ورود

View Full Version : سوال: راهنمايي در مورد wpf

persianlove
سه شنبه 17 بهمن 1391, 21:57 عصر
با سلام به دوستان
سوالي از دوستان و كساني كه به صورت حرفه اي wpf دنبال ميكنن دارم(در كل منظورم xaml هم هست)
شايد سوالم تكراري باشه اما ميخوام از كسي كه با تجربست بپرسم...من ميخوام واسه پروژه پاياني دانشگاه روي wpf وقت بزارم (حدود 3 ماه)در صورتيكه نميدونم آينده اش چي هست! خودم win app كار ميكنم و علاقه دارم برم به سمت web app، به همين خاطر احساس ميكنم وقت گذاشتن روي wpf هدر دادن زمان هست! چون اگه به سمت وب برم فكر نميكنم wpf چندان بكار من بياد...الان من دقيقا اين شكلي شدما :عصبانی++:
خودم عقيدم اين هست بجاي اينكه از هر كدوم يك ذره ياد بگيرم يكيشو كامل دنبال كنم، اگز راهنماييم كنيد ممنون ميشم.

mze666
چهارشنبه 18 بهمن 1391, 08:15 صبح
در آینده همه چیز تحت Web میشه چون n تا مزیت داره که برنامه های تحت ویندوز ندارن. تحت ویندوز سخت افزار میخواد، همیشه در دسترس نیست و ... اما وب بر عکس یه مرورگر میخواد و دیگر هیچ!
ولی بعضی مواقع برنامه های تحت ویندوز هم کاربرد دارن و اینطور نیست که کلاً ویندوز رو بیخیال بشیم.
پیشنهاد میکنم هردو رو یاد بگیرید ولی بیشتر به سمت وب برید و کمتر سمت ویندوز.
سمت Web هم خواستید برید ASP.NET MVC عالیه!

persianlove
چهارشنبه 18 بهمن 1391, 10:38 صبح
ممنون دوست عزيز بابت راهنمايي، در كل اگر من xaml و wpf و مثلا mvvm ياد بگيرم توي برنامه نويسي تحت وب تكنولوژي خاصي هست كه اينها بكار من بياد؟ منظورم اينه اونجا xaml بكار مياد يا نه؟

mze666
چهارشنبه 18 بهمن 1391, 10:46 صبح
xaml رو من فکر نمکینم در وب کاربرد داشته باشه. البته توی Silverlight که حتماً میدونید اونم با Xaml هستش.
MVVM هم که یک Design Pattern هستش و توی Web هم کاربرد داره و فکر کنم با Knockout.js میشه در Web به صورت MVVM کارکرد ولی من خودم اطلاع زیادی ندارم.