View Full Version : روش های نمایش اطلاعات زیاد در وب سایت
morteza_mokhtari
دوشنبه 23 بهمن 1391, 21:08 عصر
سلام دوستان بنده قرار وب سایتی رو برای یک اتحادیه طراحی بکنم و اطلاعات 300 کارخونه رو توش نمایش بدم.یکی از مشکلاتی که بنده همیشه برای طراحی وب سایت دارم نحوه نمایش اطلاعت زیاد هستش مثلا تویه این مورد نمیشه که لینک اطلاعات 300 کارخونه تویه یک صفحه نشون بدم چون تعداد خیلی زیاده و ظاهر صفحه رو خراب میکنه از دوستان ممنون میشم ایده هایشو رو در مورد این موضوع یعنی نحوه نمایش اطلاعات زیاد معرفی بکنند اگه سایتی رو هم به عنوان نمونه معرفی بکنید ممنون میشم با تشکر
farzane_t
دوشنبه 23 بهمن 1391, 21:22 عصر
سلام
خوب من نمی دونم این راهی که میگم عملی هست و به درد می خوره یا نه. میتونید یه طوری دسته بندیشون کنید. مثلا اساس حروف الفبا و بعد هر دسته رو تو یه تب نمایش بدین. یعنی به فرض تو صفحه 5 تب دارین که هر تب اطلاعات مربوط به اون دسته رو نشون بده.
sh-eng
سه شنبه 24 بهمن 1391, 08:58 صبح
خوب صفحه بندی برای همین وقتاست از گرید kendu استفاده کنید که لود داده هاش صفحه به صفحه ست
morteza_mokhtari
سه شنبه 24 بهمن 1391, 14:31 عصر
سلام علاوه بر مشکلی که گفتم بنده میخوام صفحه رو جوری طراحی بکنم که مانور دهی توسط کاربر زیاد باشه و کاربر با سهولت بتونه به قسمت های مختلف و داده های مختلف دسترسی داشته باشه ممنون از دوستای دیگه هم اگه ایده ای دارند ممنون میشم بگید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.