View Full Version : چرا از جاوا کمتر استفاده میشود؟
vahid-p
پنج شنبه 26 بهمن 1391, 11:54 صبح
من این ترم جاوا دارم و به نظرم زبان برنامه نویسی خیلی خوبیه. ولی به نسبت برنامه های بزرگ رو نمیبینیم یا اینکه من نمیشناسم که با این زبان نوشته باشن. دلیلش چیه؟
و اگر هست چند تا از مشهورترین هاش رو مثال بزنید.
ممنون
sina_oonline
پنج شنبه 26 بهمن 1391, 17:02 عصر
سلام
قدرت جاوا بیشتر در پلت فرم J2EE اون و همچنین برنامه نویسی موبایل و همچنین پلتفرم j2me هست.
تمام برنامه های آندروید: با جاوا نوشته شده اند
اکثر پرتال های ملی : با جاوا نوشته شده اند
دستگاه های کارت خوان و embedded systems : با جاوا نوشته شده اند
و ......
بهتون تبریک میگم که دانشگاهتون جاوا یاد میده خیلی از دانشگاه ها هستن که هنوز در درس برنامه نویسی پیشرفته c++ آموزش میدن
موفق باشید
L u k e
پنج شنبه 26 بهمن 1391, 17:52 عصر
جاوا تو Back-end شرکت های بزرگ مثل IBM , Facebook , Twitter , RedHat , Yahoo و خیلی جاهای دیگه استفاده می شه
مثلا Twitter با زبان Scala نوشته شده ( یه زبان ه که روی JVM اجرا می شه )
vahid-p
پنج شنبه 26 بهمن 1391, 18:11 عصر
سلام
قدرت جاوا بیشتر در پلت فرم J2EE اون و همچنین برنامه نویسی موبایل و همچنین پلتفرم j2me هست.
تمام برنامه های آندروید: با جاوا نوشته شده اند
اکثر پرتال های ملی : با جاوا نوشته شده اند
دستگاه های کارت خوان و embedded systems : با جاوا نوشته شده اند
و ......
بهتون تبریک میگم که دانشگاهتون جاوا یاد میده خیلی از دانشگاه ها هستن که هنوز در درس برنامه نویسی پیشرفته C++ آموزش میدن
موفق باشید
اینکه گفتید قدرتش در ایناست یعنی مثلا در زمینه دسکتاپ کاستی داره؟ اگر نداره پس مشکل کجاست؟
اندروید رو خوب اومدین. یه سوالی بود که گفته بود چند نرم افزار مشهور که با جاوا ساخته شده بگین من مثال آوردم اکثر نرم افزارهای اندروید . امروز هم اتفاقا پلاگینش برای نت بینز پیدا کردم. ولی به گفته شما احتمالا تمام ( و نه اکثر ) با جاوا باشه.
بهتون تبریک میگم که دانشگاهتون جاوا یاد میده خیلی از دانشگاه ها هستن که هنوز در درس برنامه نویسی پیشرفته C++ آموزش میدنمن خودم دانشجوی امیرکبیرم و میدونم دانشگاه ما و شیراز که جاوا زبون اصلیشونه ( و دانشگاههایی که نمیدونم ) ولی شریف گویا پایتونه؟ درست شنیدم؟
به هر حال به آینده این زبون امیدوار باشیم با این وجود درسته؟ ( این وسط این چی میگه : http://blogs.forrester.com/mike_gualtieri/10-11-23-java_is_a_dead_end_for_enterprise_app_development )
یه سوال دیگه هم میدونم چون هیچ وقت به جواب نمیرسه نمیپرسم و میدونم میدونید چی رو میگم.
آخرین سوال : JavaFX یعنی چی و چه امکاناتی داره؟
جاوا تو Back-end شرکت های بزرگ مثل IBM , Facebook , Twitter , RedHat , Yahoo و خیلی جاهای دیگه استفاده می شه
به مراتب شنیدم که بیسش مثلا جاواست. یا میگن گوگل با پایتون نوشتن و... . ولی مشخص نمیکنن دقیقا کدوم سرویسش؟ میتونید برای گفتتون یه مثال بیارید؟
sina_oonline
پنج شنبه 26 بهمن 1391, 18:57 عصر
اینکه گفتید قدرتش در ایناست یعنی مثلا در زمینه دسکتاپ کاستی داره؟ اگر نداره پس مشکل کجاست؟
اندروید رو خوب اومدین. یه سوالی بود که گفته بود چند نرم افزار مشهور که با جاوا ساخته شده بگین من مثال آوردم اکثر نرم افزارهای اندروید . امروز هم اتفاقا پلاگینش برای نت بینز پیدا کردم. ولی به گفته شما احتمالا تمام ( و نه اکثر ) با جاوا باشه.
