ورود

View Full Version : چه جوری میشه دیتابیس sql server 2000 رو نصبی کرد

DlphIran
جمعه 21 بهمن 1384, 00:56 صبح
سلام
همانطور که می دونید دیتابیس اس کیو ال رو میشه با کپی کردن یا import کردن انتقال داد
اما من می خوام همانطور که برنامه رو با install shield نصبی می کنم دیتا بیس رو هم نصبی کنم
چه جوری میشه اینکار رو کرد؟

یه سوال دیگه
من هروقت برنامه ام رو تو یه کامپیوتر دیگه نصب می کنم موقع اجرای برنامه که نه موقع باز کردن بعضی پنجره های برنامم پیغام خطای نبودن فایل msdas.dll رو نشان می ده
لطفا راهنماییم کنید.
باتشکر

s
شنبه 22 بهمن 1384, 23:03 عصر
منم دقیقا همین سوال رو دارم .واسه یه سری برنامه های کوچک کسی قبول نمیکنه واسش
نصب کنی. یا مثلا بخوای روی سی دی برنامه رو بفروشی sql

vcldeveloper
یک شنبه 23 بهمن 1384, 01:00 صبح
فایلهای دیتابیس را می تونید بعد از کپی کردن در سیستم کاربر، با استفاده از برنامه نصب یا برنامه خودتون به MS SQL Server نصب شده بر روی سیستم کاربر (یا شبکه) Attache کنید.
درباره نحوه Attache کردن یک دیتابیس به SQL Server هم قبلا توضیح داده شده، می تونید در سایت جستجو کنید.

mehranFX
یک شنبه 23 بهمن 1384, 06:58 صبح
راه دیگه اینه که اسکریپت SQL همه جداول و اشیاء دیتابیس رو بسازی و در هنگام اولین اجرا اونها رو توسط SQL DMO ، فراخوانی و اشیاء مورد نظرت رو ایجاد کنی.

s
یک شنبه 23 بهمن 1384, 21:40 عصر
خیلی ممنون از راهنماییتون. اما من منظورم اینه که وقتی برنامه در حال نصب هست ابزار لازم هم با اون نصب بشه، دیگه لازم نباشه خودم برم واسه طرف sql server و دلفی نصب کنم و بقیه مراحل. cd رو به طرف بدم ، برنامه نصب خودش همه کارها رو انجام بده.حالا اصلا ممکنه طرف مقابل ندونه که sql server چی هست! نصب sql server هم کار هرکسی نیست.

vcldeveloper
دوشنبه 24 بهمن 1384, 01:54 صبح
خودم برم واسه طرف sql server و دلفی نصب کنم
لازم نیست دلفی را روی سیستم کاربر نصب کنید!

اصلا ممکنه طرف مقابل ندونه که sql server چی هست! نصب sql server هم کار هرکسی نیست.
SQL Server برای برنامه های سازمانی بکار میره، نه برای برنامه های ساده Desktop که معمولا کاربرانشون اطلاعات چندانی درباره کامپیوتر ندارند.