ورود

View Full Version : کدام زبان؟؟؟

mmohammadi1391
یک شنبه 22 بهمن 1391, 00:01 صبح
کدام زبان؟؟؟؟؟؟
با سلام و عرض ادب.
من هم به برنامه نویسی تحت وب علاقه دارم و هم به برنامه نویسی های دیگه مثل C++‎‎ و ... و هم به پایگاه داده مثل SQL، Oracel و ...
دوست دارم توی همشون ماهر بشم و کار کنم. خیلی ها رو میبینم که توی یکیشون پیشرفت میکنند اما من به همشون واقعاً علاقه دارم و نمیدونم بینشون کدوم رو انتخاب کنم و همونطور که گفتم، قصدم حرفه ای شدن توی همشونه.
به نظر شما چنین چیزی امکان پذیره؟ اگه آره، میخوام در برنامه نویسی تحت سیستم عامل، بین C#‎‎ و C++‎‎ و java و vb یکیشون که از همه بهتره رو انتخاب کنم و توش حرفه ای بشم یا اگه یکیشون کافی نیست هر چند تا که نیازه. مثلاً اگه بهتره هم C++‎‎ و هم C#‎‎ رو یاد بگیرم، از یکیشون شروع کنم و کم کم برم جلو.
توی برنامه نویسی تحت وب هم میخوام بین php و asp و jsp یکیشون رو انتخاب کنم و پیش برم یا هر چند تاشون که نیازه.
و همینطور توی طراحی پایگاه داده بین SQL و Oracel یا هر دوشون.
پیشنهادتون چیه؟ بهتره چکار کنم؟ خواهشمندم راهنماییم کنید.
میخوام یکطوری باشه که اگه بخوام یک نرم افزار تحت سیستم عامل طراحی کنم بتونم با اون زبانی که توش حرفه ای هستم، این کار رو انجام بدم و همینطور در طراحی سایت اون زبانی رو بلد باشم که بتونم هر سایتی رو باهاش طراحی کنم و قدرتمندترین زبان باشه و همینطور در طراحی پایگاه داده که هنوز برام مشخص نشده بالآخره SQL بهتره یا Oracel و هر کدوم برتره، به چه دلیلی برتره؟
با تشکر فراوان.

SlowCode
یک شنبه 22 بهمن 1391, 00:43 صبح
سلام
به قول دوستمون vb رو خط بزن.
من خودم سال ها با vb کار کردم و این رو بهت میگم. اگه منظورت خدایی نکرده vb6 هست که کلا ولش کن چون قدیمی شده، کامپوننتهای به روز واسش نیست، قدرتش نسبت به ++C و جاوا کمتره(ساده ترین مثال در زمینه کار با آرایه هاست) کلا خوب نیست(حرفمو گوش کن، من این ستاره ها رو تو آسیاب زرد نکردم:لبخند:)
به نظرم برو جاوا رو یاد بگیر چون تو همه زمینه ها جواب میده، هم کلاینت هم سرور هم گوشی موبایل.
++C هم خوبه ولی من گه بخوام از صفر برنامه نویسی رو یاد بگیرم جاوا رو یاد میگریم.
در زمینه وب هم به نظرم php رو یاد بگیر.
SQL هم چون مشهورتره فکر کنم رفع مشکلات و سوالاتت هم آسان تر میشه و نسبتا منابع بیشتری پیدا میکنی(البته من با اوراکل کار نکردم و مزیتش رو نمیدونم.)

JaVa
یک شنبه 22 بهمن 1391, 01:24 صبح
معمولا زبان ویبی به افرادی که تازه می خوان برنامه نویسی رو یاد بگیرن توصیه می شه.حالا vb 6.0 بقول دوستمون دیگه از سبد پشتیبانی ماکروسافت برداشته شده ولی vb.net توصیه میشه:چشمک:

(البته من با اوراکل کار نکردم و مزیتش رو نمیدونم.)

یکی از مزیت های اوراکل نسبت به سی کیو ال در حجم ذخیره سازی داده ها هست.

