PDA

View Full Version : علت کند بودن SQL Server 2008

navidkhalilian
چهارشنبه 02 اسفند 1391, 16:10 عصر
سلام خدمت دوستان عزیز.
من برنامه ای دارم که از دیتابیس SQL Server 2008 استفاده کنه. اما سرعت دیتابیس به شدت پایینه. مشخصات سیستمی هم که باهاش تست کردم اینجا نوشتم:

CPU Cor i5
Ram 4 DDR3
HDD Sata 64m cach

از لحاظ سخت افزاری سیستم کندی نیست.آنتی ویروس هم روی سیستم نصب نیست.جالب اینجاست که فقط یکی از هسته های سی پی یو(از چهار هسته) 100 % کار می کنه و بقیه هر کدوم صفر هستند.چراغ هارد هم خاموشه یعنی از لحاظ سرعت تبادل اطلاعات هارد هم کم نمیاره. مموری سیستم هم فقط 23 درصد استفاده میشه.می دونم که برنامه ای هم که خودم نوشتم از لحاظ کد مشکلی نداره چون برنامه حتی 1 درصد هم سی پی یو نمیکشه و حافظه زیادی هم از رم اشغال نکرده. حالا می خوام بدونم بنظر شما علت چیه؟

in_chand_nafar
سه شنبه 08 اسفند 1391, 13:11 عصر
با استفاده از SQL Server Profile كليه SP و كوئري هايي كه اجراي آنها بيش از 2 ثانيه ميشه رو استخراج كن بعد بررسي كنيم ببنيم كوئري هاتون در چه وضع
نداشتن ايندكس
Fragment بودن ايندكس و...

navidkhalilian
سه شنبه 06 فروردین 1392, 15:08 عصر
با استفاده از SQL Server Profile كليه SP و كوئري هايي كه اجراي آنها بيش از 2 ثانيه ميشه رو استخراج كن بعد بررسي كنيم ببنيم كوئري هاتون در چه وضع
نداشتن ايندكس
Fragment بودن ايندكس و...

سلا.سال نو همه مبارک. دوست عزیز این موردی که شما گفتید زمانی به کار میاد که سیستم بیش از حد معمول درگیره و می خواهیم منابع رو آزاد کنیم.امام سوال من اینه که چرا وقتی سیستم درگیر نیست از منابع استفاده نمیکنه.