View Full Version : سوال: سوال من در مورد آینده برنامه نویسی WPF
Mohammad Rahmani
پنج شنبه 19 بهمن 1391, 18:47 عصر
سلام
من این ترم وقت دارم یک زبان برنامه نویسی یاد بگیرم میخواستم با WPF , سیلورلایت شروع کنم
اما اینقدر حرف و حدیث در مورد زبان های برنامه نویسی و تکنولوژی مایکروسافت زیاده که آدمو به شک میندازه
یکبار درهمین تالار صحبت از حذف Microsoft Blend میشه و بعد پشتیبانی و نه ارائه نسخه های جدید سیلورلایت و داداش بزرگترش WPF
لطفا اساتید گرامی منو راهنمایی کنید و از این بلاتکلیفی بیارین بیر ون
و اینکه به نظر شما WPF با سی پلاس پلاس سرعت اجرای سریعتر داره یا با دات نت و سی شارپ
ممنونم:قلب:
sia_2007
پنج شنبه 19 بهمن 1391, 22:33 عصر
با سلام
وقتت رو می تونی روی موارد زیر صرف کنی
کدنویسی اصولی و درست، مبتنی بر OOP و AOP به صورتی که با حجم کمی از کد، که البته باید کاملا گویا و خوانا باشد، بتونی کارهات رو پیش ببری
صرف زمان روی Scrum، Work Item Tracking و کار تیمی
درست کدنویسی کردن با #C و استفاده از امکاناتی مانند Linq، Generics، Reflection و کار با تکنولوژی هایی مانند Entity Framework، اندکی کار با SQL
زمانی که اینها رو یاد گرفتی می تونی تو 3 تا راه قدم بذاری
راه اول : استفاده از MVVM در WPF و Silverlight هستش، اگر وارد این راه شدی، به مسائل زیر دقت داشته باش
1- زیاد به فروم ها، مخصوصا این سایت توجه نداشته باش، ارائه Visual Studio 2012 Update 2 که پشتیبانی وسیعی رو از Xaml ارائه کرده و امکان داشتن WPF، Silverlight، Win RT و Windows Phone رو بر روی یک Blend واحد ارائه کرده، خودش به خوبی نشون دهنده اهمیت Xaml برای مایکروسافت هستش، توجه کن که برنامه های دسکتاپی با WPF نوشته می شوند، و عموما نوشتن برنامه های دسکتاپی در شرکت های بزرگ انجام می شه، مانند بیمه و بانک و ...، این ها حجم زیادی از بازار کار رو به خودشون اختصاص می دهند، در حالی که خیلی تو چشم نیستند.
2- یادگیری WPF آن جنان چیز پیچیده ای نیست، همت داشته باشی، باید در مدت زمان کوتاهی جمعش کنی
راه دوم : استفاده از الگوی MVC و استفاده از ASP.NET MVC
1- خب به نسبت ساده هستش، با یادگیری HTML، JS، CSS و ASP.NET MVC می تونی برنامه های تحت وب خوبی بنویسی، بازار کاری خوبی داره که رو به رشد هم هست.
راه سوم : استفاده از الگوی MVVM با HTML و JS برای نوشتن برنامه های دسکتاپ ای که Cross Platform باشند.
در این صورت باید وقتت رو روی MVVM Knockout و Jay Data و Kendo UI و ... بذاری، فعلا بازار کاری عالی ای نداره، اما به زودی موج اون ( Single Page Application )، به ایران هم می رسه
چون تو این حالت شما هم تجربه عالی برنامه های دسکتاپ رو به اپراتور هدیه می دی، هم برنامه ات همه جا اجرا می شه
مشکل این راه تو سختی اش هستش، و واقعا کار می بره تا بشه یه فریم ورک خوب روی این مسئله ایجاد کرد، که حداقل خود ما رو خیلی اذیت کرده، ولی غیر ممکن نیست
هر کدوم از این راه ها، به نظر من دارای فاکتورهای خیلی خوبی هستند، فقط وقت رو هدر نده، بخون، موندنت تو این برزخ فقط انرژی ات رو می گیره، سریع برو جلو که به پول، اعتبار و هیجان کار برسی، بعدش دیگه خیلی سخت نیست، زیاد تو دوره ای نمون که خیلی چیزی نمی دونی و کاری بلد نیستی
موفق و پایدار باشی
JaVa
جمعه 20 بهمن 1391, 14:22 عصر
کدنویسی اصولی و درست، مبتنی بر OOP و AOP به صورتی که با حجم کمی از کد، که البته باید کاملا گویا و خوانا باشد، بتونی کارهات رو پیش ببری
صرف زمان روی Scrum، Work Item Tracking و کار تیمی
درست کدنویسی کردن با #C و استفاده از امکاناتی مانند Linq، Generics، Reflection و کار با تکنولوژی هایی مانند Entity Framework، اندکی کار با SQL
زمانی که اینها رو یاد گرفتی می تونی تو 3 تا راه قدم بذاری
دوست گرامی مطالب مفیدی رو بازگو کردید.
