PDA

View Full Version : سوال: نشان ندادن عکس های css در مرور گر اینترنت!؟

Ali K2
یک شنبه 22 بهمن 1391, 23:06 عصر
سلام خدمت دوستان
من یک قالب وبلاگ را میخواهم تغییر دهم اما مشکی دارم.
قسمتی از اون در css هست. متن css را گرفتم و عکس های در اون css را هم گرفتم و لینک دادم. در visual studio 2010 کار میکنم. ارتباط عکس ها با css و ارتباط css با html درسته چون وقتی من html را در حالت design میبرم عکس های css را نشون میده ما وقتی در مرورگر اجرا میکنم عکس ها رو نشون نمیده؟
مشکل چیه؟

mehbod.rayaneh
دوشنبه 23 بهمن 1391, 00:37 صبح
نگرفتم چی شد!!! ولی برا ویرایش قالب وبلاگ بهترین کار ب نظرم اینه ک همه محتویات فایل css را در تگ استایل قرار بدید و به عکسها آدرس کامل بدید! :)
موفق باشید :)

Ali K2
دوشنبه 23 بهمن 1391, 13:09 عصر
نگرفتم چی شد!!!
من یک قالب دارم که یک css داره و همه div ها با این css کلاس گرفته اند. مثلا یک دیو یه عکس background گرفته. در visual studio 2010 محیط design وقتی که میرم عکس background اون div را نشون میده اما وقتی که اجرا میکنم تا که در مرور گر ببینم درسته یا نه، میبینم که عکس div را نشون نمیده. عکس ها را هم گرفتم و در پوشه ای گذاشتم و در css آدرس این عکی هایی که گرفته ام را جایگزین کردم.

ولی برا ویرایش قالب وبلاگ بهترین کار ب نظرم اینه ک همه محتویات فایل css را در تگ استایل قرار بدید و به عکسها آدرس کامل بدید! :)
با این روش هم کار کردم و محتویات css ار در تگ style گذاشتم و عکس ها را آدرس دهی کردم. باز هم در محیط design درست کار میکنه و همه عکس ها را نشان میدهد اما پس از اجرا در مرور گر عکس ها را نشان نمی دهد!
ممکن هست به نحوی قفل شده باشه یا ...؟

mehbod.rayaneh
دوشنبه 23 بهمن 1391, 14:23 عصر
میشه آدرس قالبتونو بذارید ببینیم؟! شاید ب قول شما قفله! :D
چون سایت مای تم به کد تبدیل میکنه!!! شاید اینم...!

Ali K2
دوشنبه 23 بهمن 1391, 16:33 عصر
سایت مای تم به کد تبدیل میکنه!!! شاید اینم...!
دقیقاً دوست عزیز.
این قالب از مای تم هست.
منظورتون از به کد تبدیل میکنه چیه؟
چه کاری باید بکنم تا ...؟

mehbod.rayaneh
سه شنبه 24 بهمن 1391, 01:21 صبح
باید دیکد کنید!!!
توی همین انجمن خودمون بگردید پیدا میکنید! :)
این یکیشه! اموزشش هست ولی من یاد نگرفتم!!! :D
http://barnamenevis.org/showthread.php?196683-%D8%A8%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%B1%D9%85%D8%B2-%DA%A9%D8%AF-%D8%AC%D8%A7%D9%88%D8%A7-%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%BE%D8%AA

Ali K2
سه شنبه 24 بهمن 1391, 20:42 عصر
ممنون bunny_bahoosh عزیز :)