ورود

View Full Version : سوال: صدا زدن command های فاکس پرو

parand60
شنبه 14 بهمن 1391, 14:11 عصر
سلام
سوال اینکه آیا میتونم command ای که foxpro خودش تولید میکنه ، در vb6 ،
execute کنم ؟
command مورد نظرم COPY TO f:\out904101_2x.dbf TYPE FOX2X
هست که برای تبدیل به foxpro2x میسازه
من میخوام فایل dbf ای که از vb6 دارم میسازم و foxpro3 تولید میشه با کمک این دستور به 2x تبدیلش کنم
آیا این مورد امکان پذیره؟
متشکرم

farhad_shiri_ex
شنبه 14 بهمن 1391, 18:27 عصر
بعید بتونید این کار را انجام دهید اگر از ODBC برای نوشتن در DBF استفاده می کنید چرا Provider 2.X را نصب نمی کنید و اگر هم نه که می توانید یک Data link library در V-fox بسازید که دستور فوق را در یک تابع برایتان انجام دهد و در VB6 هم Dll رو صدا بزنید.

parand60
یک شنبه 15 بهمن 1391, 13:32 عصر
از راهنمایی شما و وقتی که گذاشتید بسیار متشکرم .اما اگه امکان داره بیشتر راهنمایی کنید . چون در واقع من فاکس پرو بلد نیستم و در برنامه vb به درخواست یکی از مشتری ها با این موضوع درگیر شدم.
من از vb6 یک فایل dbf ورژن 3 دارم میسازم که مشتری از این فایل ساخته شده به عنوان فایل ورودی برنامه خودش استفاده می کنه.
راستش منظورتون رو خوب متوجه نشدم. provider 2.X رو دانلود کنم؟ بعد در این صورت فایلم رو با این ورژن میسازه؟
در مورد dll ای که گفتید میشه بیشتر توضیح بدین؟ چطور بسازم و اینکه اون رو در vb6 چطور میتونم صدا بزنم؟
راستش من چیزی حدود یک هفته است دارم در اینترنت search میکنم و چون فاکس پرو هم چندان بلد نیستم به نتیجه نرسیدم.
تشکر فراوان

farhad_shiri_ex
یک شنبه 15 بهمن 1391, 15:19 عصر
این هم dll برای این کار و نحوه استفاده از آن هرکس سورسش بدردش می خوره اطلاع بده.

d2w_Obj_=CREATEOBJECT("convto2x.conv3xto2x")
Feedback=d2w_Obj_.Copyto('Source dbf','target dbf','Path ext most be this format c:\')
if feedback than
Success copy
else
copy faild
endif