View Full Version : سوال: مشکل در نمایش محیط طراحی WPF
aliahmadi
پنج شنبه 12 بهمن 1391, 19:08 عصر
سلام
من نمیدونم چرا وقتی یک برنامه WPF باز می کنم محیط طراحی (Design) نشون داده نمیشه ضمنا محیط XAML هم فقط متنش دیده میشه ولی قابلیت ویرایش نداره. کسی میدونه چرا؟
مهدی فرزاد
پنج شنبه 12 بهمن 1391, 21:23 عصر
سلام
با چه برنامه ای باز میکنید؟
aliahmadi
شنبه 14 بهمن 1391, 19:32 عصر
سلام
با چه برنامه ای باز میکنید؟
سلام
با Visual studio .net 2008 من تازه ویندوز عوض کردم و حالا بعد از نصب دات نت برای اولین بار این مشکل برام پیش اومده. من خیلی با wpf توی دات نت کار کردم ولی این اولین باره. این مشکل رو می بینم.
مهدی فرزاد
یک شنبه 15 بهمن 1391, 08:01 صبح
سلام
Vs2008 به شکل کامل از WPF پشتیبانی نمیکنه برای کار با WPF ترجیحا VS2012 و یا Vs2010 استفاده کنید . چرا 2008؟؟
aliahmadi
یک شنبه 15 بهمن 1391, 19:05 عصر
سلام
Vs2008 به شکل کامل از WPF پشتیبانی نمیکنه برای کار با WPF ترجیحا VS2012 و یا Vs2010 استفاده کنید . چرا 2008؟؟
چون از اولی که wpf آمده بنده با 2008 کار میکردم و هیچ مشکلی نداشته تا حالا. من خیلی سخت ورژن عوض میکنم. چون ورژن عوض کردن در کدنویسی خیلی مشکل درست میکنه. به هر حال همان روز اول به 2012 سوئیچ کردم. ولی خیلی محیطش بدشکله و تطبیق باهاش برام خیلی سخت بود.
بعد از 4 سال با 2008 خداحافظی کردم. به نظر من خیلی محیط راحت و عالی ای داشت.
به هر حال ممنون
مهدی فرزاد
یک شنبه 15 بهمن 1391, 22:58 عصر
شما برای کار با WPF به Vs2012 نیاز دارید چون بیشتر امکانات درون Blend رو در خودش داره مخصوصا ساخت استایل
ماه دیگه دوست دارم بدونم بازم همین نظر رو دارید!!؟ :D
aliahmadi
دوشنبه 16 بهمن 1391, 08:08 صبح
شما برای کار با WPF به Vs2012 نیاز دارید چون بیشتر امکانات درون Blend رو در خودش داره مخصوصا ساخت استایل
ماه دیگه دوست دارم بدونم بازم همین نظر رو دارید!!؟ :D
من قبلا با نسخه RC 2012 کار کردم همون اوایل که اومد. یعنی اولین نسخه های 2012 امکاناتش رو هم کامل بررسی کردم و باهاش کلی کد نوشتم کلی هم تو blend ;کار کردم من از همون اول که blend بود باهاش آشنا بودم ولی لزوما هر کدی اون قدر امکانات نداره که بخواد از بهترین وسیله استفاده کرد و به همین دلیل پاکش کردم. خیلی وقت ها شما مجبور هستید به خاطر اجبار تکنولوژی همه چیز رو عوض کنید. الان تو دنیا خیلی ها براشون عجیبه که ما ایرانی ها اینقدر سریع سوئیچ می کنیم رو نسخه جدید.
مشکل دیگه من کلا در استفاده از WPF هست که به خاطر اینکه کد نویسی در اون کمی متفاوت با کد نویسی در محیط ویندوز فرمه خیلی وفت ها با مشکل برخورد می کنم و همون کار ساده ای که در ویندوز فرم رو انجام میدم در WPF مثل آدمایی که اولین بارشونه کامپیوتر رو از نزدیک می بینند میشم. نه این که WPF ندونم خیلی هم کار کردم ولی من با مشکلاتی برخورد می کنم که بعضی وقت ها واقعا زمان بره که بفهمم چطور میشه حلش کرد و خیلی خاصه.
انشاالله در یک تاپیک دیگه اون مشکلات رو قرار میدم تا شاید دوستان کمک کنند مشکل حل بشه. شاید هم قضیه خیلی ساده باشه و من خیلی WPF کار نیستم.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.