Mehdi Naderi
یک شنبه 22 بهمن 1391, 08:01 صبح
در زمینه دسکتاپ اکثرا بصورت حرفه ای میرن سمت سی شارپ یا جاوا چون هم یادگیریش به نسبت راحتره هم کلی منبع بصورت کتاب و فیلم وجود داره اما اگر یک روزی اونقدر پیشرفت کردی که یک برنامه واقعا کاربردی رو بهت دادن بنویسی اونوقت میفهمی که یک حلقه گمشده در دنیای عظیم برنامه نویسی داری و اونم C++‎

و گرنه نوشتن یک برنامه حسابداری و یا اموزشگاه و ... با دلفی و سی شارپ و جاوا هم کارتو راه میندازه

اما در مورد وب قضیه یک کم فرق میکنه به خاطر تعداد انتخاب کمتر تکنولوژی مایکروسافت و یا php
مایکروسافت به روزه و کلی ابزار و انتخاب توش وجود داره و دستت بازتره خودش زبان طراحی داره - مدیریت پایگاه داده داره و از همه مهمتر اینکه کلی برنامه نویس و پول داره که برای تکنولوژی هاش تبلیغ کنن و کار شما رو راحتر

اپل و برنامه نویسی برای محصولاتش هم خوبه اما نه در اینجا که خریدش بهذخاطر قیمت بالا و.... یک رویا به حساب میاد

در هر صورت انتخاب شما هر چی باشه کلام اخرش اینه که زود بجنب و وقت رو هدر نده و سعی کن هر چه میاد اولین باشی

terminator68
یک شنبه 22 بهمن 1391, 08:51 صبح
سلام.
د.ست عزیز من در زمینه دسکتاپ بهت C# و C++ رو بهت پیشنهاد میدم.
چون سی شارپ رو اگه یاد بگیری به راحتی می تونی asp هم یاد بگیری..چون کدهاش تقریبا یکی هستش...
با این کار با یه تیر 2 نشون زدی....
تو زمینه وب هم برو دنبال php که اگه مسلط بشی میتونی در زمینه امنیت وب سایت ها هم فعالیت کنی.
بازبا این کار یا یه تیر 2 نشون زدی...:چشمک:

lordofphp
یک شنبه 22 بهمن 1391, 11:06 صبح
سلام ببینید
بنده پیشنهادم اینه:
برای وب ابتدا html,css,javascript php رو یادبگیرید بعد پی اچ پی حرفه ای ادامه بدید
برای تحت وین هم :
کمی پاسکال-سی پلاس پلاس+سی شارپ

Mehdi Naderi
یک شنبه 22 بهمن 1391, 13:06 عصر
بنده پیشنهادم اینه:
برای وب ابتدا html,css,javascript php رو یادبگیرید بعد پی اچ پی حرفه ای ادامه بدید
برای تحت وین هم :
کمی پاسکال-سی پلاس پلاس+سی شارپ

دمت گرم منو بعد از 10 سال یاد هم اتاقی ام انداختی که همیشه بهم میگفت اقیانوسی از علوم به عمق 1 سانت

معمولا زبان ویبی به افرادی که تازه می خوان برنامه نویسی رو یاد بگیرن توصیه می شه.حالا vb 6.0 بقول دوستمون دیگه از سبد پشتیبانی ماکروسافت برداشته شده ولی vb.net توصیه میشه

اگر در حد شروع کار است به نظر من مار پایتون از همه بهتر است

توی برنامه نویسی تحت وب هم میخوام بین php و asp و jsp یکیشون رو انتخاب کنم و پیش برم یا هر چند تاشون که نیازه.

