ورود

View Full Version : سئوال در مورد بکاپ گیری-حیاتی

amin4763
شنبه 14 بهمن 1391, 16:10 عصر
با سلام خدمت همه اساتید،من یه برنامه می نویسم که این برنامه قراره بین چند تا جا پخش بشه ،یک برنامه مادر دارم که قراره همه ی فایل های بکاپی که توی اون یکی محل ها گرفته شده رو درون اون ایمپورت کنم و خود این برنامه هم دارای اطلاعات خودش هست،برنامه ساده هست دو تا جدول دارم مشکل من اینه که می خوام فایل بکاپی که توی یک محل گرفته می شه وقتی توی برنامه مادر ایمپورت می شه اطلاعاتی که توی خود برنامه مادر وارد شده از بین نره و آپدیت بشه (وقتی ریستور می کنم)،فرضا محل ۱ و محل ۲ که هرکدوم بکاپ گرفتن سر ماه،وقتی میارن تحویل می دن به من ، اونارو ریستور می کنم و با اطلاعات قبلی که توی دیتابیس من هست جمع می شن و اطلاعات قبلی من پاک نمی شه و حالت آپدیت پیدا می کنه،کاری که من می کنم این هستش که به تعداد جاهایی که برنامه رو پخش می کنم جدول ایجاد کردم و می خوام بکاپ های محل های مختلف رو فقط تو جدول مخصوص خودش وارد کنم اون اطلاعات با فایل بکاپ یه جا جمع بشه و من استفاده کنم ازش،ممنون می شم راهنماییم کنین و اگه روشم غلط هست بهم گوشزد کنین،یه مشکل دیگه هم هست اونم اینه که یه دستور sql می خوام که این عمل رو برا من بکنه:توی جدول ۱ یک کلید به اسم idp دارم و توی جدول ۲ یک کلید خارجی به اسم idph،به ازای هر idp تو جدول ۱ چندتا اطلاعات بنام مرخصی ها و ... دارم تو جدول ۲ می خوام selecti انجام بدم که sum(moraakhasi) و .... برای هر پرسنل که تو جدول ۲ هستش رو بهم بده و تعداد پرسنلم هم که فرضا ۱۰۰ تا هستش و با ازای هر پرسنل بریزم تو یه دیتا گرید یعنی پرسنل با آی دی ۳ و ۴ و ۵ و ... از تاریخ ۱/۱/۱۳۹۱ تا چقدر مرخصی رفتند و مشخص کنه ممنون می شم راهنمایی کنین تا فردا بهش احتیاج دارم واسه پروژم ،لطف می کنین

حمیدرضاصادقیان
یک شنبه 15 بهمن 1391, 10:06 صبح
سلام.
اول اینکه سوالاتون رو در تاپیکهای جداگانه و تالار مناسب خودش بپرسید.

درمورد درخواستتون این امکان نیست که Backup ها رو باهم یکی کنید. شما باید از روشهای دیگه مثل Replication ، Import/Export یا ایجاد یک Script از آخرین تغییرات داده ها استفاده کنید.
یا اینکه Backup ها روی سیستم مادر به اسمهای مختلف بازیابی کنید و اونها رو به دیتابیس اصلی Import کنید.