by step وجود داره؟
hp1361
پنج شنبه 12 بهمن 1391, 15:43 عصر
سلام
سوالم واضحه
دوستان هرکی اگه چیزی سراغ داره آدرس بده ممنون میشم
BORHAN TEC
پنج شنبه 12 بهمن 1391, 16:08 عصر
سلام
بهترین منبع آموزشی به نظر من برای یادگیری گام به گام این لینک هست که هم مقالاتش به صورت نوشتاری موجود هست و هم ویدئوها و هم کدها:
http://www.embarcadero.com/rad-in-action/delphi-labs
در ضمن کتابهای آقای Bob Swart هم خیلی خوب هستند ولی در اینترنت به صورت رایگان! یافت نمی شوند و برای تهیه آن مجبورید به صورت قانونی رفتار کنید!
موفق باشید...
hp1361
پنج شنبه 12 بهمن 1391, 16:42 عصر
سلام
آموزش های آقای Pawel Glowacki خیلی خوبه، اما در حد شروع! اینکه مثال های مختلفی زده باشه و از جنبه های مختلف با مسائل گوناگون مثلا datasnap رو توضیح داده باشه نیست.
مثلا بحث Authentication and Authorization رو با یک مثال ساده توضیح داده که کاملا قابل درکه اما اینکه کاربر کلاینت چطور اطلاعاتش رو ارسال کنه و در چه زمانی رو چیزی نگفته! البته میشه با بالا و پایین کردن دلفی فهمیدش اما خوب زمانبره نه!
از طرفی به فرض من الان تونستم انجام بدم از کجا معلوم کار من منطقی و طبق یک قاعده درست باشه! آخر کار میبینی یچی ساختی مثل کد زدن از نوع اسپاگتی!
(آقای عشایری چرا کتابای این آقای Bob Swart توی نت یافت نمیشه؟یعنی یکی پیدا نمیشه در راه خدا بزاره تو نت؟)
BORHAN TEC
پنج شنبه 12 بهمن 1391, 16:57 عصر
(آقای عشایری چرا کتابای این آقای Bob Swart توی نت یافت نمیشه؟یعنی یکی پیدا نمیشه در راه خدا بزاره تو نت؟)
I don't know!!!
برای مثال عملی، مثالهای مختلفی پیدا میشه. مثلاً کنفرانس آقای Stephen Ball در CodeRage 7 تحت عنوان Getting Practical with DataSnap . البته باید برای یادگیری بیشتر کدهای مربوط به این کنفرانس را هم دانلود کنید و مورد بررسی قرار بدید.
در هر صورت من فکر نمی کنم که DataSnap کمبود منابع آموزشی داشته باشه. البته باید توجه داشت که ساخت برنامه های چند ردیفه جزو مباحث پیشرفته برنامه نویسی است و باید قبول داشته باشیم که برای یادگیری آن هم باید کمی سختی کشید و علاوه بر مباحث آموزشی باید کدهای نمونه زیادی را بررسی کرد. منابع آموزشی مختلفی وجود داره مثل همین مواردی که تا کنون معرفی کردم، کنفرانسهای CodeRage ، کتابهای آقای مارکو کانتو، مقالات آقای Andreano Lanusse و دیگران، فرومهای مختلفی مثل StackOverFlow و ... . البته من هم نوشتن کتابی را در این خصوص شروع کرده ام که اگر عمری باقی بماند حتماً آنرا به سرانجام خواهم رساند. فکر می کنم که کار نوشتن این کتاب در اواخر بهار یا اوایل تابستان به پایان برسد.
در آخر، برای یک مشاهده یک مثال خوب و واقعی به آدرس زیر مراجعه کنید:
http://blogs.embarcadero.com/stephenball/2013/01/09/business-display-demo/
fahimi
پنج شنبه 22 فروردین 1392, 16:43 عصر
با سلام
http://blogs.embarcadero.com/stephen...-display-demo/
متاسفانه برای دانلود بایستی عضو سایت بشویم و این سایت تایع قوانین امریکا است ... که در نتیجه امکان عضویت نیست - اگر امکانش است یکی دوستان در جایی دیگر آپلود کند
با تشکر
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.