PDA

View Full Version : مشکل با RichTextBox

Mehrafrooz
پنج شنبه 20 بهمن 1384, 13:23 عصر
با سلام
دارم برنامه ای می نویسم که برای ذخیره اطلاعات از بانک اکسس استفاده می کنم برای ذخیره یکی از فیلدها از RichTextBox استفاده کردم ولی مشکلی که من دارم اینه که هرچی که در داخل اون به صورت توانی یا اندیس دار می نویسم رو درست ذخیره نمی کنه یعنی توان و اندیس را در همون خط پایه قرار می ده از TextBox هم که برای توان و اندیس نمیشه استفاده کرد . چی پیشنهاد می کنید . من می خواهم اطلاعاتم رو در داخل دیتابیس ذخیره کنم . اشکال از دیتابیس اکسسه که این نوع حالت رو قبول نمی کنه در این صورت چکار می شه کرد ؟ آیا دیتابیس های دیگری هستند که بتوانند این حالت رو قبول کنند ؟

Mehrafrooz
پنج شنبه 20 بهمن 1384, 23:51 عصر
کسی نیست راهنمایی کنه
یعنی راه حلی برای ذخیره چیزهایی مثل فرمولهای ریاضی در دیتا بیس وجود ندارد

noory
جمعه 21 بهمن 1384, 01:39 صبح
به طور مستقیم راهی وجود نداره. اما توسط Stream میشه در داخل یک فیلد از نوع OLE ذخیره کرد.البته این ماکروسافت هم با این برنامه نوشتنش. richtextbox تو vb6 خیلی بهتر بود چون هم قابلیت اضافه کردن ole رو داشت هم اینکه مستقیم در بانک ذخیره می شد.اگه راهی برای اضافه کردن ole به rich textbox پیدا کردید یه میل به ما بزنید.
nmalek@hotmail.com

Mehrafrooz
شنبه 22 بهمن 1384, 05:34 صبح
می شه کمی بیشتر توضیح بدین . حداقل یه سرنخ که بشه دنبالش رو گرفت

Mehrafrooz
شنبه 22 بهمن 1384, 21:41 عصر
یعنی کسی تا حالا فرمولهای ریاضی رو تو دیتابیس ذخیره نکرده که به ما هم یاد بده
بابا ما رو هم یه کوچولو دریابید

noory
جمعه 28 بهمن 1384, 12:13 عصر
بهترین راه استفاده از کد RTF هستش.تو richtextbox یه خصوصیت داره به نام RTF اگه اونو تو یه فیلد memo در access ذخیره کنی براحتی می تونی بازیابیش کنی

Mehrafrooz
جمعه 28 بهمن 1384, 17:22 عصر
دستت درد نکنه . خیلی کمی خوبی بود.
حالا یه مشکل دیگه پیدا کردم و اونم اینکه وقتی همون فیلدها را دوباره میخونم و داخل richtextbox می ریزم مشکلی نداره ولی وقتی داخل datagrid قرار می دم کد های مربوطه رو داخل اون نشون می ده .
راهی برای درست شدن این مطلب هست ؟
می شه richtexbox رو به جای سلولهای datagrid استفاده کرد یا اضافه کرد؟

noory
یک شنبه 30 بهمن 1384, 22:42 عصر
خودم هم همچین مشکلی با datagrid دارم.که دارم روش تحقیق می کنم. اما اگر برات مهم نباشه که حتما فرمولها رو هم در datagrid نشون بدی می تونی محتوای richtextbox رو بصورت متنی در دیتابیس ذخیره کنی و در datagrid فقط متن رو نشون بدی.