View Full Version : خطا در اجرای دستور Create Database
ro-programing
یک شنبه 29 بهمن 1391, 12:32 عصر
سلام
من کتاب sql server رو دار م و اولین دستور کتاب که ساده ترین هست رو وارد میکنم ارور میده .
عکس پایین رو ببینید :
100178
میشه راهنمایی کنید مشکل از کجاست ؟
Reza_Yarahmadi
یک شنبه 29 بهمن 1391, 13:47 عصر
توی تایپ FileGrowth اشتباه کردید (W جا افتاده)
ro-programing
یک شنبه 29 بهمن 1391, 17:08 عصر
سلام .. خیلی ممنون
من این رو هم درست کردم ولی باز هم ارور میده ! چرا ؟
Reza_Yarahmadi
یک شنبه 29 بهمن 1391, 17:13 عصر
size دوم هم مشکل داره.
نمونه کامل بر گرفته از MSDN
CREATE DATABASE Sales
ON
( NAME = Sales_dat,
FILENAME = 'C:\Program Files\Microsoft SQL Server\MSSQL11.MSSQLSERVER\MSSQL\DATA\saledat.mdf' ,
SIZE = 10,
MAXSIZE = 50,
FILEGROWTH = 5 )
LOG ON
( NAME = Sales_log,
FILENAME = 'C:\Program Files\Microsoft SQL Server\MSSQL11.MSSQLSERVER\MSSQL\DATA\salelog.ldf' ,
SIZE = 5MB,
MAXSIZE = 25MB,
FILEGROWTH = 5MB ) ;
ro-programing
یک شنبه 29 بهمن 1391, 17:53 عصر
اقا رضا این رو هم ارور میده البته من C رو به e تغییر دادم چون پوشه ها اونجا هستن :
C:\Program Files\Microsoft SQL Server\MSSQL11.MSSQLSERVER\MSSQL\DATA\saledat.mdf'
این رو به رنگ قرمز در میاره و ارور میده
راستی من روی ویندوز xp برنامه ی enterprise رو نصب کردم نکنه مشکل از اینه؟ باید developer رو نصب کنم؟ شما کدومش رو روی ویندوزت داری؟میشه راهنمایی کنید؟
Reza_Yarahmadi
دوشنبه 30 بهمن 1391, 07:41 صبح
اقا رضا این رو هم ارور میده البته من C رو به e تغییر دادم چون پوشه ها اونجا هستن :
C:\Program Files\Microsoft SQL Server\MSSQL11.MSSQLSERVER\MSSQL\DATA\saledat.mdf'
این رو به رنگ قرمز در میاره و ارور میده
این آدرس ذخیره سازی فایل دیتابیس است. روی سیستم شما SQL Server 2008 نصبه به همین خاطر پوشه MSSQL10 رو دارید. آدرس رو متناسب با سیستمتون تغییر بدید. (الزامی به استفاده از پوشه DATA وجود نداره).
راستی من روی ویندوز xp برنامه ی enterprise رو نصب کردم نکنه مشکل از اینه؟ باید developer رو نصب کنم؟ شما کدومش رو روی ویندوزت داری؟میشه راهنمایی کنید؟
نسخه Enterprise فقط روی ویندوز سرور قابل استفاده است. برای XP از Developer استفاده کنید.
ro-programing
دوشنبه 30 بهمن 1391, 12:31 عصر
خیلی ممنونم
developer رو نصب کردم و اجرا شد
راستی شما گفتید : نمونه کامل بر گرفته از MSDN ... میدونم msdn چیه اما میخواستم بدونم در sql server چطور ازش استفاده کنم؟
ممنون
Reza_Yarahmadi
دوشنبه 30 بهمن 1391, 14:36 عصر
من اشتباه کردم! باید میگفتم بر گرفته از Book Online (به همراه SQL Server قابل نصب است)
ro-programing
دوشنبه 30 بهمن 1391, 19:45 عصر
اره دیدمش
خب این رو چطور باید ازش استفاده کرد؟ یعنی شما چطور ازش استفاده کردی و اون کد بالا رو نوشتی؟
Reza_Yarahmadi
سه شنبه 01 اسفند 1391, 07:25 صبح
اره دیدمش
خب این رو چطور باید ازش استفاده کرد؟ یعنی شما چطور ازش استفاده کردی و اون کد بالا رو نوشتی؟
بازش میکنید و از طریق گزینه Search موضوع مورد نیازتون رو جستجو میکنید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.