لطفا در خصوص برنامه نویسی اصولی و استاندارد بیشتر توضیح بدهید ؟
با تشکر
sia_2007
جمعه 20 بهمن 1391, 15:03 عصر
با سلام
این جزوه ی کوچیک (http://www.dnpars.ir/CSharp/Docs/CSharp%20Core%20PDF.zip) رو خودم نوشتم
Mehdi Naderi
دوشنبه 23 بهمن 1391, 22:19 عصر
سرعت برنامه هتای WPF با سی شارپ بیشتره یا Visual C++
water_lily_2012
سه شنبه 24 بهمن 1391, 06:44 صبح
سلام
لطفا درباره راه سوم و این سه مورد (MVVM Knockout و Jay Data و Kendo UI )کمی بیشتر توضیح دهید.
اگر کسی C# و WPF و SilverLight را تا حدودی بلد باشه بهتره چی یاد بگیره؟؟چه مسیری را ادامه بدهد؟
sia_2007
سه شنبه 24 بهمن 1391, 17:16 عصر
ببینید، یادگیری Silverlight و WPF ابدا چیز سختی نیست، و این امکان وجود داره که با سرعتی معقول اونها رو یاد گرفت، و بازه نسبتا خوبی از برنامه ها رو براشون نوشت
مورد سوم که متاسفانه فعلا سختی یادگیری زیادی داره، بر استفاده از تعداد زیادی از فریم ورک های جاوا اسکریپتی، برای نوشتن برنامه های دسکتاپ تاکید داره، که البته همه جا به خوبی کار می کنه، در واقع روان بودن و راحتی کار با برنامه های دسکتاپ، و در عین حال داشتن Cross Platform بودن
اگر توضیحی لازم هست بفرمایید تا ارائه کنم
موفق و پایدار باشید
sasan_22
چهارشنبه 25 بهمن 1391, 12:11 عصر
دوست عزیز مور سوم رو چند بار خوندم ولی مطلب رو نگرفتم
یعنی روی برنامه های دسکتاپ از وب استفاده کنیم؟:متفکر:
خب اگه اینطوریه میشه مرورگر؟؟؟:ناراحت:
water_lily_2012
پنج شنبه 26 بهمن 1391, 15:29 عصر
سلام
اگر ویژوال استادیو 2012 را در ویندوز 7 نصب کنم آیا می شود برنامه نویسی نوع سوم یعنی MVVM همراه با JS & HTML را انجام داد و یا باید حتماً در ویندوز 8 باشد.
mze666
پنج شنبه 26 بهمن 1391, 17:07 عصر
فقط باید روی ویندوز 8 نصب کنید.
sia_2007
پنج شنبه 26 بهمن 1391, 18:01 عصر
دوست عزیز، وقتی شما داری از سایت برنامه نویس استفاده می کنی، به ازای رفتنت از یک صفحه به صفحه ی دیگر، اطلاعات از دیتابیس خوانده می شود، و محاسبات مورد نظر انجام می شود و صفحه مورد نظر شما در سمت سرور ساخنه می شود، و در نهایت مرورگر شما آنرا نمایش می دهد : مزیت : نمایش در همه جا، عیب : کندی
در حالت Single Page Application، شما با Java Script و HTML کار می کند، و فرم ها از پیش آماده شده اند، و یا در سمت کلاینت ساخته می شوند، و سرور فقط ارائه دهنده اطلاعات است : مزیت : اجرا در اکثر جاها، سرعت عالی، عیب : سختی پیاده سازی بالا
دوست عزیز، برای استفاده از HTML و JS در حالت MVVM فقط دریافت ویژوال استدیو 2012 و Web Tools 2 کافی است، آن آیتمی که شما می فرمایید نوشتن برنامه اختصاصی برای Win RT با استفاده از جاوا اسکریپت و HTML است.
