View Full Version : طراحی سایت نیازمندی
poshide
چهارشنبه 25 بهمن 1391, 17:38 عصر
سلام اساتید
من می خوام یه سایت نیازمندی با همه ی امکانات مثل اگهی های ویژه، پربازدیدترین آگهی ها، امکان تمدید آگهی ها توسط کاربر، مشاهده همه ی جزییات مربوط به آگهی های هر کاربر و ... طراحی کنم. حالا به نظر شما از چه زبونایی استفاده کنم، بهتره؟ php، asp یا اصلا با سیستم های cms مثل جوملا. لطفا ضعف و قوت هرکدومو بگین.
با تشکر
meisam3322
چهارشنبه 25 بهمن 1391, 20:04 عصر
فکر cms رو از ذهنتون بیرون کنین. به این دلیل که شما میبایست از امکانات آماده اون cms استفاده کنین که مطمئن باشین در ادامه کار ، جوابگوی شما نخواهد بود. زبان PHP و یا ASP.NET ، فرقی با هم ندارن با هر کدوم راحتین میتونین از اون استفاده کنین. اما موضوع مهم :
شما قبل از هر کار - توصیه بنده به عنوان یه تازه کار - تمامی مراحل کار رو روی کاغذ پیاده سازی کنین. تمامی نیازهای پروژه تون رو آنالیز کنین. بعد از اون که از همه چیز مهمتر و مهمتر و مهمتره ، طراحی بانک اطلاعاتی شماست. هر چه بانک اطلاعاتی شما قوی ، حرفه ای و تخصصی تر طراحی و پیاده سازی بشه ، روند ساخت پروژه برای شما آسونتر خواهد شد. در نظر داشته باشین که در آینده شاید قصد اضافه نمودن امکانات دیگری به پروژه تون داشته باشین. پس اگر بانک شما روی هوا طراحی و پیاده سازی شده باشه ... دچار مشکل بزرگی میشین.
شما بهتره به این قضایا فکر کنین در ابتدا ، از نظر من ، ASP و PHP و ... هیچ فرقی با هم ندارن و با هر کدوم که راحت تری میتونی باهاش کار کنی. تنها در هزینه های هاست و سرور شما تاثیر داره ، نه چیز دیگه
موفق باشید
tamafi6
چهارشنبه 25 بهمن 1391, 23:25 عصر
طراحی یه همچین سایتی رابه تنهایی نمیشه انجام دادچون پروژه هست بایدکارگروهی کردیاشمابا همه زبانهاآشنایی داریدکه دیگه خودتون بایداستادباشیدواحتیاجی به سوال کردن نیست اگرهم تجربه کافی نداریدبه تنهایی نخواهید توانست یه همچنین پروژه ای رابرنامه نویسی کنیدچون کارطاقت فرسایی خواهدبود
poshide
پنج شنبه 26 بهمن 1391, 20:02 عصر
من نمیخوام یه سایت خیلی بزرگ مثل ایستگاه باشه. یه سایت کوچیک و جمع و جور، که امکانات اولیه رو داشته باشه. سوالم اینه که حداقل باید چه چیزاییو بدونیم؟ مثلا فقط اچ تی ام ال و سی اس اس و پی اچ پی کافین، یا چیزای دیگه ای مثل جاوا اسکریپت هم لازمه؟ اصلا پی اچ پی واجبه یا بجاش از چیزای راحت تر هم میشه استفاده کرد؟ در مورد پایگاه داده هم هیچی نمیدونم؟
من فقط بی تجربه ام. اگه کسی قشنگ و درست راهنمایی کنه، حاضرم بهش پول بدم.
با تشکر
tamafi6
پنج شنبه 26 بهمن 1391, 23:31 عصر
اون مشخصاتي كه توپست اول گفتيدسايتي چه كوچك چه بزرگ بايدهوشمندباشه براي همين 100درصدبايداززبانهاي پيشرفته سمت سروراستفاده كنيدوپايگاه داده پيچيده
'جنود'
جمعه 27 بهمن 1391, 17:58 عصر
دوست عزیز هر زبانی که کار کنی یک سری مزایا و یک سری معایب داره
به شما توصیه می شه اون زبانی رو که باهاش راحت تری به کار ببری که در اینده به مشکلات کمتری بخوری
اگر نظر بنده رو بخوای من با asp.net طراحی می کردم
r4hgozar
جمعه 27 بهمن 1391, 20:38 عصر
دوست عزیز همچنین سایت سازی رو من طراحی کردم.
می تونید اون رو خریداری کنید.
می تونید پیام خصوصی بدین و یا با persian_editor@yahoo.com تماس بگیرید
shervin_20
جمعه 27 بهمن 1391, 23:28 عصر
امکانات بی نظیر این پرتال را در هیچ کجا نمی توانید مشاهده کنید .
نمونه پرتال های مشابه حتی نیمی از امکانات این پرتال را ندارند . !!!
http://xsitesaz.com/webdesign/design/ads.html
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.