View Full Version : سوال: تریال بودن کامپونت ehlib در دیگر سیستم ها
farzadkamali
پنج شنبه 19 بهمن 1391, 20:26 عصر
سلام
یه سوال داشتم درمورد کامپوننت ehlib.
من این کامپوننت رو دانلود کردم. و حتی خریدم. ولی در سیستم مشتری پیغامی مبنی بر تریال بودن اون میده. ولی روی سیستم خودم اینجوری نیست(البته بعد از اینکه نصبش کنم).
آیا باید در سیستم مشتری هم نصب بشه؟ و یا کار خاص دیگه ای هست که نیاز به انجامش باشه که دیگه این پیغام نیاد.
در ضمن اگر نسخه دلفی روی سیستم نصب نباشه امکان نصب این کامپوننت هم نیست
خواهشاً راهنمایی کنین. چون کل برنامه رو با این کامپوننت نوشتم.
ممنون
gholami146
پنج شنبه 19 بهمن 1391, 20:36 عصر
نه دوست من نیازی به نصب کامپوننت در سیستم دیگر ندارید
شما احتمالا باید مشکلتون در خود کامپوننت باشه من خودم از نسخه 5 اون استفاده می منم و هیچ مشکلی ندارم
اگر خواستید بگید تا براتون بزارمش تا دانلودش کنید
Gholami@chmail.ir
یا بهتر پیام خصوصی بزارید
gholami146
پنج شنبه 19 بهمن 1391, 21:36 عصر
دوست من نیازی به ارسال کامپوننت نیست
بعضی از کامپوننت ها تا زمانی که برنامه مفسر دلفی باز باشه به راحتی کار میکنه ولی به محض اینکه دلفی بسته بشه پیغام تریال رو نشون میده
و از اونجایی که کامپوننت شما تازه ورژن 6 اون تولید شده و کرک اون هنوز موجود نیست
شما به مشکل مذکور برخورد کردید
با تشکر غلامی
Valadi
جمعه 20 بهمن 1391, 06:56 صبح
و از اونجایی که کامپوننت شما تازه ورژن 6 اون تولید شده و کرک اون هنوز موجود نیست
نسخه 6.1.1 هم ارائه شده و بصورت فول سورس ، من كار مي كنم مشكلي هم نداره
بعضی از کامپوننت ها تا زمانی که برنامه مفسر دلفی باز باشه به راحتی کار میکنه ولی به محض اینکه دلفی بسته بشه پیغام تریال رو نشون میده
اين صحبت شما درسته يك تايمر دارده كه اين كار انجام مي ده و در اين سايت نميشه راه حلش ارائه كرد
gholami146
پنج شنبه 10 اسفند 1391, 16:47 عصر
دوست عزیز من این کامپوننت رو بصورت فول سورس گیر آوردم اگه تمایل داشتید میتونید در این قسمت اون ها رو دریافت کنید بصورت رایگان
لینک دریافت کامپوننت (http://barnamenevis.org/showthread.php?366436-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%D9%88%D9%86%D9%86%D8%AA-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%BA%DB%8C%D8%B1-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86/page2)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.