View Full Version : سوال: شفاف کردن یک عنصر با opacity
aliblue
شنبه 14 بهمن 1391, 09:44 صبح
سلام.اگه css مربوط به یک عنصر را مثلا opacity:0.4 بدهیم،آن قسمت از صفحه تقریبا شفاف میشود ولی اگر مثلا بخواهیم روی آن متنی بنویسیم یا دکمه ای قرار دهیم که شفاف نباشد،حتی اگر opacity آنها را 1 هم بدهیم،باز هیچ تغییری حاصل نمیشه و اونها مانند همان عنصر پدر شفاف هستند.راهی وجود نداره؟
2undercover
شنبه 14 بهمن 1391, 14:57 عصر
می تونید با تنظیم رنگ پس زمینه با rgba و کم کردن مقدار آخری (یعنی همون a) پس زمینه شفاف بسازید. مثل:#Div
{
background-color: rgba(0,0,0,0.4);
}
که div مورد نظر دارای یک پس زمینه سیاه و نیمه شفاف میشه ولی هر چی توش بنویسید کدر هست!
aliblue
شنبه 14 بهمن 1391, 20:09 عصر
آره ممنون جستجو که کردم به همین مطلب برخوردم و تا حدودی کارمو را انداخت. ولی اگر دیو مورد نظر دارای عکسی باشه که بخواهیم آن عکس نیمه شفاف بشه چی؟فکر کنم راهی نداره.
aliblue
شنبه 14 بهمن 1391, 20:20 عصر
یه سوال دیگه.چطوری توی فتوشاپ(یا برنامه های دیگه مثل gimp)میشه یه عکس را نیمه شفاف کرد؟منظورم این نیست که مثلا پس زمینه عکس را Transparent کنیم.این کار را قبلا انجام داده ام.بلکه منظورم اینه که کل یک عکس را نیمه شفاف کنیم.مثلا عکس بسیار کوچکی که ضمیمه کردم را در div قرار بدین و reapet کنین.یه عنصر نیمه شفاف خاکستری بوجود میاد که پس زمینه از زیرش معلومه.این عکس رو چطوری بسازم؟
99434
عکس ضمیمه از بس کوچیکه نمیشه دانلودش کرد.آدرس زیر رو با download manager دانلود کنین:
http://aliblue.persiangig.com/image/t40.png
alirezaoshz
دوشنبه 16 بهمن 1391, 22:55 عصر
وقتی یه تصویر رو شفاف کردی تو css با پسوند .png ذخیره کنید میشه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.