PDA

View Full Version : سوال: روش جدا کردن Byte ها برای ارسال فایل

m2011kh
یک شنبه 22 بهمن 1391, 20:22 عصر
سلام.
سلام به همه دوستان.

خوب این رو میدونم که وقتی یک فایل رو بصورت باینری باز کنیم و با وینساک ارسال کنیم خود به خود به صورت بسته های کوچیک تر ارسال میشه.حالا دقیق نمیدونم این تفکیک رو خود وینساک انجام میده یا سیستم عامل.

به ذهنم رسید که این تفکیکی رو خودم انجام بدم و به صورت بسته های کوچیک ارسال کنم.

دوستان نظر و پیشنهادتون رو میخوام در این زمینه که بهتره این تفکیک رو به عهده خود سیستم عامل و یا وینساک بزارم یا اینکه خودم انجام بدم؟؟؟

در حر حال نظرتو رو برای بهترین راه برای ارسال فایل میخوام.

ممنون میشم از نظراتتون.

gholami146
یک شنبه 22 بهمن 1391, 20:24 عصر
نظر ما اینه توکار سیستم عامل و وینساک دخالت نکن مگر بخوای به تجربت اضافه بشه ؟

m2011kh
یک شنبه 22 بهمن 1391, 21:00 عصر
سلام.

کلا منظورم اینه که کلا بهترین راه برای ارسال فایل چیه؟؟؟

بعدش که چرا نباید تو کار وینساک و سیستم عامل دخالت کنم؟؟؟واقعا دلیل این کار رو درک نمیکنم.بهتر نست کمی خود کفایی به خرج بدیم؟؟؟

به یه دلیل نظرم اینه که خودم تفکیک رو انجام بدم چون که وقتی کلا فایل رو تحویل وینساک میدم وینساک چند ثانیه مکث میکنه(فایل های حجیم)و بعد به صورت خیلی سریع در کلاینت بسته ها دریافت میشن و چون میخوام ProgressBar بزارم این که بعد از چند ثانیه که کاربر دریافت فایل رو قبول کرده یه دفعه پروگرس باز پر میشه که فک کنم یکم غیر معمول هست و اگه حجمش خیلی زیاد باشه مکث چند ثانیه ممکنه به چند دیقه برسه و تو این مدت کاربر شاید فکر کنه که برنامه مختل شده.شاید یه کم خنده دار باشه ولی به هر حال کاربره دیگه کاربر ها هم مشکل پسند و رو همین قضیه صداشون در میاد.

بازم از نظراتتون خوشحال میشم.