View Full Version : نرم افزار رایگان دفتر تلفن و سررسید
rezamim
یک شنبه 23 بهمن 1384, 23:09 عصر
نرم افزار رایگان دفتر تلفن و سررسید تهیه شده و جهت دریافت بر روی سایت قرار گرفته است .
برای ورود به برنامه از کد کاربری 1 و رمز عبور 1 استفاده نمایید .
از همه دوستان تقاضا دارم نظرات خود را از طریق این بخش و یا از طریق EMail بیان فرمایند .
با تشکر
آدرس سایت www.homapg.com
binyaz2003
دوشنبه 24 بهمن 1384, 00:43 صبح
دانلود کردم نسخه بدون dll اجرا نمیشه نه با 8 نه با 9
اجراش می کنم
can not locat mvfp library files
از داخل برنامه هم run می کنم میگه فایل فاکس نیست!
rezamim
دوشنبه 24 بهمن 1384, 08:00 صبح
با vfp7 هست. متاسفانه فایل dll ها هم بزرگه. اگه vfp7 نداری بگید تا کتابخانه هاشو بذارم. برنامه نصب dll ها حدود 8 مگ هست!
binyaz2003
دوشنبه 24 بهمن 1384, 18:08 عصر
ممنون دارم
kia1349
پنج شنبه 27 بهمن 1384, 07:38 صبح
اقا رضا این سایت خودتونه
rezamim
پنج شنبه 27 بهمن 1384, 08:16 صبح
با اجازه جنابعالی. چطور مگه؟ بده؟ خوبه؟ افتضاحه؟ خنده داره؟ باحاله؟
خودم طراحی کردم و با FrontPage ساختم. اگر پیشنهادی دارید یا انتقادی خیلی خوشحال میشم بدونم
ali_kolahdoozan
پنج شنبه 27 بهمن 1384, 09:58 صبح
سایتت عالیه اصلا بزن توی کار webdersıgn البته اگه برنامه نویسی هم بلد باشی
ali_kolahdoozan
پنج شنبه 27 بهمن 1384, 10:01 صبح
ای بابا بیشتر برنامه هات که تحت dos هست بیارشون توی wındows
rezamim
پنج شنبه 27 بهمن 1384, 15:46 عصر
چند روز دندون رو جیگر بزاری چند تا تحت ویندوز دیگه هم اضافه میشه . تو مرحله تست هستند
binyaz2003
پنج شنبه 27 بهمن 1384, 16:05 عصر
آقا کیا چقدر عوض شدی؟
rezamim
پنج شنبه 27 بهمن 1384, 16:17 عصر
ای بابا آقای کیا چطور شد؟
binyaz2003
پنج شنبه 11 اسفند 1384, 23:15 عصر
سلام
امروز بعد از چند روز بالاخره فاکس 7 گیر آوردم و برنامه رو دیدم
بقیه رو نمیدونم اما من راضی نشدم مخصوصا شما که در کارنامه کاریتون کلی نرم افزار دارید بارز ترین مورد اینکه چاپ نداشت که البته شاید به خاطر رایگان بودنش است اما جای کار بیشتری داشت
ali_kolahdoozan
جمعه 12 اسفند 1384, 08:47 صبح
جالب بود برای من چند تا ایده جالب داشت . فقط باز هم righttoleft بود که حی خودش رو نشون می داد
rezamim
جمعه 12 اسفند 1384, 19:54 عصر
سلام
امروز بعد از چند روز بالاخره فاکس 7 گیر آوردم و برنامه رو دیدم
بقیه رو نمیدونم اما من راضی نشدم مخصوصا شما که در کارنامه کاریتون کلی نرم افزار دارید بارز ترین مورد اینکه چاپ نداشت که البته شاید به خاطر رایگان بودنش است اما جای کار بیشتری داشت
جناب بی نیاز
لطفا بفرمایید چرا راضی نشده اید
در مورد چاپ هم بفرمایید در چه مواردی کاربرد دارد و به چه دلیل فکر میکنید که نبودن این مورد به دلیل رایگان بودن نرم افزار است؟ بنده که متوجه ارتباط این دو موضوع با هم نشدم.
