View Full Version : سوال: کتاب شئ گرایی در 21 روز
prince4prodigy
دوشنبه 30 بهمن 1391, 17:48 عصر
سلام
من در حالِ مطالعه کتابِ آموزش شئ گرایی در 21 روز هستم که احتمالا میدونید این کتاب از زبانِ java برای آموزش استفاده میکنه.
تو فصل 3 این متاب که دیگه باید کد نویسی رو شروع کرد من به مشکل برخوردم.
سوال من به "کارگاه 2 : اصول و مبانی کلاس ها" مربوط میشه.(در فصل 3)
جایی که در موردِ کامپایل کردن کلاس های Account و Teller توضیح داده و این که با نوشتن Java Teller تابع main() از کلاس Teller رو صدا بزنیم. در ضمن من از netBeans برای کد نویسی استفاده میکنم.
راستش من تجربه زیادی ندارم و شاید یه جورایی نمیدونم چطور باید تو کد نویسی کلاس ها رو با هم سینک کنم.
dracula_killer
دوشنبه 30 بهمن 1391, 18:43 عصر
یه مقدار دقیقتر توضیح میدین که الان با چیش مشکل دارین؟
prince4prodigy
دوشنبه 30 بهمن 1391, 18:54 عصر
در واقع مشکل اصلیه من اینه که نمیدونم باید چه کار کنم.
یعنی من بعد از این که کد رو نوشتم باید چه کار کنم تا برنامه اجرا بشه....؟!
یه طور دیگه سوالم رو میپرسم...
اولین کاری که باید انجام بدم چیه؟ (وقتی پروژه جدید ایجاد کردم چطور باید توی پروژه کلاس ها رو به هم مرتبط کنم؟)
نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه....
M0TR!X
سه شنبه 01 اسفند 1391, 12:14 عصر
برای مثال شما تو یه پروژه چند تا کلاس دارین میخواین از یه کلاس استفاده کنید باید اول از اون کلاس نمونه بسازید بعد میتونید به متد های اون کلاس دسترسی داشته باشید به این صورت :
Classname class=new Classname();
class.methodname();
اینجا کلاس شما classname هست که ازش یه نمونه به اسم class ساختیم بعد با همون نمونه یه متد رو صدا زدیم class.methodname()
abbasalim
چهارشنبه 02 اسفند 1391, 16:44 عصر
اگه مشکلتون حل نشد،بیشتر توضیح بدم؟
prince4prodigy
پنج شنبه 03 اسفند 1391, 13:07 عصر
راستش حل نشد..... ممنون میشم اگه بیشتر توضیح بدید اگه ممکنه با توجه به همون مثالِ کتاب باشه....
abbasalim
پنج شنبه 03 اسفند 1391, 22:59 عصر
بنام خدا
سلام
والا من کتابی [که میگین رو ندارم ولی فکر کنم منظورتون این بوده،
من یه مثال واسطون اپلود کردم شما فایل CorseTest رو اجرا کنید میکنید و CorseTest میره Corse رو صدا میزنه و ازش استفاده میکنه
اگه منظورتون همینه و فهمیدین که هیچ وگرنه واضح و دقیق تر سوالتون رو بگین:متفکر:
prince4prodigy
جمعه 04 اسفند 1391, 12:05 عصر
سلام
من یک پروژه جدید ایجاد کردم و فایل هایی که شما قرار دادید رو تو مسیرِ src\javaapplication4 کپی کردم.
بعد به همون ترتیبی که شما گفتید اجرا کردم و این پیغام رو با رنگ سبز نشون داد.
