ورود

View Full Version : ارور در آپلود سایت

tahoma
جمعه 20 بهمن 1391, 11:07 صبح
با سلام من سایتمو روی هاست آپلود کردم دیتا بیسو یوزر هم براش ساختم.رشته وب کانفیگشو هم تنظیم کردم اما ارور زیر را نشون میده:
500 - Internal server error.

There is a problem with the resource you are looking for, and it cannot be displayed.

از دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه؟
با تشکر.

blackboy
جمعه 20 بهمن 1391, 12:03 عصر
سلام اول باید با پشتیبانی هاست تماس بگیرید و لی قبلش این ها رو چک کن:

<connectionStrings>
<add name="saeed" connectionString="Data Source=IP;Database=youdatabase;Uid=you user;Password=you pass;" providerName="System.Data.SqlClient" />
</connectionStrings>

بعد :
لطفا به منوی website کنترل پنل خود مراجعه نمایید ، در قسمت Technical Details کادر قرمز رنگ وسط صفحه شماره خط کدی در فایل web.config که باعث بروز مشکل شده است نمایش داده می شود .
با حذف یا اصلاح خط کد مربوطه خطا برطرف خواهد شد .

tamafi6
جمعه 20 بهمن 1391, 12:04 عصر
تاجایی که من میدونم این خطاسه تاعامل داره برای رفع اون
1:premission فایلهارابه 755تغییربده
2:فایل htaccess را پاک کن
3:مشکل ازسمت سرویس دهنده هست تماس بگیرعلت رابپرس

tahoma
جمعه 20 بهمن 1391, 21:15 عصر
لطفا به منوی website کنترل پنل خود مراجعه نمایید ، در قسمت Technical Details کادر قرمز رنگ وسط صفحه شماره خط کدی در فایل web.config که باعث بروز مشکل شده است نمایش داده می شود .
با حذف یا اصلاح خط کد مربوطه خطا برطرف خواهد شد .

من به منوی website هاستم مراجعه کردم اما قسمتی به نام TechnicalDetailsوجود نداره فقط لینک سایتمو گذاشته که با کلیک بر آن متن زیرو نشون میده:
WebsitePanel Error

Sorry, an error occurred while processing your request.

tahoma
دوشنبه 28 اسفند 1391, 15:52 عصر
برای رفع این مشکل یک بار از سایتم در حالت لوکال اجرا گرفتم .در این حالت برای چندین خط از وب کانفیگ خطایی را نمایش داد با حذف این قسمت و آپلود مجدد وب کانفیگ مشکل حل شد.