View Full Version : کدام cms سرعت و کدام قدرت و کدام امنیت بیشتری دارند؟
vahid2112
جمعه 27 بهمن 1391, 10:14 صبح
بسم الله
سلام
کدام cms سرعت و کدام قدرت و کدام امنیت بیشتری دارند؟
joomla
wordPress
phpNuke
dotNetNuke
....?
reza_edu
جمعه 27 بهمن 1391, 11:25 صبح
سلام اول بگم که یهترین cms اونی هست که اختصاصی طراحی شده باشه.
اما اگه هزینه مطرح هست wordPress.
فقط دنبال سرعت و امنیت نباش فکر خراب شدنشم باش یا مثلا درست کردنش wordPress مثل پیکان میمونه :لبخند: بغالیم بلده تعمیرش کنه
shervin_20
جمعه 27 بهمن 1391, 11:32 صبح
انتخاب CMS بستگی به کار و حرفه شما دارد . باید نیاز هاتون را بررسی کنید ببنید با کدام سیستم سازگاری دارد .
اما سیستم جوملا یکی از بهترین ، قدرتمند ترین و حرفه ای ترین سیستم هاست . بنده جوملا را یکی از بهترین ها می دانم .
در ضمن بنده هیچ گاه به phpNuke CMS نمی گویم . بیشتر مثل یک صفحه HTML هست .
mehbod.rayaneh
جمعه 27 بهمن 1391, 14:43 عصر
من میگم فـــــــــــــــقــــــــ ــــــــــــــط WordPress! :لبخند:
دیشب 1 وردپرس نصب کردن! تو مدیریتش اخبار مرجع را داشت! مرجعهم باگهای جوملا را گذاشته بود!!! :گیج:
نتیجه میگیریم فقط وردپـــــــــــــــــرس :لبخند:
2undercover
جمعه 27 بهمن 1391, 17:50 عصر
این رو هم یک مطالعه بفرمایین: وردپرس در نبرد با جوملا (http://nardebaan.ir/6780-%D9%85%D9%82%D8%A7%DB%8C%D8%B3%D9%87-%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%BE%D8%B1%D8%B3-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7)
vahid2112
جمعه 27 بهمن 1391, 18:53 عصر
انتخاب CMS بستگی به کار و حرفه شما دارد . باید نیاز هاتون را بررسی کنید ببنید با کدام سیستم سازگاری دارد .
اما سیستم جوملا یکی از بهترین ، قدرتمند ترین و حرفه ای ترین سیستم هاست . بنده جوملا را یکی از بهترین ها می دانم .
در ضمن بنده هیچ گاه به phpNuke CMS نمی گویم . بیشتر مثل یک صفحه HTML هست .
ممنون از راهنماییتون
حالا اگه برای مقاصد زیر باشه کدوم بهتره:
فروشگاه
خبرگذاری
سایت دانلودفیلم و نرم افزار و ...
وبسایت شخصی
vahid2112
جمعه 27 بهمن 1391, 18:56 عصر
بنظر میاد سایتی که با جوملا طراحی شده نسبت به wordPress سنگین تر باشه و کمی دیرتر بالا میاد، درسته؟
amirmalmir
شنبه 28 بهمن 1391, 00:06 صبح
وردپرس نسبت به جوملا دیرتر لود میشه برخلاف تصور وردپرس سنگین تر هست / میشه!!!!
وردپرس سئو خیلی بهتری نسبت به جوملا داره
امنیت 100 درصد در دنیای اینترنت معنی نداره
وب سایت شخصی و شرکتی جوملا و سایت هایی که از گوگل و سایر موتورهای جست و جو ورودی میگیرن وردپرس مثل دانلود و...
اگر طراح پوسته وردپرس قالب منعطفی و حرفه ای طراحی کنه ( خیلی کم دیدم و اونایی که دیدم انگلیسی زبان بودن) با جوملا یکی هست. همه فکر میکنن جوملا خیلی منعطف تره اما ضعف وردپرس تو قالب های ضعیفی هست که طراحی شده وگرنه از نظر انعطاف پذیری یکی هستند.
دو (چند) زبانه کردن جوملا برای یک کاربر معمولی راحت تر از وردپرس هست.
چیزایی که من از این دو یاد گرفتم این بوده اگر اشتباهی کردم تصحیح کنید.
soroush.r70
چهارشنبه 02 اسفند 1391, 15:51 عصر
اول wordPress
دوم joomla
saeedtrb
چهارشنبه 02 اسفند 1391, 16:23 عصر
پشتيباني و موضوعات آموزشي هم از اهميت با لايي برخورداره كه يكم وردپرس كمتر داره از جوملا
sobhmoud
چهارشنبه 02 اسفند 1391, 18:55 عصر
سلام من خودم یه مدت دنبال این چیزا بودم برا همین بهترین ها برام جوملا وورد پرس که :
ورد پرس خیلی عمومی ولی کار با هاش یکم سخت ورد پرس در بعضی جاها مثل ورود کاربر یه صفحه باز می کنه که نوشته بالاش ورد پرس برا همین زود لو می ره که سایتت با CMS است
من خودم با جوملا کار میکنم که چون کار باهاش راحته اگه بدی دست مشتری زود یاد می گیره
اما جوملا قالب های رایگان زیادی نداره وبیشترش خصوصی است اما افزونه های زیادی داره نصبشم هم راحته
در کل این دو CMS در ایران خیلی رواج وهر دوشون خیلی خوبند برای همین اول ببین چی می خوای بعد انتخاب کن البته این نتایج من ممکنه غلط یا درست باشه:متفکر:
majidariamanesh
چهارشنبه 02 اسفند 1391, 18:55 عصر
برای خبر گذاری و فروشگاه که دیگه جوملا مخصوصا با افزونه های جوملا میتونی همه چی داشته باشی
omidabedi
جمعه 04 اسفند 1391, 13:25 عصر
در اصل wordpress یک سیستم وبلاگ دهی هست و به اون سایت نمیگن میگن وبلاگ که پنل مدیریتش مثل بلاگفا میمونه :دی
از لحاظ امنیت اگر به جوملا نگاه کنی روزی نیست که راه نفوذ به یکی از پلاگین هاش پیدا نشه
و
اما دروپال به نظر من بهترینه
خودت میتونی یه سرچ کنی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.