BUILD SUCCESSFUL (total time: 0 seconds)
ولی اون پیغامی که شما نوشتید اجرا نشد.
abbasalim
جمعه 04 اسفند 1391, 12:15 عصر
داداش شما با نت بین یا ide اجراش نکن
با cmd اجراش کن،والا من نمیدونم کتابتون چجوری یادتون داده،الان بلدین تو cmd اجرا کنی برنامه رو؟
prince4prodigy
جمعه 04 اسفند 1391, 12:36 عصر
نه بلد نیستم....
abbasalim
جمعه 04 اسفند 1391, 12:38 عصر
باشه الان توضیح میدم فقط میشه بگین در چه محیطی برنامتون رو مینویسین؟
prince4prodigy
جمعه 04 اسفند 1391, 12:43 عصر
اگه منظور شما IDE هست که تو netBeans مینویسم.
باید از notepad استفاده کنم؟
abbasalim
جمعه 04 اسفند 1391, 12:47 عصر
روی myComputer تون راست کلیک کنید و برین به properties وارد Advanced system settings بشین روی تب Advanced کلیک کنید حالا اون پایین پنجره یه کلید هست به اسم Environment variables رو اون کلیک کنید در مستطیل اولی "user" رو گزینه new کلیک کنید و نامش رو PATH (با حروف بزرگ) و value رو آدرس پوشه bin موجود در jdk بزراین (یه همچین چیزی : C:\Program Files\Java\jdk1.7.0_13\bin ) و روی ok ;کلیک کنید
prince4prodigy
جمعه 04 اسفند 1391, 12:53 عصر
انجام دادم
abbasalim
جمعه 04 اسفند 1391, 12:55 عصر
وارد پوشه ای که فایل جاواتون هست بشین و عبارت
javac namefile.java
رو برای کامپیال فایلتون بزنین
بعد برای اجرای فایلتون
java namefile
رو بزنین تا برنامتون رو اجرا کنه الان والسه مثالی که من دادم
بعد از وارد شدن به پوشه (میتونین وارد پوشتون بشین و بعد توی پنجره ویندوزتون کلید شیفت رو نگه داشته و راست کلیک کنید و روی گزینه open command windows here رو بزنین که cmd آدرس همون پوشه باشه )
عبارت
javac CorseTest.java
رو بزنین و منتظر بمونید تا فایل رو کامپیال کنه بعد
java javac CorseTest
رو در cmd بزنین تا برنامه من اجرا بشه :)
یه نکته:وقتی برنامه من رو اجرا میکنی هیچ چیزی نشون نمیده شما باید یه اسم وارد کنید تا برنامه متنش رو چاپ کنه
prince4prodigy
جمعه 04 اسفند 1391, 12:59 عصر
برای اینکه وارد پوشه بشم آدرسشو کپی کنم کار میکنه؟
نحوه ی نوشتنش همونه که تو آدرس بار هست؟
abbasalim
جمعه 04 اسفند 1391, 13:01 عصر
آره اینجوری میشه واسه راحتی میتونی وارد پوشتون بشین و بعد توی پنجره ویندوزتون کلید شیفت رو نگه داشته و راست کلیک کنید و روی گزینه open command windows here رو بزنین که cmd آدرس همون پوشه باشه )
prince4prodigy
جمعه 04 اسفند 1391, 13:14 عصر
ممنون اجرا شد.شما یه مطلب آموزشی مقدماتی نداری که در موردِ همین مسائل اولیه که باید رعایت کرد باشه؟
abbasalim
جمعه 04 اسفند 1391, 13:30 عصر
نه ، :ناراحت: ولی دیگه حلله الان میتونین برنامه هایی که بانوت پت مینویسین رو اینجوری و به همین راحتی کامپیال و اجرا کنین
به نظره من (البته نظره شخصیمه) بهتره از notpad++ واسه نوشتن برنامه هاتون استفاده کنید تا کدهاتون رو خودتون بنویسیس وخودتون هم ارورهاش رو پیدا کنید و ....
ide ها یه کم آدمو بی درد بار میارن واسه شروع که میخوان با کدهای پایه آشنا بشین بنظرم نوتپد++ گزینه خوبی باشه
:لبخندساده:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.