لطفا در مورد جای کار بیشتر هم توضیح روشن تر بدهید. چرا که در هر موردی میتوان گفت که جای کار بیشتری دارد !
جالب اینکه براساس آماری که گرفته ام تا این تاریخ 43 بار این نرم افزار گرفته شده ولی فقط یکنفر در مورد آن ( بصورت پیغام شخصی ) نظر داده است!
rezamim
جمعه 12 اسفند 1384, 19:57 عصر
جالب بود برای من چند تا ایده جالب داشت . فقط باز هم righttoleft بود که حی خودش رو نشون می داد
دوست عزیز
متاسفانه بحث راست به چپ مشکلی هست که در فاکس وجود دارد و در خود مطالب میکروسافت هم به آن اشاره شده
rezaTavak
جمعه 12 اسفند 1384, 20:12 عصر
سلام
منم برنامه شما را دیدم عالیه!
اجازه میدهید از ابداعات شما و بانکهای اطلاعاتی شما استفاده کنم و یک نرم افزار OpenSource در این خصوص ارائه کنم؟
binyaz2003
جمعه 12 اسفند 1384, 22:46 عصر
در مورد چاپ عرض کنم که فکر کنم حداقل جهت دفترچه تلفن کاربر بخواد یک چاپ مختصر از شماره تلفن هاش داشته باشه به هر دلیل
دلایل راضی نشدن من مثلا در تکست باکس ها مخصوصا حروفی صفحه کلید فارسی نمیشد این چیزیه که کاربر رو خیلی اذیت میکنه
بدون سوال براحتی از برنامه خارج میشه همینطور در صورت انصراف از تغییر کاربر فعال (به نظر میاد از یک فرم استفاده شده)
در ویرایش کاربران من همه کلیدها رو امتحان کردم تا فهمیدم با چی حق دسترسی بدم یا نه
در مورد مورد چاپ هم اینکه گفتم شاید یک نسخه کامل پولی دارید که امکان چاپ هم داشته باشه بعضی از نرم افزارها اینجوریند
اما در کل بگم که با طراحی متفاوتی آشنا شدم و خیلی هم یاد گرفتم
kia1349
شنبه 13 اسفند 1384, 07:16 صبح
طراحی شما جالبه
جالبتر اینکه آدم وقتی محیطهای کاری دیگر دوستان رو میبینه چیزهای قشنگی دستگیرش میشه
آقای معمار کلا کارت درسته
موفق باشی
naderigh
شنبه 13 اسفند 1384, 13:28 عصر
دوست عزیز www.homapg.com اگر یادتان باشد دو بار تماس گرفتم با شما و فرمودید ادرس بدهید که موارد ی که میخواهید را برای شما بفرستم ولی متاسفانه هنوز جوابی از طرف شما نرسیده
rezamim
یک شنبه 14 اسفند 1384, 16:25 عصر
سلام
منم برنامه شما را دیدم عالیه!
