ferdin
یک شنبه 22 بهمن 1391, 13:32 عصر
سلام
من در ویژوال سی شارپ 2010 یک پروژه از نوع Class Library دارم که می دونید خروجی این پروژه یک DLL هست ، و زمانی که میخواهم در vb6 از منوی Project => Add refrence را میزنم و DLL مذکور را انتخاب میکنم پیغام زیر را می دهد :
Can't Add a refrence to a specificed file
البته همراه DLL یک فایل *.tlb هم ساخته شده که این فایل Add to refrence میشه .
من Search زدم و گفته شده بود که باید DLL با Regasm رجیستر بشه ، اما من نتونستم registeresh کنم ، از طرفی در پروژه VS2010 من روی پروژه کلیک راست کردم و Properties را زدم در قسمت Assmebly information تیک گزینه Make Assembly COM-Visible را زدم و در تب BUILD هم تیک گزینه Register COM interop را هم زدم که اینکار باعث میشه dll رجیستر بشه و اون فایل tlb ساخته بشه .
حالا من کافیه تو پروژه از این tlb استفاده کنم یا اینکه dll رو هم باید add refrence کنم ؟
من وقتی می خوام از tlb استفاده کنم و مثلا دستور زیر رو می نویسم :
Dim dd As TestVbDll.ClassTest
Set dd = New TestVbDll.ClassTest
به Error بر می خورم :
:'(Run Time Error '-2146233079 (80131509
Automation Error
که نمی دونم باز ربطی به register شدن اسمبلی داره یا نه ؟ اگه داره یکی به من بگه دقیقا باید چکار کنم.
ممنون میشم اگه کسی می تونه کمک کنه .
من در ویژوال سی شارپ 2010 یک پروژه از نوع Class Library دارم که می دونید خروجی این پروژه یک DLL هست ، و زمانی که میخواهم در vb6 از منوی Project => Add refrence را میزنم و DLL مذکور را انتخاب میکنم پیغام زیر را می دهد :
Can't Add a refrence to a specificed file
البته همراه DLL یک فایل *.tlb هم ساخته شده که این فایل Add to refrence میشه .
من Search زدم و گفته شده بود که باید DLL با Regasm رجیستر بشه ، اما من نتونستم registeresh کنم ، از طرفی در پروژه VS2010 من روی پروژه کلیک راست کردم و Properties را زدم در قسمت Assmebly information تیک گزینه Make Assembly COM-Visible را زدم و در تب BUILD هم تیک گزینه Register COM interop را هم زدم که اینکار باعث میشه dll رجیستر بشه و اون فایل tlb ساخته بشه .
حالا من کافیه تو پروژه از این tlb استفاده کنم یا اینکه dll رو هم باید add refrence کنم ؟
من وقتی می خوام از tlb استفاده کنم و مثلا دستور زیر رو می نویسم :
Dim dd As TestVbDll.ClassTest
Set dd = New TestVbDll.ClassTest
به Error بر می خورم :
:'(Run Time Error '-2146233079 (80131509
Automation Error
که نمی دونم باز ربطی به register شدن اسمبلی داره یا نه ؟ اگه داره یکی به من بگه دقیقا باید چکار کنم.
ممنون میشم اگه کسی می تونه کمک کنه .