موفق باشید
mze666
پنج شنبه 26 بهمن 1391, 18:45 عصر
ایشون اول سوالشون گفته بودن در رابطه با مورد 3 (برنامه دسکتاپ) و به نظرم منظورشون همون برنامه های Windows Store بوده. وگرنه هر کسی میدونه با هر Visual Studio ای روی هر نوع ویندوزی میشه تحت وب با Html و JavaScript کار کرد!
لطفاً اول سوال و جواب ها رو خوب بخونید بعد پست بدید.
ممنون.
water_lily_2012
پنج شنبه 26 بهمن 1391, 20:11 عصر
راستش دوست عزیز.
من می خواهم هم برنامه نویسی که با C# و Blend انجام می دادم را ادامه دهم و هم شروع کنم این برنامه نویسی نوع سوم را یاد بگیرم. فقط یه کم گیج شدم و این مسائل پیش اومده:
1: این طور که متوجه شدم باید حتما ویندوز 8 را برای برنامه نویسی نوع سوم که فکر کنم به اسم مترو و یا store هست نصب کنم. و در ویندوز 7 نمیشه این نوع برنامه ها را نوشت.
2: حالا اگر ویندوز 8 نصب کنم ، میشه برنامه هایی که حالا می نویسم و روی ویندوز 7 و xp اجرا میشه را در آنجا نوشت.(یعنی برنامه ها با ویندوز های قبلی مشکل نداره)
3: تا اینجا اینطور فهمیدم با خود Blend ویژوال استادیو 2012 برنامه های Store طراحی میشه اما برای طراحی برنامه هایی که الان طراحی میکنم چه ورژنی از Blend را باید در ویندوز8 نصب کنم؟؟
لطفاً دقیق راهنماییم کنید.
mze666
پنج شنبه 26 بهمن 1391, 23:41 عصر
راستش من که خیلی با Blend کار نکردم فقط یه مدت زمان خیلی کوتاه.
میتونید توی ویندوز 8 برنامه هایی برای ویندوز سون یا xp و ... بنویسید ولی برای ویندوز xp باید توجه داشته باشید که .net 4.5 روش نصب نمیشه.
یه Blend با خود Visual Studio 2012 نصب میشه که توش فکر میکنم میتونید برنامه های windows Store رو طراحی کنید ولی فکر کنم برای WPF نمیتونید و باید جدا دانلود کنید.
ولی در کل در ضمینه Blend اطلاعات زیادی ندارم و شاید بقیه دوستان بتونن کمکتون کنند.
sia_2007
پنج شنبه 26 بهمن 1391, 23:44 عصر
با سلام، نوع سومی که من توضیح دادم، Single Page Application نام داره، و به بحث Modern UI ویندوز 8 ارتباطی نداره
برنامه های Modern UI رو هم می شه با #C و Xaml نوشت، و هم با جاوا اسکریپت و HTML، برنامه های Modern UI فقط بر روی Win RT قابلیت اجرایی دارند، که در حال حاضر شامل ویندوز 8 و Tablet های WinRT می شود و در ویندوز 7 و یا XP کار نمی کنند. ( با این تفاسیر مورد دوم درست نیست، و در کل توصیه می کنم وقتی وارد Modern UI شوید که علتش رو به خوبی بدونید )
برنامه های Single Page Application مبتنی بر HTML و JS هستند، و در بستر HTML 5 کار می کنند.
در صورتی که می خواهید #C و Xaml را ادامه دهید، به صورتی کد نویسی کنید که کد شما بر روی Silverlight، WPF و Modern UI کار کند و ترجیحا از MVVM استفاده کنید
برای بهترین عملکرد یا Blend Preview 5 را دانلود کنید و یا منتظر Visual Studio 2012 Update 2 بمانید
Mohammad Rahmani
دوشنبه 07 اسفند 1391, 11:25 صبح
من این ترم وقت دارم یک زبان برنامه نویسی یاد بگیرم میخواستم با WPF , سیلورلایت شروع کنم
اما اینقدر حرف و حدیث در مورد زبان های برنامه نویسی و تکنولوژی مایکروسافت زیاده که آدمو به شک میندازه
یکبار درهمین تالار صحبت از حذف Microsoft Blend میشه و بعد پشتیبانی و نه ارائه نسخه های جدید سیلورلایت و داداش بزرگترش WPF
لطفا اساتید گرامی منو راهنمایی کنید و از این بلاتکلیفی بیارین بیر ون
و اینکه به نظر شما WPF با سی پلاس پلاس سرعت اجرای سریعتر داره یا با دات نت و سی شارپ
ممنونم
لطفا من جواب این سول هت رو نگرفتم اساتید و مدبران این تالار لطفا کمک :گریه:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.