اجازه میدهید از ابداعات شما و بانکهای اطلاعاتی شما استفاده کنم و یک نرم افزار OpenSource در این خصوص ارائه کنم؟
جناب توکل
ممنون از نظرتان. البته عالی یا شاید حتی خیلی خوب هم نیست . شاید فقط خوب باشد
اگر فکر میکنید در این برنامه ابداعی! هست از هر کجای آن که تمایل داشتید استفاده کنید و بجز برخی موارد حتی حاضرم خودم هم چیزهایی بدهم
rezamim
یک شنبه 14 اسفند 1384, 16:35 عصر
در مورد چاپ عرض کنم که فکر کنم حداقل جهت دفترچه تلفن کاربر بخواد یک چاپ مختصر از شماره تلفن هاش داشته باشه به هر دلیل
دلایل راضی نشدن من مثلا در تکست باکس ها مخصوصا حروفی صفحه کلید فارسی نمیشد این چیزیه که کاربر رو خیلی اذیت میکنه
بدون سوال براحتی از برنامه خارج میشه همینطور در صورت انصراف از تغییر کاربر فعال (به نظر میاد از یک فرم استفاده شده)
در ویرایش کاربران من همه کلیدها رو امتحان کردم تا فهمیدم با چی حق دسترسی بدم یا نه
در مورد مورد چاپ هم اینکه گفتم شاید یک نسخه کامل پولی دارید که امکان چاپ هم داشته باشه بعضی از نرم افزارها اینجوریند
اما در کل بگم که با طراحی متفاوتی آشنا شدم و خیلی هم یاد گرفتم
جناب بی نیاز
حالا ممنون از نظرتون
در مورد چاپ چون قبلا هم یک نمونه تحت داس رو داشتم میدونستم که تقریبا گذاشتن این مورد علیرغم سادگی انجام کارائی چندانی نداره . ولی چشم این مورد رو هم اضافه میکنم تا بدونید این برنامه ساده واقعا رایگانه
در مورد فارسی نشدن تکست باکسها همونطور که میدونید انجامش در حد حداکثر 10 خط برنامه هست. ولی من نمیدونم چرا هیچوقت اینکار رو نمیکنم. اینهم چشم . انجام میدم
در مورد خروج من فکر میکنم کاربری که منوی خروج رو انتخاب میکنه و روی گزینه خروج کلیک میکه حتما قصد خروج داره و این بده که دوباره بگیم آیا واقعا قصد خروج دارید؟ در مورد تغییر کاربر فعال هم خب قاعدتا اگر کاربری این قسمت رو فعال کرده و کاربر دیگری پشت کامپیوتر بشینه یا باید رمز رو بدونه و یا خداحافظ.
در مورد قسمت ویرایش کاربران هم قبول دارم. یک لیبل اضافه میکنم
حالا شد یک انتقاد یا پیشنهاد عالی دست شما درد نکنه که برنامه رو تست کردید و کلی نقاط ضعف گرفتید
ارادتمند شما
رضا م
rezamim
یک شنبه 14 اسفند 1384, 16:37 عصر
طراحی شما جالبه
جالبتر اینکه آدم وقتی محیطهای کاری دیگر دوستان رو میبینه چیزهای قشنگی دستگیرش میشه
آقای معمار کلا کارت درسته
موفق باشی
خیلی ممنون از راهنمائی های همیشگی شما.
rezamim
یک شنبه 14 اسفند 1384, 16:39 عصر
دوست عزیز www.homapg.com اگر یادتان باشد دو بار تماس گرفتم با شما و فرمودید ادرس بدهید که موارد ی که میخواهید را برای شما بفرستم ولی متاسفانه هنوز جوابی از طرف شما نرسیده
دوست عزیز
بابا یکبار تماس گرفتید!
راستش تابع تبدیل تاریخ میلادی به شمسی رو خواسته بودید. چشم میفرستم بخدا این چند روزه چون آخر سال هست و همه دنبال تهیه لیست عیدی و دارائی و . . . نمیرسم . چشم در اولین فرصت
rezaTavak
یک شنبه 14 اسفند 1384, 22:22 عصر
سلام
این تابع را که من اینجا گذاشته ام! قمری جلالی گریگوری عبری و ژولیوسی بود. همه را به هم تبدیل میکرد.
rezamim
سه شنبه 16 اسفند 1384, 07:55 صبح
سلام
این تابع را که من اینجا گذاشته ام! قمری جلالی گریگوری عبری و ژولیوسی بود. همه را به هم تبدیل میکرد.
خواهشا یه لینک به آقای naderigh بدهید
ممنون
rezaTavak
سه شنبه 16 اسفند 1384, 18:22 عصر
سلام
http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=7624
تقویم ویژوال هم داره.
hosein.jozi
چهارشنبه 23 فروردین 1385, 18:58 عصر
خیلی جالبه
rezamim
پنج شنبه 28 اردیبهشت 1385, 18:10 عصر
نسخه جدید نرم افزار دفتر تلفن و سرسید با امکانات جدید به همراه بخش جدیدی جهت ذخیره کردن آدرسهای اینترنتی و ایمیلها با امکان ذخیره سازی کد کاربری و کلمه عبور منتشر شد.