تا این تاپیک به جواب برسه بهت توصیه میکنم -JQuerry HTML 5- CSS3- JavaScript یاد بگیر سال بعد همین روز یادم بنداز بقیشو بگم :قهقهه:

mmohammadi1391
یک شنبه 22 بهمن 1391, 19:58 عصر
از همه ی شما بخاطر لطف بزرگتون و راهنمایی های بسیار خوبتون بسیار ممنونم. ببخشید دکمه ی تشکر توی صفحه نبود که براتون بزنم.
اگه با C++‎‎ میشه هر برنامه ای رو نوشت پس چه نیازی به یاد گرفتن C#‎‎ و جاوا است؟
من HTML رو بلدم. حالا نه خیلی کامل کامل و حرفه ای؛ اما توی هنرستان و دانشگاه باهاش پروژه سایت ایستا تحویل دادم. CSS رو هم تا حدودی بلدم. حالا این CSS3 و JQuerry HTML 5 که گفتید چیه؟ مسخرم نکنید. والا من تا حالا فقط اسم JavaScript و CSS خالی رو شنیده بودم.
بین ASP و PHP هم آخرش نفهمیدم منظورتون کدومه؟ کدوم رو برم و به چه دلیل؟
یکی از دوستام میگفت استادشون گفته Oracel خیلی خوبه و الآن بازار کار خیلی خوبی داره و برید یاد بگیرید اما استاد خودمون میگفت با اینکه Oracel قدرتمندتر از SQL هست، اما در بازار ایران هنوز زیاد جا نگرفته و سراغ SQL برید بهتره. بین این دو هم آخرش نفهمیدم بهتره کدوم رو برم. چون اگه بخوام C#‎‎ و ASP رو کار کنم بالآخره مجبورم برم سراغ SQL دیگه؟ درست میگم؟ البته اینو بگم من SQL رو کار کردم و در حد دانشگاهی خوب بلدم. یکی دو برنامه هم باهاش توی ACCESS نوشتم. یکیشون برای یک کلینیک بود و یکیشون برای یک مؤسسه آموزشی.
سؤال کلی اینه که برای تحت OS بالآخره کدوما رو باید یاد بگیرم و از کدوم شروع کنم؟
برای تحت وب کدوما رو باید یاد بگیرم و از کدوم شروع کنم؟
برای پایگاه داده هم کدوما رو باید یاد بگیرم و از کدوم شروع کنم؟
از اینکه زیادی سؤال پرسیدم عذر میخوام. باز هم از راهنمایی های بسیار خوبتون ممنونم.

(حرفمو گوش کن، من این ستاره ها رو تو آسیاب زرد نکردم:لبخند:)

:بامزه::تشویق:

تا این تاپیک به جواب برسه بهت توصیه میکنم -JQuerry HTML 5- CSS3- JavaScript یاد بگیر سال بعد همین روز یادم بنداز بقیشو بگم :قهقهه:
:لبخند::تشویق:

بهزاد علی محمدزاده
دوشنبه 23 بهمن 1391, 22:28 عصر
سلام . چند تا چیز رو بهتره آدم در معرض عموم نذاره . یکی ایده های آدم هست ، یکی هم زمانی که می خوایم راهنمایی بگیریم . نه هر که آینه سازد سکندری داند .

آخه سی پلاس پلاس و دنیای اون کجا دیزاین و وب کجا ؟ بعد اوراکل کجااا !!؟؟

چند تایی مقاله در زمینه انتخاب زبان هست اگر جستجو کنید .

دیزاین و طراحی رابط و وب دنیای خودش رو داره ، کسی که واردش بشه باید یه چیزهایی رو یاد بگیره تا بتونه کار در خور توجه ایی ارائه بده :

1- مبانی طراحی مانند ترکیب بندی ، کنتراست و ... رو باید بدونه .
2- توانایی اسکچ زدن با دست و داشته باشه .
3- رنگ و بشناسه ( مانند هم نشینی رنگ ها و ... )
4- بتونه کارهای تایپوگرافی انجام بده .
5- بعد ابزارها مانند CSS , HTML, JavaScript که خودش چند مرحله یادگیری لازم داره ، اول CSS 2 و بعد CSS3 رو فرضا باید یادبگیره
6- طراحی برای ابزارهای مختلف ( موبایل و ... ) ، استانداردها ، و باز هم ...
7- ابزارهای مثل فتوشاپ

اونوقت کسی که دنبال این بره ، چطور می تونه بیاد فرضا سی پلاس پلاس رو هم برای دسکتاپ یادبگیره !!!؟؟؟

اینجا شما میاید سراغ API های سیستم عامل ، کار با کتابخانه های گرافیکی ، MFC , WIN32 شاید اسمبلی ، QT و ...

