ورود

View Full Version : آموزش: قالب حرفه ایی برای وب من(خیلی مهمه و لازمش دارم)

SONITAJ
جمعه 20 بهمن 1391, 22:55 عصر
سلام من یه وب ساختم میخوام لوگو من بالای صفحه ،منوها زیز هیدر ،لینک ها سمت راست صفحه وفوتر پایین صفحه باشه وقسمت سمت چپ صفحه اصلی وبم باشه .با تگ div منوی کشویی رو که میخواستم ساختم اما بقیه موارد رونمیتونم بنویسیم .مثلا فوتر وهیدر رو مینویسم درست میشه وبقیه موارد خراب میشه ونمیدونم هم چطور باید از تابع include استفاده کنم لطفا اگر کسی بلده من رو راهنمایی کنه ویه مثال خوب برام بزنه یا اگر کدش رو بلده که کامل باشه بهم بده . حسابی مغزم هنگ کرده هرچی سرچ هم میزنم چیزی بدرد پیدا نمی کنم.
خواهش می کنم؟ html بلدم اماحرفه ایی نستم .css هنوز وقت خوندنش رو پیدانکردم. من با php کار میکنم. اگر کسی میتونه کد کاملش رو بهم بده هرکارمیکنم درست نمیشه.:افسرده::ناراحت:

tamafi6
شنبه 21 بهمن 1391, 00:37 صبح
اشتباه شمااينه كه تكه كاري ميكني يعني باكدهاآشنايي داريدولي توچيدمان مشكل داري اين خودش مطلب مهمي هست ابتداقسمتهاراستون بندي كن ازقطعات بزرگ شروع كن بعدقطعات كوچكترمشكل بسياري ازدوستان همينه كه نحوه چيدمان رابلدنيستند

SONITAJ
شنبه 21 بهمن 1391, 09:47 صبح
لطفا درباره چیدمان وچیزی که میگید که توضیح با مثال میدید.؟
حالت کلی وب من اینه: بالا صفحه لوگو بعد زیرش منو بخوره(که هنوزموفق نشدم درستش کنم) پایین فوتر قسمت راست قسمت لینک ها ولینکدونیه وسمت چپم صفحه اصلی واین چیدمان کلی وب منه؟چه مشکلی داره؟

esmaeilbf
شنبه 21 بهمن 1391, 12:06 عصر
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd">
<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">
<title>website</title>
</head>

<body>
<!---- begin wrapper ----->
<div id="wrapper">

<!----begin main header----->
<div id="main-header">
<div id="logo"></div>
<div class="text-in header"></div><!----متون درون هدر را اینجا میشه نوشت----->
</div><!----end main header----->

<!----begin navigation----->
<div id="nav"></div>
<!----end navigation----->

<!----begin container----->
<div id="container">

<div class="content"></div>
<div class="sidebar"></div>

</div><!----end container----->

<!----begin footer----->
<div id="footer"></div>
<!----end footer----->

</div><!----end wrapper----->

</body>
</html>

این تقریبا شکل ساده و کلی یک سایت هست :
wrapper کل قالب سایت درونش پیاده سازی میشه
main header بسته به نیازت میتونه قسمت های مختلفی داشته باشه من دو قسمت در نظر گرفتم یکی برای لوگو و یکی هم برای :متنی ،عنوانی ،شعاری، چیزی ...
navigation بعدش اومدم منوی رو نوشتم که با تگ های ul و li ساخته میشه
container یک دایو کلی در نظر گرفتم که دارای دو قسمت هست یکی برای سایدبار و یکی برای محتوا یا همون پست های بلاگت که باید با css و float تنظیم کنی
footer در نهایت قسمت فوتر یا پایین وبسایت

SONITAJ
شنبه 21 بهمن 1391, 13:49 عصر
سلام ازلطفتون ممنونم .کارم واقعا راه افتاد دقیقا چیزیه که میخواستم. واقعا عالی دستتون درد نکنه دوست عزیر