خواهشمندم جهت دریافت نرم افزار به وب سایت ما مراجعه نمایید.
جهت دوستانی که از نسخه 1 این نرم افزار استفاده میکنند ، به زودی برنامه ارتقاء به نگارش 2 بدون از دست دادن اطلاعات قبلی عرضه خواهد شد.
مثل همیشه ما را از نظرات سازنده خود مطلع سازید.
با تشکر
ali_kolahdoozan
جمعه 29 اردیبهشت 1385, 10:32 صبح
همین ادامه بدی یه چیز توپ قابل فروش میشه . یه قابلیت توی کلم هست . اگه بزاری همین برنامه کوچولو را من تضمین می دم با سر و صدای زیاد و یه فروش عالی داشته باشی می خاستم خودم بسازم اما می بینم حق شماست که تا اینجا رو زحمت کشیدی خواستی با بگم .
rezamim
جمعه 29 اردیبهشت 1385, 13:01 عصر
ممنون از توجه شما
دقیقا 3 ساعت بعد از گذاشتن برنامه روی سایت ، دوستی ایمیل زدند و نظر جالبی رو ارائه دادند که اونو اضافه کردم . به این شکل که شما میتونید سایتهای مورد علاقه تون رو علامتگذاری کنید و بعد وقتی که به اینترنت متصل هستید با زدن یک دکمه تمام سایتهای علامتگذاری شده در پنجره های جداگانه باز بشن. ایده جالبی بود و من هم اجراش کردم ( حداقل خودم واقعا به یک همچین چیزی نیاز داشتم )
جنابعالی هم اگر نظری دارید بفرمایید تا انجام بدم.
باز هم از اینکه وقت گذاشتید و برنامه رو تست کردید ممنونم
kia1349
شنبه 30 اردیبهشت 1385, 05:12 صبح
خیلی خوب بود آقای معمار
موفق باشید
rezamim
شنبه 30 اردیبهشت 1385, 15:02 عصر
خیلی خوب بود آقای معمار
موفق باشید
خوشحالم که راضی بودید. منتظر نظرات و انتقاداتتون هستم.
با تشکر
rezakhj
چهارشنبه 10 خرداد 1385, 10:31 صبح
از برنامه خوب شما متشکرم
آیا امکان دارد سورس آنرا برایم پست کنید
من هم یک برنامه نویسم میدانم خواهش بسیار زیادی است
چون
1- بخش جستجو در فرمها بسیار عالی بود
2- بخش تاریخها - سورتها و ... همگی عالی است و واقعا منبع خوبی برای من است
البته اگر امکان دارد .
متشکرم
rezakhj
چهارشنبه 10 خرداد 1385, 11:18 صبح
یک برنامه بسیار ساده
برای تبدیل تاریخ میلادی به شمی که در dos نوشتم و برای ویندوز هم استفاده میکنم و تا حالا از سال 1374 تاکنون مشکلی نداشته
mehran_337
شنبه 13 خرداد 1385, 14:32 عصر
بهم بگو آخر سال و اوایل بهار و مخصوصا سال کبیسه مشکلی نداره؟
چندتا اشکال ریز البته جسارتا: یکی اینکه باید ماه رو بصورت 03 بزنه اما 3 می نویسه . مثلا امروز نوشت : شنبه خرداد 13/3/1385 . اگه اجازه بدی باید یه کم دستکاریش کنم تا کامل بشه. بازم ممنونم عالی بود
rezamim
دوشنبه 15 خرداد 1385, 16:44 عصر
والا کبیسه های قبلی و آخر سال و اوایل بهارهای چند سال قبل ( حداقل 7 یا 8 سال قبل ) رو که مشکلی نداشته . امیدوارم سالهای کبیسه بعدی و آخر سال و اوایل سالهای بعد هم خدا به خیر کنه !
