View Full Version : ارسال اتومات یک فیلد از یک جدول به جدول دیگر
Amin.del
سه شنبه 24 بهمن 1391, 23:23 عصر
با سلام خدمت دوستان .چطور میشود در یک جدول که از ردیف تاریخ و نام کالاو واحد کالا و وزن کالا تشکیل شده و جدول دیگر به اسم کاردکس هست (که از ردیف تاری و /...)حالا من میخام تاریخ و وزن کالا و نام کالا را از جدول اولی به صورت اتومات داخل جدول کاردکس ثبت شود راه حلمیخواستم وممنون
Amin.del
سه شنبه 24 بهمن 1391, 23:30 عصر
جدول 1:ورود شیر --------------- -جدول 2:کاردکس
ردیف -------------------------------- ردیف
تاریخ دریافت کالا(شیر)-------------- تاریخ
نام کالا ----------------------------- نام کالا
واحد -------------------------------- ورودی
مقدار------------------------------- خروجی
من میخام علاوه بر اینکه در جدول دوم اطلاعات جداگانه وارد میکنم یک سری اطلاعات مثل ورودی شیر را از جدول یک برام تومات داخل جدول دومی قرار بدهد و اگر بشه که در جدول دومی نفر نتواند مقدارشو تغییر بدهد بهتر است .ممنون خیلی فوریه
Amin.del
چهارشنبه 25 بهمن 1391, 15:34 عصر
سلام
یک نفر با مرام پیدا میشه با نمونه جوابمو بده ممنون میشم
hasanhzd
چهارشنبه 25 بهمن 1391, 17:24 عصر
درود
بهتره فایلتون رو بزارید البته 2033
این کار شما با مرام حل شدنی نیست باید فرم باشه جدول باشه و ... تا بشه کاری کرد
البته یهکی دوتا نمونه هم یادمه که هست دنبال کلمه انبار تو همی تالار بگردین
Amin.del
چهارشنبه 25 بهمن 1391, 18:46 عصر
با سلام اینم نمونه من میخوام وزن و تاریخ دریافت شیر از جدول بانک به جدول کاردکس اتومات منتقل بشه و در جدول تولید بر اساس این وزن شیر فراورده های مورد نظر تولید بشن و در فرم تولیداگر زدم تولید ماست 3 درصد موجودی آن را به روز در فرم تولید نشان دهد یعنی برای هر کالا موجودی آن را به روز نشان دهد یعنی مقدار ورودی -خروجی از انبار موجودی روز محصول را در فرم تولید نشان دهد
Amin.del
پنج شنبه 26 بهمن 1391, 23:53 عصر
با سلام کسی پیدا نمیشه جوابمو بده-یک نکته دیگه آیا میشه یک کوئری درست کنیم تا کل وزن شیر دریافتی در یک روز(در یک تاریخ) را با هم جمع کندو آیا میشه دستوری را بنویسم که هنگام انتقال یک فیلد از یک جدول به جدول دیگر فقط یک بار اطلاعات انتقال ÷یدا کند و اگه دوبار روی دکمه انتقال کلیک کنیم تکراری نباشد یعنی همان فیلد دوبار انتقال نکند
mahdytaherian
جمعه 27 بهمن 1391, 22:41 عصر
با سلام فكر ميكنم نمونه شما با سوال مرتبط نميباشد لطفا نمونه مرتبط يا فقط قسمت مرتبط را بگذاريد . درخواست شما شدني ميباشد و در همين نمونه اي كه گذاشته ايد كدهاي لازم وجود دارد راه ديگه ايجاد يك كوري اپن ميباشد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.