ورود

View Full Version : مشکل پیدا کردن الگوریتم کوتاه ترین مسیر

nazanin1987
پنج شنبه 12 بهمن 1391, 22:45 عصر
سلام به همگی ببخشید میتونید به من کمک بکنید که چطوری میشه این الگوریتم زیر را نوشت یا با چه الگوریتمی::ناراحت::ناراحت::ا فسرده::افسرده:

هدف برنامه اجرای الگوریتم یافتن کوتاهترین مسیر بین دو راس دلخواه از یک گراف جهت دار است.

برنامه ابتدا اطلاعات را از کاربر میگیرد و بر اساس آن به کاربر پاسخ خواهد داد.اطلاعات مورد نیاز از طریق یک فایل متنی به برنامه داده میشود و پاسخ برنامه نیز در یک فایل متنی خروجی نوشته میشود.

محتوای فایل ورودی به صورت زیر است:

1.خط اول یک عدد صحیح n است که نشان دهنده تعداد رئوس گراف است.شماره رئوس از 1 تا n خواهد بود

2.خط دوم فایل یک عدد صحیح (e) است که نشان دهنده تعداد یال های گراف است.

3.از خط سوم تا خط e+2 یال های گراف قرار گرفته اند.در هر خط یک یال با 3 عدد معرفی میشود که دو عدد اول بیانگر رئوس و عدد سوم وزن آن یال است که یک عدد صحیحی غیر منفی است.

4.خط e+3 دو عدد صحیح است که شماره راس مبدا و راس مقصد را برای کوتاه ترین مسیر بین آنها مشخص میکند

محتوای فایل خروجی بصورت زیر است:

1.وزن کوتاه ترین مسیر در خط اول نوشته شود.

2.در خط بعدی کوتاه ترین مسیر بصورت دنباله رئوس آن مسیر از راس اول تا راس مقصد نوشته میشود.

در فایلهای ورودی و خروجی هیچ خط یا فایل اضافی وجود ندارد.اعداد موجود در یک خط با ویرگول از هم جدا شده اند.

خواهش میکنم یک راهنمایی اگر بلد هستید به من بکنید:قلب::افسرده:.ممنون

Bug***
جمعه 13 بهمن 1391, 13:05 عصر
سلام
باید از اگوریتم bfs استفاده کنید
فگر کنم لینک زیر کمکتون کنه:
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A7%D9%84%DA%AF%D9%88%D8%B1%DB%8C%D8%AA%D9%85_% D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88%DB%8C_%D8%A7%D9%88%D 9%84_%D8%B3%D8%B7%D8%AD