ای بابا اینقدر اشکالای بزرگتر داره که 03 رو بنویسه 3 باید پشتک بزنم !
ممنون از اینکه استفاده کردی.
mehran_337
سه شنبه 16 خرداد 1385, 14:27 عصر
پس چکار کنم؟ تاریخ شمسی می خوام البته یکی نوشتم یعنی تحت داس داشتم آوردم تو ویندوز یه کم دستکاریش کردم :
اینجوری استفاده کنین : datekamel(DATE(),'YMDC')
بعد بجای YMDC از پارامترهای مختلف استفاده کنین و حالشو ببرین و حتی خالی بنویسین بدون هیچ پارامتری و یا اینکه بجای date() بنویسید date()+100 و امثالهم . یک نکته دیگه یک table با نام tdate و فیلد ddate از نوع date ایجاد کنید و در مسیر این تابع بگذارید بقیه اش با تابع :
از دوستان می خوام اینو امتحان کنن البته حتی با پارامترهای مختلفف می نویسه : چهارشنیه 17 خرداد و کارهای مختلف می کنه . اشکالش اینه آخر سال که می شه قاط می زنه بد جوری مثلا م زنه -1/00/85
آقا کیا بیا برس به داد ما . بقیه هم بیکار نشینن
rezamim
چهارشنبه 17 خرداد 1385, 19:27 عصر
دوست عزیز
بالای همین صفحه جناب آقای توکل لینک دریافت تقویم ویژوال رو گذاشتن.
از همون استفاده کنید
kia1349
پنج شنبه 18 خرداد 1385, 06:12 صبح
به جدم قسم امتحانش کردم هیچ مشکلی نداره
بااینکه من چند روزه ویندوز و ویژوال فاکس رو نصب کرده ام و هیچ برنامه ای هم از قبل رو دستگاهم نیست پس این احتمال وجود داره که شاید برنامه شما به یه جائی داره مراجعه میکنه که این کلاس رو میخواد
rezakhj
پنج شنبه 18 خرداد 1385, 11:07 صبح
بهم بگو آخر سال و اوایل بهار و مخصوصا سال کبیسه مشکلی نداره؟
چندتا اشکال ریز البته جسارتا: یکی اینکه باید ماه رو بصورت 03 بزنه اما 3 می نویسه . مثلا امروز نوشت : شنبه خرداد 13/3/1385 . اگه اجازه بدی باید یه کم دستکاریش کنم تا کامل بشه. بازم ممنونم عالی بود
اگر میخوای تست کنید تاریخ سیستم را بالا پائین کن نتیجه را بررسی کنید
ضمنا اگر دستور زیر را برای روز و ماه وارد کنی مشکل 3 به 03 حل است .
fday_=iif(fday<10,"0"+str(fday,1),str(fday,2))
fmon_=iif(fmon<10,"0"+str(fmon,1),str(fmon,2)) << --- این دو پرانتزها باید آخر باشند نمیدانم چرا این شکلی شد؟
ضمنا هرگونه استفاده و دستکاری مانعی ندارد
از نظر شما متشکرم
rezakhj
سه شنبه 23 خرداد 1385, 12:13 عصر
:تشویق: :تشویق:
نرم افزار رایگان دفتر تلفن و سررسید تهیه شده و جهت دریافت بر روی سایت قرار گرفته است .
برای ورود به برنامه از کد کاربری 1 و رمز عبور 1 استفاده نمایید .
از همه دوستان تقاضا دارم نظرات خود را از طریق این بخش و یا از طریق EMail بیان فرمایند .
