ورود

View Full Version : شروع برنامه نويسي

Witch King
جمعه 13 بهمن 1391, 23:00 عصر
دوستان عزيز من چند وقت پيش خواستم شروع به برنامه نويسي و يادگيري اون كنم !

اول كه يه كم تحقيق كردم متوجه شدم كه بهتره از زبان تحت وب شروع كنم اين شد كه شروع به يادگيري HTML كردم و الان هم كاملا بلدم و الان هم شروع به يادگيري php كردم چند جا ديدم كه زبان رايگان و متن باز هست (اول بگين درسته يا نه ) و مورد بعدي اينه كه يكي از رقباي php زباني به اسم asp.net هست كدوم يكي قوي تره ؟

بعد از اين همه وراجي بايد بگم كه من از زبان هاي تحت وب داره بدم مياد ألبته نه اينكه بدم بياد ولي زياد حال نمي كنم ! از همون اول هم به برنامه نويسي رايانه علاقه داشتم !
بعد از مدتي تحقيق فهميدم كه جاوا سي پلاس پلاس و سي شارپ و پايتون از قوي ترين ها هستن اما من ميخواستم كه ساده باشه پس به پايتون و ويژوال بيسك رسيدم كه ساده هستن ولي از ويژوال بيسيك بدم مياد (دليل زياده ، خودتون هم خوب ميدونيد) حالا با اين اوصاف خوبه كه من با پايتون شروع كنم طوري كه براي يه نوجوون ١٤ ساله هم سنگين نباشه !
خيلي ها مي گن با همين ويژوال بيسيك شروع كنم !

حالا شما بزرگي كنين به اين ٢ سؤال جواب بديد

پ.ن : اگه بد جا پرسيدم لطفا مديران منتقل كند

Witch King
شنبه 14 بهمن 1391, 14:41 عصر
كسي نبود يه كم راهنمايي كنه ؟

FastCode
شنبه 14 بهمن 1391, 20:25 عصر
بدون اغراق صد بار سر هر کدوم از این سوال ها توی این سایت دعوا شده
از یک تاس استفاده کنی زودتر به حواب میرسی(از راحت به سخت)
python 1
2 C#‎
3 asp.net
4 php
java 5
6 C++‎

هر کسی یه نظر داره و برای هر کاری یه زبون خوبه

اول باید تصمیم بگیری که:
میخوای چکار بکنی
چقدر میخوای وقت یزاری
چقدر اعصاب و روان داری
و دوباره چقدر اعصاب و روان داری
مورد قبلی و قبلیش
و ایکه چقدر درآمد میخوای

returnx
شنبه 14 بهمن 1391, 20:57 عصر
FastCode (http://barnamenevis.org/member.php?109710-FastCode) واقعا جوابت عالی بود!!! بالاخره این مشکلُ تو سایت حل کردی ، هر ماه حداقل یک تاپیک مرتبط با این موضوع داشتیم و هیچ جواب خاص و قانع کننده ای نمیشد داد...
حالا امیدوارم با این روش ، یعنی استفاده از تاس این مشکل برای همیشه حل بشه ، واقعا فکر کنم راهی قانع کننده تر از تاس وجود نداشته باشه...

Witch King
یک شنبه 15 بهمن 1391, 19:28 عصر
خب خيلي ممنون از كسايي كه راهنمايي كردن . پس همون پايتون خوبه ديگه

ألبته من وقت كافي دارم و براي در آمد هم نمي خوام استفاده كنم ( حالا براي در آمد كدوم زبان خوبه ؟ :))))) أعصاب و روان هم فول كامله و صرفا جهته تنوع و تفريح و تا حدودي هم برنامه هاي مخرب !( ألبته فكر بد نشه ا مي گم كه صرفا جهته تفريح ) خب فكر كنم كامل گفتم

در مورد تفاوت asp.net و php چي كدوم بهتر و كامل تره ؟

خب حالا يه منبع خوب دارين براي آموزش پايتون ( به غير از كتاب يك بايت از پايتون )

با تشكر

Witch King
یک شنبه 15 بهمن 1391, 19:46 عصر
حالا يه سؤال آيا برنامه نويسي براي لينوكس با برنامه نويسي براي ويندوز خيلي فرق داره يا كد ها يكي هستن ؟

FastCode
یک شنبه 15 بهمن 1391, 20:02 عصر
حالا يه سؤال آيا برنامه نويسي براي لينوكس با برنامه نويسي براي ويندوز خيلي فرق داره يا كد ها يكي هستن ؟
توی یه سری زبون ها مثل پایتون و جاوا و بعضی framework ها در C++‎ تا ۹۹.۹٪ یکی هستن
در بقیه حالت ها فرق داره
در بعضی زبونها این تفاپت خیلی محسوس تره
مثل C++‎با STL

توی google سرچ کن:
asp.net یا php site:barnamenevis.org

http://ashiyane.org/forums/showthread.php?t=71930

بهزاد علی محمدزاده
یک شنبه 15 بهمن 1391, 23:50 عصر
به نظرم در این زمینه ما به یه تاپیک نیاز داریم که اولا مقالات و منابعی که پاسخ این سوالها رو داده باشند درش قرار داده شده باشه . و بعد از دوستان هم بخوایم که تجربیات و پیشنهاد هاشون و بگن . تا یه بحث جامعی در این زمینه داشته باشیم . اونوقت باید منگنه اش کنیم توی تاپیک های عنوان همین بخش تا هر کس سوال داشت ارجاعش بدیم به اون .

یه بار باید همچین کاری بکنیم تا اینقدر به این سوال بصورت پراکنده پاسخ داده نشه .

Witch King
دوشنبه 16 بهمن 1391, 00:01 صبح
بله دقیقا من هم میخواستم همچین نظری رو بدم ! بهتره ( اساتید سایت ) یک تاپیک رسمی رو برای راهنمایی تازه وارد هایی مثله بنده بسازن یا هم همین رو ادامه بدن !

با تشکر از دوستانی که من رو راهنمایی کردن !

خب حالا یه سوال دیگه ! پس با این حساب من میتونم برنامه نویسی رو تو لینوکس شروع کنم و هم برای ویندوز و هم برای لینوکس رو تو همون لینوکس یاد بگیرم ؟! ( لینوکس مینت )

و اینکه خیلی ببخشید ها یه منبع برای پایتون پیشنهاد ندادین ؟؟!