ورود

View Full Version : مشکل در پرینت گرفتن از محتویات تگ div

morteza_mokhtari
پنج شنبه 26 بهمن 1391, 19:13 عصر
سلام دوستان بنده تویه سایت از یک پلاگین پرینت به نام jquery printeara استفاده کردم که تویه حالت معمولی کد جواب میده و کار میکنه مثلا اگه اطلاعات داخل تگ div اینجوری باشه <div id="print">morteza</div> کد کار میکنه و از صفحه پرینت میگیره ولی داخل این تگ div تگ دیگه ای وجود داشته باشه مثال <div><p>morteza</p></div> باشه دیگه جواب نمیده و از صفحه پرینت نمیگیره یعنی صفحه سفید پرینت میگره.مشکل اینه که چون اطلاعات داخل جدوال توسط ادیتور ایجاد میشه نمیتونم تگ مشخصی رو به عنوان تگ پرینت مشخص کنم از دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید که چطوری میتونم از محتوای این تگ پرینت بگیرم یا اینکه پلاگین دیگه ای معرفی بکنید که از کل اطلاعات تگ مشخص شده پرینت بگیره.ممنون

amirashna
جمعه 27 بهمن 1391, 00:32 صبح
متاسفانه سوالت رو متوجه نشدم
تا همین جا که فهمیدم :
پاسخ : تمام موارد که با ادیتور درسته شده رو توی یه div بگذار و اون div رو پرینت بگیر!
واضح تر توضیح بده

morteza_mokhtari
جمعه 27 بهمن 1391, 15:13 عصر
ممنون که جواب دادید شما فرض کن بنده اطلاعات داخل جدول پست رو به این صورت تویه صفحه نمایش میدم <p id='print'>{0}</p> که با استفاده از دستور string.format اطلاعات رو از جدول میخوانم و نمایش میدم که اگه فرض کنیم اطلاعات جدول morteza بوده که به این صورت در میاد <p id='print'>morteza</p> که مشکلی نداره و دستور پرینت اجرا میشه حالا فرض کنید اطلاعاتی که توسط یک ادیتور ایجاد شده و در جدول ذخیره شده با این صورت باشه <div style="text-align:right">morteza</div> که اگه بذاریم تویه قسمتی که بالا گفتم میشه این <p id='print'><div style="text-align:right">morteza</div></p> که تویه این حالت دیگه دستور پرینت اجرا نمشه.امیدوامر تونسته باشم منظورم رو بهتون تفهیم کنم ممنون میشم راهنمایی کنید.خلاصه اش میشه این اگه اون تگی رو که میخواهید پرینت بگیرم داخلش فقد متن ساده باشه عمل پرینت انحام مشه اگه داخلش تگ دیگه ای وجود داشته باشه عمل پرینت انجام نمیشه.