با تشکر
آدرس سایت www.homapg.com
من استفاده کردم عالی بود میخواستم در صورت امکان حداقل کد مربوط به جستجو را برایم ارسال کنید چون بخش جستجو بسیار عالی بود
جستجو بر اساس کلیه فیلدها با روش شما عالیست اگر امکان دارد براین ارسال کنید
یک اشکال :
زمانی که از دکمه maximaize استفاده میشود نرم افزار دچار اشکال است اگر titlebar را حذف کنی فکر میکنم این مشکل رفع شود یا حداقل maximaize را
ضمنا بعضی مواقع بعد از ثبت اطلاعات از برنامه خارج میشود و پیغام دوباره برنامه را اجرا کنید میدهد
rezamim
چهارشنبه 24 خرداد 1385, 19:40 عصر
دوست عزیز
از تاخیر بوجود آمده معذرت میخواهم. ( دیدم که شکایتم رو به آقای کیا کرده بودید!)
والا کد جستجو همچین چیز عجیب و خارق العاده ای نیست. ولی کمی از اون رو میزارم شاید مشکل شما حل بشه.
FilterStr = ""
IF !EMPTY(thisform.text1.Value)
FilterStr = FilterStr + IIF(!EMPTY(FilterStr) ," .AND. ","" ) +;
" AT('"+alltrim(thisform.text1.Value)+"',M_TEL.TName1) <> 0 "
ENDIF
IF !EMPTY(thisform.text2.Value)
FilterStr = FilterStr + IIF(!EMPTY(FilterStr) ," .AND. ","" ) +;
" AT('"+alltrim(thisform.text2.Value)+"',M_TEL.TFam1) <> 0 "
ENDIF
IF !EMPTY(FilterStr)
SELECT M_TEL
SET FILTER TO &FilterStr
thisform.grid1.RecordSource = "M_TEL"
thisform.grid1.column1.ControlSource = "M_TEL.TName1"
thisform.grid1.column2.ControlSource = "M_TEL.TFam1"
thisform.grid1.column3.ControlSource = "M_TEL.TWork"
GO TOP
thisform.Refresh
ENDIF
میبینید که کار خاصی نکرده ام . فقط چک میکنم که اگر کاربر در تکست باکسها چیزی وارد کرده با استفاده از تابع AT و دستور Filter رکوردهای بانک رو محدود میکنم و در Grid نمایش میدم.
ضمنا برای رفع مشکلی که گفته بودید یکبار از منوی تسهیلات سیستم ، گزینه بازسازی پرونده ها رو اجرا کنید و اگر باز هم مشکلی بود به من اطلاع بدید.
با تشکر
kia1349
پنج شنبه 25 خرداد 1385, 07:15 صبح
ممنونم جناب معمار
rezakhj
پنج شنبه 25 خرداد 1385, 08:42 صبح
متشکرم که جواب دادید چون خیلی وقت بود منتظر جواب بودم
rezamim
سه شنبه 02 آبان 1385, 19:00 عصر
با سلام به همه دوستان و تشکر بابت ارسال نظرات سازنده
نسخه جدید 2.10 نرم افزار آماده شده و بر روی سایت قرار گرفته است.
ضمنا دوستانی که از نسخه های قدیمیتر استفاده میکنند میتوانند از طریق نرم افزار ارتقاء دهنده ، نگارش نرم افزار خود را ارتقاء دهند.
منتظر نظرات شما هستم
rahro
یک شنبه 18 آذر 1386, 12:53 عصر
با سلام به همه دوستان و تشکر بابت ارسال نظرات سازنده
نسخه جدید 2.10 نرم افزار آماده شده و بر روی سایت قرار گرفته است.
ضمنا دوستانی که از نسخه های قدیمیتر استفاده میکنند میتوانند از طریق نرم افزار ارتقاء دهنده ، نگارش نرم افزار خود را ارتقاء دهند.
منتظر نظرات شما هستم
معمار جان سلام
لینک دانلودت خراب شده یه تست بکن
arashkhaan2002
دوشنبه 03 اسفند 1388, 19:55 عصر
سلام رضا جان
این نرم افزار دفتر تلفنت از کجا باید بگیریم ، لینکش خرابه.
blacky
شنبه 15 اسفند 1388, 02:54 صبح
سلام دوستان
من هر چی این سایت آقارضا رو گشتم لینکی چیزی واسه دانلود نبود میشه به ما هم آدرس بدین؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.