PDA

View Full Version : مبتدی: طراحی سایت رو از کجا شروع کنم؟؟

moji69m
سه شنبه 24 بهمن 1391, 16:50 عصر
سلام

من میخوام تازه طراحی سایت رو شروع کنم و تقریبا هیچی ازش نمیدونم :افسرده::افسرده:
ازتون خواهش میکنم که قدم به قدم به من بگید که باید چیا رو یاد بگیرم و از کجا شروع کنم؟؟؟

ممنون از همه ی بچه هایی که جواب میدن

parsboy
سه شنبه 24 بهمن 1391, 17:06 عصر
سلام دوست عزیز شما اول سعی کن زبان html رو بخون و بعد css و بعد میتونیدjquery رو هم مطالعه کنید

moji69m
سه شنبه 24 بهمن 1391, 17:15 عصر
سلام دوست عزیز شما اول سعی کن زبان html رو بخون و بعد css و بعد میتونیدjquery رو هم مطالعه کنید

ممنونم که وقت گذاشتی و جواب دادی دوستم

بعد از این که اینارو کار کردم باید برم سراغ php یا asp درسته؟؟؟

سعید کشاورز
سه شنبه 24 بهمن 1391, 18:03 عصر
شما اول سعی کن یه سایت رو که ساده باشه بتونی به صورت HTML & CSS پیاده سازی کنی...
مثلا من خودم اول Homepage گوگل رو شبیه سازی کردم..
بعدش میتونی به صورت موازی jquery ,javascript ,asp,رو هم شروع کنی..

moji69m
سه شنبه 24 بهمن 1391, 21:05 عصر
ممنونم....پس به هر حال اول باید html و css رو کار کنم...خیلی ممنونم که کمکم کردید :بوس:

meisam3322
سه شنبه 24 بهمن 1391, 23:23 عصر
برای طراحی وب شما حداقل نیاز به فراگیری HTML و CSS دارین که مینیموم نیاز شما برای پیاده سازی وب سایت های Static یا ایستا را فراهم می کنه. حالا در مواقغی شما نیاز به پایگاه داده در کنار وب خود دارین. حالا نیاز هست که یک زبان سمت سرور ، مثل PHP و ASP.NET و Perl و ... فرا بگیرین. در کنار این مباحث دوست همیشگی طراحان وب JAVA Script است که زبان سمت کلاینت می باشد و از نظر ایجاد پویایی و دینامیک بودن وب سایت قدرت اول و آخر در طراحی وب می باشد. همچنین مدتی که JQuery که خود با Java Script نوشته شده ، عالی کار میکنه.

نکته دیگه در وب سایت های بسیار بزرگ ، شما نیاز به فراگیری مهندسی نرم افزار و پایگاه داده نیز دارید.

موفق باشین