اگر تصمیم بگیره یه زبان سمت سرور هم بدونه فقط برای اون کار وب ، و فرضا ASP , سی شارپ و انتخاب کنه ، اینها رو جلو روش داره :

1- زبان سی شارپ
2- پایگاه داده ، اول مفاهیم
3- MSSQL ، T-SQL
4- LINQ or Entity Framework or ...
5- ASP.NET WEB FORM
6- الان هم که داره به سمت MVC میره . ASP.NET MVC‌

مفاهیم شی گرا و ... دیگه بماند .

شما سه چهار سال دیگه بیا تا بقول دوستمون بقیه اش و رایزنی کنیم . اینهایی که اسم می بریم برای تولید نرم افزار هستند ، وقتی شما شروع می کنید به این کار که مبانی رو یاد بگیرید . هنوز الفبا رو یادنگرفته می خوای غزل سرایی کنی ؟ ما تازه در مورد مبانی صحبت نکردیم هنوز . یعنی اینکه شما یک سال حداقل باید از روی کتابهای الگوریتمی سطح پایین تمرین کنید . بازی های کوچیک بنویسید ، دفترچه تلفن و ... زبانی که رو که انتخاب کردید برای تمرین ، ساختمان داده شو یادبگیرید ، مثلا میگه در این زبان آرایه دو بعدی ، آرایه ایی از آرایه هاست یعنی چه ؟
خود برنامه نویسی رو که یادگرفتید ، بعد پیشرفته ترش کنید ، طراحی و برنامه نویسی شی گرا رو یادبگیر ، بعد الگوهای طراحی . در کنارش مفاهیم پایگاه داده

اول برید خود برنامه نویسی رو یادبگیرید بعد بیاید سراغ تولید نرم افزار . البته صبر و تحمل می خواد و در هر کاری همینه . اما نتیجه درست میده و آبکی بار نمیاید . یه مطلب دیدم در مورد درخت بامبو که وقتی بذرش کاشته میشه تا سه چهار سال هیچ جوانه ایی از خاک بیرون نمیزنه و تمام رشد در عمق و زیر خاک هست . و در سال پنجم این درخت با اون ریشه حدود سی متر رشد می کنه .

شما باید ریشه رو ببرید به عمق .

پاسخ دادن به این تاپیک ها قراره که ممنوع باشه چون تکراری هستند من هم دیگه طاقت نیاوردم اودم و حرف زدم . اکثر سوالات ذهن شما قبل توسط کسانی دیگه پرسیده شده و بهتره جستجو کنید .

mmohammadi1391
سه شنبه 24 بهمن 1391, 20:37 عصر
خیلی خیلی از راهنمایی بسیار خوبتون ممنونم.
خب حالا که اینطوره به نظر شما بهتره توی کدوم برم؟ با توجه به اینکه به همشون علاقه دارم. در حال حاضر و در آینده کدوم بیشتر بدرد میخوره برای کار کردن؟ با کدوم بیشتر میتونیم به جامعه ی ایران خدمت کنیم؟ چون مثلاً بعضی چیزا هست که دست توش زیاد شده و وارد شدن ما به اونا زیاد مهم نیست اما بعضی چیزها هست که نیاز داره به نیروی انسانی.

بهزاد علی محمدزاده
چهارشنبه 25 بهمن 1391, 14:51 عصر
با توجه به اینکه به همشون علاقه دارمواقعیت اینه که ما گاهی به عنوان ها علاقه مند میشیم بدون اینکه شناخت دقیقی از موضوع داشته باشیم . مثلا پردازش تصویر ، عنوان خوبی داره ، اما وقتی سراغش میری و مباحث علمی و فرمول ها رو که می بینی ، متوجه میشی که اصلا به این کار علاقه نداری ، برخلاف اون عنوانی که دنبالش بودی این کار اصلا مورد علاقه ات نیست . و یا برعکس برخی خیلی بهش علاقه مند میشند .

