PDA

View Full Version : حرکت عکس مانند سایت گرافیک نو

amin7x
جمعه 20 بهمن 1391, 17:57 عصر
سلام

میخواستم ببینم این سایت گرافیک نو چه طوری عکس ها رو حرکت میده؟

وقتی میری روی عکس قسمت زیرین عکس رو نمایش میده.

سایت : http://graphicno.ir/

ممنون میشم سورسی بزارید

dr.undead
جمعه 20 بهمن 1391, 18:48 عصر
دوست عزیز هم میتونید با css ذرستش کنید
.class:hover{
.....
.....
}
افزونه firebug برای FF نصب کنید همه این کدارو نشون میده

khanlo.javid
جمعه 20 بهمن 1391, 21:00 عصر
دوست عزیز میتونید از جی کوئری هم استفاده کنید من یه نمونه براتون میزارم اون چیزی که شما میخوایید نیست ولی امید ورام کارتون رو راه بندازه :

99772

موفق باشید.

esmaeilbf
شنبه 21 بهمن 1391, 15:27 عصر
از این نمونه کدها بیشتر بزارید بخصوص اگر کسی سورس گرافیک نو رو داره بزاره

مدیریت گرافیک نو
شنبه 21 بهمن 1391, 16:54 عصر
با سلام.
لازم است خدمت دوست عزیز esmaeilbf و تمام بازدیدکنندگان این تاپیک عرض کنم هرگونه کپی برداری از کدهای قالب و همچنین ریپ کردن قالب بطور قانونی ممنوع و پیگرد قانونی دارد لذا از دوستان خواهشمندیم از ریپ یا استفاده از کدهای قالب خودداری کنند.در مورد موضوع این تاپیک باید عرض کنم این حالت با جی کوئری ایجاد شده و علاوه بر آن با چند کد css و همچنین چند عدد عکس این حالت به وجود آمده.با تشکر تیم مدیریت گرافیک نو.

khanlo.javid
یک شنبه 22 بهمن 1391, 15:54 عصر
دوست عزیز amin7x بهتره بری دنبال یادگیری جی کوئری و خودت یه پلاگینی مثل این رو بسازی چون با ریپ کردن و کپی کردن نمیتونی یه طراح موفق باشی.

esmaeilbf
یک شنبه 22 بهمن 1391, 19:15 عصر
خب قرار نیست از همین کپی در طرح خودش استفاده کنه شاید برای بررسی کدها و یادگیری و الگو برداری بخواد

amin7x
یک شنبه 22 بهمن 1391, 20:14 عصر
با سلام.
لازم است خدمت دوست عزیز esmaeilbf و تمام بازدیدکنندگان این تاپیک عرض کنم هرگونه کپی برداری از کدهای قالب و همچنین ریپ کردن قالب بطور قانونی ممنوع و پیگرد قانونی دارد لذا از دوستان خواهشمندیم از ریپ یا استفاده از کدهای قالب خودداری کنند.در مورد موضوع این تاپیک باید عرض کنم این حالت با جی کوئری ایجاد شده و علاوه بر آن با چند کد css و همچنین چند عدد عکس این حالت به وجود آمده.با تشکر تیم مدیریت گرافیک نو.

سلام
من که نمیخوام کل قالب شما رو ریپ کنم (البته ریپ قالب به صورت HTML کار ساده ای هست) فقط یک تیکه کد ساده است که به عنوان ایده میشه ازش یاد کرد.

دوست عزیز amin7x بهتره بری دنبال یادگیری جی کوئری و خودت یه پلاگینی مثل این رو بسازی چون با ریپ کردن و کپی کردن نمیتونی یه طراح موفق باشی.

من دارم جی کوری رو از یک سایت (CGTV.ir) دنبال میکنم هنوز به اون قسمت های حرفه ایش نرسیدیم.