ورود

View Full Version : چطور سیستم گروهبندی با لیبل رو پیاده سازی کنم؟

Ehsansh
یک شنبه 15 بهمن 1391, 12:49 عصر
سلام. میخواستم بدونم چطوری میشه به مطالب موجود در سایت تک یا لیبل اختصاص بدم که بشه به راحتی و بدون تداخل با بقیه تگ ها اون رو سرچ کرد؟

مشکل اصلی به نظرم مال زمانی هست که تگها بیشتر از یک کلمه میشن.

حالا میخواستم بدونم اگر بخوام این سیستم رو کامل یاد بگیرم باید چه چیزی رو مطالعه و سرچ کنم؟

Mr Rightsum
سه شنبه 17 بهمن 1391, 10:03 صبح
دوست عزیز این فرآیند به چند صورت پیاده میشه. عملا شما در این رابطه دو موجودیت دارید که یکی از آنها محتوای شما و دیگری تگ ها هستند و این دو موجودیت یک رابطه n به n دارند. به بیان ساده تر هر کدام از مقالات شما تعدادی تگ دارد و هر تگ میتواند به تعدادی از محتوای شما متصل باشد.
راه حل آکادمیک این قضیه این است که شما این رابطه n به n رو بشکونید به یک موجودیت دیگه تا بشه اون رو پیاده سازی کرد.
اما راه حل سریعتر این قضیه از نظر insert کردن این هست که شما موجودیت تگ هاتون رو یکتا در نظر نگیرید. یعنی برای مثال تگ "خانواده" چندین بار در جدول شما تکرار میشود و هر بار یه یک محتوا اشاره میکند. این کار overhead زیادی برای شما ایجاد میکند اما در زمان insert کردن فوق العاده کار شما سریعتر هست ولی در زمان خواندن و لود کردن اطلاعات کمی کندی سرعت رو نسبت به روش قبل داریم که محسوس نیست.
از روش دوم که گفتم سیستم ووردپرس به این صورت کار میکند.