reza1357
سه شنبه 18 بهمن 1384, 20:05 عصر
من در شرکتی کار میکنم که دارای ساختمان 4 طبقه ای است هر طبقه بطور مجزا دارای هاپ(شاید هم سویچ) هست و این هابها هم به هاب مرکزی که در طبقه همکف است وصل هستند یکی از دوستان هم در طبقه هم کف شبکه مجزایی از شبکه ساختمان دارن که به adsl وصل است و 3 الی 4 کامپیوترهم از این اشتراک استفاده میکنند میخواهیم کاری کنیم کامپیوترم که در طبقه دوم است بشه به شبکه انها وصل و از adsl شان استفاده کنم
البته ناگفته نماند تمام تنظیمات شبکه را انجام دادیم و تونستیم هر 3 یا 4 کامپیوتر که به adsl وصل هستند در طبقه 2 (خودم) انها را ببینیم ولی متاسفانه هر کاری کردیم تونستیم به اینترنت دسترسی داشته باشیم حتی در طبقه همکف هم با کامپیوتر دیگری نیز چک کردیم و تنظیمات لازم را انجام دادیم موفق به وصل اون به اینترنت هم شدیم ولی متاسفانه در طبقه دوم هر کاری که به ذهنمان میرسید انجام دادیم نشد که نشد
لطفن کمک کنید
با تشکر
البته ناگفته نماند تمام تنظیمات شبکه را انجام دادیم و تونستیم هر 3 یا 4 کامپیوتر که به adsl وصل هستند در طبقه 2 (خودم) انها را ببینیم ولی متاسفانه هر کاری کردیم تونستیم به اینترنت دسترسی داشته باشیم حتی در طبقه همکف هم با کامپیوتر دیگری نیز چک کردیم و تنظیمات لازم را انجام دادیم موفق به وصل اون به اینترنت هم شدیم ولی متاسفانه در طبقه دوم هر کاری که به ذهنمان میرسید انجام دادیم نشد که نشد
لطفن کمک کنید
با تشکر