برای نرم افزار های تحت ویندوز طبیعتا تکنولوژی های مبتنی بر مایکروسافت بهتر به نظر می آد که فکر می کنم طبیعی باشه!اما برای دسکتاپ لینوکس به شخصه جاوا را یکی از پیشگامان می دونم
من خودم دانشجوی امیرکبیرم و میدونم دانشگاه ما و شیراز که جاوا زبون اصلیشونه ( و دانشگاههایی که نمیدونم ) ولی شریف گویا پایتونه؟ درست شنیدم؟
شریف برنامه نویسی مقدماتیش پایتون هست برنامه نویسی پیشرفتش جاواست
آخرین سوال : JavaFX یعنی چی و چه امکاناتی داره؟
در موردش اطلاعات زیادی ندارم اما یه چیزی رو میدونم در عرصه نرم افزار های دسکتاپ پلت فرم هایی که میان و به جاوا وصله پینه میزنن مثل همینی که در بالا ذکر کردین نتونستن زیاد موفق بشن دلیلش هم اینه مثلا همین جاوا اف اکس فکر می کنم یه نرم افزار 20 مگی اینا هم باید نصب کنی که بتونی از نرم افزار هایی که مبتنی بر این نوشته شده اند استفاده کنی و طبیعی هست یه دامنه عظیمی از کاربرا رو با این جور محدودیت ها از دست می دیم.
vahid-p
پنج شنبه 26 بهمن 1391, 21:32 عصر
در مورد JavaFX فکر نکنم چنین چیزی باشه. چون من الان یکی از نمونه های خود NetBeans که مبتنی بر JavaFX بود رو ران کردم و هیچ چیز اضافی براش نصب نکردم همون JRE 7 که برای اجرای هر برنامه جاوا نیاز هست.
اینم لینک فایل Jar که میتونید ببینید روی کامپیوتر شما هم اجرا میشه : ( یه HtmlEditor هست )
http://upit.ir/uploads/99325614601.zip
maktoom
پنج شنبه 26 بهمن 1391, 21:59 عصر
سلام
از ناشناخته بودن این زبان در ایران همین بس که در همین تالار جاوا بارها خیلی از دوستان سوالات جاوا اسکریپتشون رو در این تالار مطرح می کنند.
در حالیکه تاپیکهای اعلان این تالار ها گاهی به 7 - 8 سال قبل برمی گرده.
در واقع جاوا مثل آیفون توی اسمارت فون ها میمونه. قشر خاصی استفاده می کنن و مزایایه اون رو متوجه میشن در حالی که خیل بسیاری از افراد حتی یکبار هم ازش استفاده نکردن و ازش نقص میگیرن.
برای جاوا کار کار چندان سختی نیست اگه یه روزی مجبور بشه دات نت کار کنه یا کلا هرچیز دیگه ای. چرا؟ چون عادت کرده بگرده و بفهمه داکیومنت بخونه و در نهایت بهترین ابزار رو انتخاب کنه.
اما بنظر این یه خودکشی میرسه اگه دات نت کار یه روز تصمیم بگیره بعد عمری کار کردن بخواد جاوا کار کنه. گرچه بازم تجربش و برخی شباهت های گذشته جاوا با امروز دات نت به کمکش بیان اما بازهم درک استفاده از یه تکنولوژی فوق العاده پرقدرت که توسط یک شرکت توسعه داده نمی شه براش سخته. در واقع نمی تونه درست جمع بندی کنه حالا از چی باید استفاده کنه. همون حالتی که کاربران ویندوز در مقابل لینوکس دارن.
درمورد core جاوا کتابایی هست که کمکتون می کنه درست جاوا رو یادبگیرید. کلا اول خود زبان جاوا رو درست یاد بگیرید.
موفق باشید./
vahid-p
پنج شنبه 26 بهمن 1391, 23:21 عصر
یه سوال دیگه برام پیش اومد :
جاوا اگر از سخت افزار مجزاست پس با این وجود نمیتونیم با پورت یو اس بی، پرینتر، سی دی رام و دیگر سخت افزار ها کار کنیم؟ ( شنیدم نشد نشد نیست ولی کار سختیه ، درسته ؟ )
میشه بگید کلا با جاوا به چه سخت افزارهایی میشه دسترسی داشت؟ ( از مانیتور و اسپیکر بگیرید تا بقیه )
spiderman200700
پنج شنبه 26 بهمن 1391, 23:52 عصر
یه سوال دیگه برام پیش اومد :
جاوا اگر از سخت افزار مجزاست پس با این وجود نمیتونیم با پورت یو اس بی، پرینتر، سی دی رام و دیگر سخت افزار ها کار کنیم؟ ( شنیدم نشد نشد نیست ولی کار سختیه ، درسته ؟ )
میشه بگید کلا با جاوا به چه سخت افزارهایی میشه دسترسی داشت؟ ( از مانیتور و اسپیکر بگیرید تا بقیه )
خوشبختانه جاوا اینقدر لایبراری (عمدتا منبع باز ) داره که تقریبا بتونه با هر سخت افزاری ارتباط بر قرار کنه. حتی اگه وجود نداشته باشه میشه برای هر سیستم عامل با زبون پایه و مخصوص اون سیستم عامل کد ازتباط با سخت افزار رو نوشت و با استفاده از امکانات native در جاوا از این کد های نوشته شده استفاده کرد.
پس عملا در جاوا هیچ کاری نشد نداره!
L u k e
جمعه 27 بهمن 1391, 00:06 صبح
جاوا رو می شه بدون نصب کنار برنامه ها گذاشت و بدون هیچ دردسری برنامه ها رو از طریق اون اجرا کرد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.