ورود

View Full Version : سوال: مشکل در IE5

h.torabi
یک شنبه 29 بهمن 1391, 10:42 صبح
سلام به شما دوستان عزیز

برای طراحی یک سایت که در IE5 به درستی نمایش داده شود باید چه کار کرد؟

من هرکاری میکنم سایتی که طراحی میکنم در IE5 ترکیبش عوض میشود.

مثلا برای قراردادن یک تصوبر در بکگراند به صورت full screan که در ie5 به درستی نمایش داده شود باید چه کار کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟

از تمام راه هایی که در انجمن ذکر شده استفاده کردم ولی وقتی صفحه را اسکرول میکنی

باقی صفحه خالی است وبه صورت 100% کل صفحه را پر نمی کند
:قلب::قلب::قلب::قلب::قلب::قلب:: لب::قلب::قلب::قلب::قلب::قلب::ق ب::قلب::قلب::قلب::قلب::قلب::قل ::قلب:

ravand
یک شنبه 29 بهمن 1391, 10:58 صبح
:قهقهه: شوخیت گرفته داداش؟
الان نسخه ی 9 هم امده شما میگی 5؟ :لبخند:
به نظرم اونی که از نسخه ی 5 استفاده میکنه کارش فایده ای نداره بهتره شما اصلا کاری باهاش نداشته باشی و اینقدر خودت رو به زحمت ندی. من کلا دیگه سعی نمیکنم برنامه هام رو با اکسپلورر سازگار کنم و هر کی با اکسپلورر وارد سایتم بهش بهش میگم مرورگرت رو عوض کن. به نظرم برنامه نویس ها باید کلا مرورگر اکسپلورر رو تحریم کنن. تا از شر این مرورگر مزخرف راحت بشن :لبخند:

h.torabi
یک شنبه 29 بهمن 1391, 11:09 صبح
:قهقهه: شوخیت گرفته داداش؟
الان نسخه ی 9 هم امده شما میگی 5؟ :لبخند:
به نظرم اونی که از نسخه ی 5 استفاده میکنه کارش فایده ای نداره بهتره شما اصلا کاری باهاش نداشته باشی و اینقدر خودت رو به زحمت ندی. من کلا دیگه سعی نمیکنم برنامه هام رو با اکسپلورر سازگار کنم و هر کی با اکسپلورر وارد سایتم بهش بهش میگم مرورگرت رو عوض کن. به نظرم برنامه نویس ها باید کلا مرورگر اکسپلورر رو تحریم کنن. تا از شر این مرورگر مزخرف راحت بشن :لبخند:

شما درست میگید ولی در همین نسخه 9 هم ایراد هایی هست

اخه برام جالب که چرا

سایتی را که در تمام مرورگر ها درست کار میکنه در ie با مشکل روبرو میشود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mokha21
یک شنبه 29 بهمن 1391, 11:10 صبح
IE5 :متعجب: :متعجب: :متعجب: :متعجب: :متعجب: :متعجب: :متعجب: :متعجب: :متعجب:

همه دارن پیشرفت میکنن ولی ...

ravand
یک شنبه 29 بهمن 1391, 11:15 صبح
شاید باورتون نشه من با php برنامه ای نوشتم که باعث شد سایتم توی اکسپلورر مشکل پیدا کنه در صورتی که توی هیچ مرورگری مشکل پیدا نکرد. یه مدت هم باهاش درگیر بود یهو به سرم زد دیگه بیخیالش شم یه مدت هم با همین PIE کار میکردم که مشکل گرد نشدنش رو حل کنم ولی وقتی شنیدم باگ امنیتی داره کلا بیخیالش شدم.

ravand
یک شنبه 29 بهمن 1391, 11:19 صبح
همه با هم متحد بشیم و این مرورگر رو تحریم کنید این کد رو بذارید توی سایتتون: :لبخند:

<script type="text/javascript">
var browser=navigator.appName;
if(browser!="Microsoft Internet Explorer") {
} else {
alert("از مرورگری غیر از اکسپلورر استفاده کنید.");
location='http://site.ir/error.htm'; }
</script>

mokha21
یک شنبه 29 بهمن 1391, 11:26 صبح
اگه کدها تون رو به صورت استاندارد بنویسید هیچ مشکلی پیش نمیاد (به هم ریختگی به وجود نمیاد). فقط در برخی کارهای تزییناتی هستش که مرورگر ie پشتیبانی نمیکنه . مثل گرد کردن گوشه عناصر - سایه دادن و ...

شما کدهاتون به صورت استاندارد بروز کنید اگه کاربرتون از مرورگر جدید استفاده کرد که هیچ هم شما راضی هستید هم کاربر در غیر اینصورت همون امکانات ابتدایی هم برای کاربر زیاده چون خودش اینطوری خواسته.

h.torabi
یک شنبه 29 بهمن 1391, 14:51 عصر
اگه کدها تون رو به صورت استاندارد بنویسید هیچ مشکلی پیش نمیاد (به هم ریختگی به وجود نمیاد). فقط در برخی کارهای تزییناتی هستش که مرورگر ie پشتیبانی نمیکنه . مثل گرد کردن گوشه عناصر - سایه دادن و ...

شما کدهاتون به صورت استاندارد بروز کنید اگه کاربرتون از مرورگر جدید استفاده کرد که هیچ هم شما راضی هستید هم کاربر در غیر اینصورت همون امکانات ابتدایی هم برای کاربر زیاده چون خودش اینطوری خواسته.

منظورت از استاندارد چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
:متعجب:

maktoom
یک شنبه 29 بهمن 1391, 17:20 عصر
سلام
پیشنهاد می کنم برید دونه دونه روی سیستم های اون مشتریتون بروزر یا ویندوز جدید نصب کنید. هم زمان کمتری صرف می کنید و هم در پشتیبانی در حق خودتون لطف کردید.

mehbod.rayaneh
یک شنبه 29 بهمن 1391, 17:43 عصر
من با نظر mokha21 موافقم! (http://barnamenevis.org/member.php?276824-mokha21)
اگه کدهاتون استاندارد باشن مشکلی پیش نمیاد! فقط شاید 1 سری قابلیتهای جدید را نتونید اجرا کنید! همین :)
استاندار w3c :)
موفق باشید :)