ورود

View Full Version : یک سوال

shirzad_info
جمعه 21 بهمن 1384, 21:47 عصر
با سلام خدمت همه اساتید محترم

به راستی که این سایت مثل یه دانشگاهه شاید هم بیشتر...

از این حرفا که بگذریم من یه مشکلی دارم که فقط به امید اینکه با راهنمایی شما عزیزان بتونم این برنامه رو بنویسم قولشو به یکی دادم خیلی هم برام مهمه نمیدونم سوالم سخته یا نه ولی اگه میشه و اگه زحمتی نیست طوری راهنماییم کنین که بتونم یه برنامه خیلی خیلی ساده بنویسم
من میخوام برنامه ای بنویسم که وقتی کامپیوتر به تلفن وصله و وقتی کسی زنگ زد شماره اونو تو یه تکست باکس نشون بده
خیلی برام مهمه خیلی ممنون میشم کمکم کنین خیلی ممنون
در ضمن من یه سایت راه انداختم یه نگاهی بندازین البته کامل نشده

shirzad_info
جمعه 21 بهمن 1384, 22:50 عصر
ببخشید اسم سایت یادم رفت
http://savalansoft.atspace.com

Yalda2005
جمعه 21 بهمن 1384, 22:59 عصر
دوست عزیز بهتره اول یه سذچ بزنید در این باره حسابی بحث شده ... کامپونتت KDT پاسخگوی شماست

sohrab o
جمعه 21 بهمن 1384, 23:14 عصر
آره اما نوشتن برنامش خیلی سخته
باید از ocx های نوشته شده استفاده کنی

bahar65
جمعه 21 بهمن 1384, 23:43 عصر
man gashtam too componentam chenin itemi nadashtam mishe esme kamelesho bezarin?

Negin_Gostaran
شنبه 22 بهمن 1384, 03:09 صبح
این برنامه را استفاده کن
2335

Yalda2005
شنبه 22 بهمن 1384, 03:10 صبح
می تونی از این چا بگیریش :
www.kaed.com

shirzad_info
شنبه 22 بهمن 1384, 10:41 صبح
با سلام
ممنون از راهنماییهاتون
ببینید من اصلا دراین زمینه تجربه ای ندارم و معرفی کامپوننت نمیتونه مشکل منو حل کنه لطفا اگه کسی میتونه کدشو برام بزاره خیلی ممنون میشم انشالاه که جبران می کنم

ehsan_ansaripoor
شنبه 22 بهمن 1384, 15:32 عصر
دوست عزیز این کاری که شما می خواهید انجام بدید احتیاج به تجربه در ضمینه API ها OCX ها و شناخت Hardware داره. یعنی یک چیزی مثل تسلط بر سخت افزار - نرم افزار - الکترنیک - مخابرات
تقریبا هر یک از دوستان در یکی از این ضمینه ها تجربه داره.

شما کار سختی را شروع کرده اید.

امیدوارم موفق باشید.

shirzad_info
یک شنبه 23 بهمن 1384, 13:13 عصر
ممنون از راهنمایی شما امیدوارم کردین!!!!؟؟
یعنی از این سایت نمیتونم نتیجه بگیرم؟ ولش کنم؟
نمیدونم ولی من چند تا سوال تو این سایت مطرح کردم ولی جواب نگرفتم نمیدونم چرا؟؟؟!!!

لطفا اگه هر کی میتونه راهنماییم کنه کوتاهی نکنه منم هر کاری ازدستم بر بیاد میکنم
ممنون میشم

ehsan_ansaripoor
یک شنبه 23 بهمن 1384, 22:52 عصر
ممنون از راهنمایی شما امیدوارم کردین!!!!؟؟
یعنی از این سایت نمیتونم نتیجه بگیرم؟ ولش کنم؟
نمیدونم ولی من چند تا سوال تو این سایت مطرح کردم ولی جواب نگرفتم نمیدونم چرا؟؟؟!!!

لطفا اگه هر کی میتونه راهنماییم کنه کوتاهی نکنه منم هر کاری ازدستم بر بیاد میکنم
ممنون میشم

دوست عزیز انسانهای بزرگ کارهای سخت را شروع می کنند و از نتیجه آن هم هراس ندارند.

در مورد جواب نگرفتن سوالات مطرح شده شما هم باید عرض کنم اگر جسارت نباشه شما یکم پر توقع هستید.
باز جای شکرش باقیه که به تاپیکی که شما مطح کردید چند پاسخ نصف و نیمه داده شده بنده خودم برام بسیار پیش اومده که تاپیک هایی را درست کرده ام و بعد از گذشت ماهها حتی کسی به اون ها نگاه هم ننداخته.

بنده هم شرمنده ام چون اطلاعاتم در این زمینه ای که مطرح کردید اینقدر نیست که بتونم کمکتون کنم. امیدوارم بقیه دوستان بتونند کمکتون کنند.

از صمیم قلب آرزو می کنم در تمام مراحل موفق باشید.

meh_secure
یک شنبه 23 بهمن 1384, 23:04 عصر
مهم ترین علت پاسخ ندادن به تاپیک ها تکراری بودن آنهاست. پس قبل از ارسال هر تاپیک حداقل یه سرچ کوچیک بزنید.