PDA

View Full Version : خلاقیت در شبکه؟!!

mahdad sepah
پنج شنبه 26 بهمن 1391, 22:13 عصر
سلام دوستان عزیز خسته نباشید:)
من پس از 3سال برنامه نویسی میخوام بیام سمت شبکه و امنیت حالا من چند تا سوال داشتم
آیا شبکه همه چیش یه کار روتین وار است؟اصلا خلاقیت نقشی دارد؟چون من عاشق خلاقیتم دوست دارم تک باشم
آیا همه اونهایی که هم mcitp دارن همcisco همشون به یک سقف رسیدن همشون در یک سطحن؟
اصن کسی هست مثلا در ایران که بگیم بهترین شبکه کار ایرانه ؟
ببخشیدا سوالام یه جورایی احمقانست ولی خیلی مغزم را درگیر کرده:( ممنون میشم همه دوستان نظزاتشان را بگویند

razeghi_loved
شنبه 28 بهمن 1391, 10:05 صبح
به نظر من تنها جواب شما اینه :
شبکه مثل غذا درست کردن هستش.!
دست خودته که چی بریزی تو غذا جی نریزی. و ...
وسعت شبکه اول و آخر نداره

mahdad sepah
شنبه 28 بهمن 1391, 13:46 عصر
به نظر من تنها جواب شما اینه :
شبکه مثل غذا درست کردن هستش.!
دست خودته که چی بریزی تو غذا جی نریزی. و ...
وسعت شبکه اول و آخر نداره
پس خلاقیت نقش داره درسته؟

razeghi_loved
دوشنبه 30 بهمن 1391, 10:44 صبح
نمی شه اسمشو گذاشت خلاقیت بیشتر راهکار هست تا خلاقیت وقتی اسم چیزی رو می شه خلاقیت گذاشت که قبلاً کسی انجام نداده باشه.

hraeissi
سه شنبه 01 اسفند 1391, 12:30 عصر
سلام دوستان عزیز خسته نباشید:)
من پس از 3سال برنامه نویسی میخوام بیام سمت شبکه و امنیت حالا من چند تا سوال داشتم
آیا شبکه همه چیش یه کار روتین وار است؟اصلا خلاقیت نقشی دارد؟چون من عاشق خلاقیتم دوست دارم تک باشم
آیا همه اونهایی که هم mcitp دارن همcisco همشون به یک سقف رسیدن همشون در یک سطحن؟
اصن کسی هست مثلا در ایران که بگیم بهترین شبکه کار ایرانه ؟
ببخشیدا سوالام یه جورایی احمقانست ولی خیلی مغزم را درگیر کرده:( ممنون میشم همه دوستان نظزاتشان را بگویند

هر چقدر زحمت و خاکش رو بخورید ،بیشتر می توانید حرفی برای گفتن داشته باشید
مدارکی هم که نام بردید مکمل همدیگر هستند و کسی که در این عرصه کار می کند لازم است این اطلاعات را داشته باشد

manvaputra
چهارشنبه 02 اسفند 1391, 03:56 صبح
سلام دوست عزیز آخه جواب مشخصی به سوالات شما نمیشه داد! فکر نمی کنم توی دنیا چیزی باشه که خلاقیت توی اون نقشی نداشته باشه ، دیگه شبکه و امنیت که جای خودشو داره ، چه توی طراحی چه پیاده سازی ، از حمله گرفته تا دفاع!