ورود

View Full Version : سوال: یاد گیری هک با vb6

orache
شنبه 21 بهمن 1391, 19:24 عصر
سلام من میخام اموزش پایه ای رو یاد بگیرم یعنی هک با ویژوال بیسیک 6 اموزشی میشناسین که در این مورد مفصل توضیح داده باشه
ممنون

SlowCode
شنبه 21 بهمن 1391, 22:00 عصر
سلام من میخام اموزش پایه ای رو یاد بگیرم یعنی هک با ویژوال بیسیک 6 اموزشی میشناسین که در این مورد مفصل توضیح داده باشه
ممنون
سلام
کلا آموزش این موارد تو این سایت ممنوعه!
منظور شما از هک چیه؟ در چه مورد میخوایین؟هک سایت حملات DOS یا چی؟
شما واسه نوشتن اینگونه برنامه هایی اول باید vb رو استاد بشی بعد مباحث هک رو یاد بگیری و بعد شروع کنی به نوشتن برنامه. حالا اگه توضیح بدی که در چه موردی میخوای بهتر راهنماییت میکنیم.

orache
یک شنبه 22 بهمن 1391, 00:37 صبح
OK ببین من اصلا منظور اینا رو نمیدونم چیه منظور هکر هارو مثلا از چه چیزی استفاده میکنن یسری حرف ها رو میزنن که من نمیفهمم چجوری بگم ...
من اولا میخام تمامی api های vb6 رو بلد باشم ضمنا هک سایت میخام البته نه برای دزدی و سوء استفاده برای کار در هک سایت های خارجی سایت هایی که ضد خودم هستن و همینطور کامپیوتر ها در کل برای بالا نشون دادن خودم میخام برای دزدی مزدی نمیخام . من کمی با نرم افزار های هک کار کردم یا بچ فایلو اینجور چیزا ولی میخام به طور جدی کار کنم اگه چیزی میدونی مارو بی نصیب نذار
ممنون

m2011kh
یک شنبه 22 بهمن 1391, 08:16 صبح
سلام دوست عزیز.
شما باید از پایه شروع کنی نه اینکه یه دفعه بری رو API.اگه تا حالا با ویبی کار نکردی یا کم کار کردی اول مباحث الکوریتم نویسی رو و بعد به تریتیب بقیه گرامر زبان VB6 رو بخون و هر وقت تو اینا کامل شدی برو سمت برنامه نویسی شبکه و ...

این نصیحتی از بنده

MMD

SlowCode
یک شنبه 22 بهمن 1391, 09:09 صبح
به نظرم اصلا نیازی به درست کردن همچین برنامه ای نیست، چون هیچ برنمه ای مثل خودم آدم نمیشه، مثلا برنامه هویج رو دیدی؟اونو با vb6 نوشتن. واسه مبتدی ها خوبه و اطلاعات دیتابسی سایت رو می کشه بیرون ولی گاهی اوقات کم میاره و باید دستی ادامه بدی.
به نظرم تو وی بی رو ول کن چون اگه زرنگ باشی دودا 1 سال میکشه تا پاسه رو یاد بگیری بعد 2 سال طول میکشه تا همه توابع Api رو یاد بگیری:لبخند:چون تعدادشون حدودا 6000 تاست:گیج:
اولا نیازی به یادگیری همه این توابع نیست و دوما اگه یه زمانی خواستی همچین برنامه ای بنویسی با vb ننویس برو سمت ++C
والا من چند ساله دارم با وی بی کار میکنم با هک هم آشنایی دارم ولی هنوز جرات نکردم اینجور برنامه ای رو بنویسم:گیج: این کارا مال حرفه ای ها و بالاتر از اونه.

orache
یک شنبه 22 بهمن 1391, 09:09 صبح
حالا شبکه نبود یه چیز دیگه من برنامه نویسی بلدم برنامه نویس بازی هستم

m2011kh
یک شنبه 22 بهمن 1391, 20:08 عصر
سلام.
آقا محسن درست میگه VB6 و بیخیال شو C++ و شروع کن.بعدشم اگه میخوای برنامه ای برای هک بنویسی هه من چهار ساله دارم کار میکنم نمیتونم.به هر حال یا برنامه نویسی رو به هدف شغل و حرفه شروع کن و وقتی به سطح حرفه ای رسیدی برو سراغ اینکارا.