میگیم اوراکل ، و در واقعیت نمی دونیم اصلا درباره چی داریم صحبت می کنیم . و آیا برای ما مناسب هست ؟ بعضی ها میگن ما دوست داریم تحلیل گر بشیم ، وقتی میره یه کتاب مهندسی نرم افزار و یه نگاه میندازه ، می بینه که اصلا بخش هایی از اون مباحث مدیریتی هست ، و ارجاع داده به منابع دیگه ایی در این زمینه ، مثل مدیریت ریسک ، مدیریت منابع و ... بعد می بینه که اصلا علاقه ایی به مطالعه مدیریت ریسک نداره که بخواد بره دنبالش .

علاقه مندی شما به مرور معلوم میشه . اما الان هم برای ادامه ، از نظر فکری و روانی شاید به یه عنوان نیاز داشته باشید . مثلا وقتی میگن فلانی ، داری چیکار می کنی ؟ بگی دارم پردازش تصویر کار می کنم . از طرفی هنوز به اینها آشنا نیستی که بتونی برای خودت هدف واضح انتخاب کنی . نتیجه اش اینه که دنبال مشورت می گردی ...

بهترین عنوان برای شما اینه که الان بگید : دارم برنامه نویسی یاد می گیرم ، برای ادامه هنوز باید موضوعاتی رو بررسی کنم ، اما هر چه که هست ، به تمرینات امروزم وابسته است ، همین .

بنا به دلایلی سی شارپ و انتخاب کن . و کتاب پیشنهادی :
Illustrated C#‎ 2012 (http://www.amazon.com/Illustrated-C-2012-Daniel-Solis/dp/1430242787)

( نام کتاب : سی شارپ مصور ) . و در کنارش فیلم آموزشی ( انگلیسی زبان ترجیحا ) زیاد ببین . کتاب و می تونی با جستجو گیر بیاری ، این کتاب حق کپی رایت داره و گذاشتن لینک و اینجور کارها اینجا ممنوع هست . اما بهتره که اینجور کتاب ها که همیشه باید باهات باشه و بخونیش ، ازش چاپ کنی ، و بدی صحافی یا سیمی .

با هیچ تاپیکی و هیچ مطلب دیگه ایی مبنی بر اینکه جاوا از سی شارپ قوی تره ، چه می دونم سی پلاس پلاس قدرت داره و ... از کارت منصرف نمی شی و کتاب و می خونی و خوب برنامه نویسی یاد می گیری .

موفق باشی

mmohammadi1391
چهارشنبه 25 بهمن 1391, 22:23 عصر
دوست عزیز خیلی خیلی از اینکه دلسوزانه راهنماییم کردین ممنونم.
یه سؤال دارم. اگه روی سی شارپ وقت بگذارم، بعد اگه خواستم یه برنامه ای طراحی کنم که با سی شارپ کد نویسی میشه و نیاز به بانک اطلاعاتی و SQL داره، چقدر لازمه که توی SQL مهارت داشته باشم که بتونم اون برنامه رو طراحی کنم. مثلاً یک برنامه برای ذخیره و بازیابی و پردازش اطلاعات یک مؤسسه ی آموزشی.

بهزاد علی محمدزاده
یک شنبه 29 بهمن 1391, 21:35 عصر
سلام . درج و یرایش و عملیات های پایه در کار با دیتابیس سخت نیست و زود یاد می گیرید . اما در مورد موسسه آموزشی ، نمیشه در موردش صحبت کرد ، چون نمی دونیم پروژه چیه .

قبل از برنامه نویسی کارهای دیگه ایی انجام میشه مثل تحلیل نیازمندی ها . که در یه پروژه ممکنه خیلی پیچیده باشه و در پروژه های کوچیک هم ممکنه خیلی سریع اینکار انجام بشه . اما من توصیه می کنم بصورت سفارش برای مشتری فعلا کار انجام نده . چون تولید نرم افزار مثل ازدواج هست ، سراغش که بری باید بعدش دنبالش بدویی ...

وقتی برای موسسه کار انجام بدی ، باید تا مدتها تلفن جواب بدی ، مشکلاتشون و حل کنی ، خیلی از نیازها در طول کار با نرم افزار شناسایی میشه و بهت زنگ می زنن که می خوایم این کار هم انجام بشه و اینجوری شما باید بدویید دنبال کار .