PDA

View Full Version : نحوه ساخت پکیج در سایت

sam166
چهارشنبه 02 اسفند 1391, 17:56 عصر
با عرض سلام وخسته نباشید
من در سایتم میخوام چند پکیج طراحی کنم که با انتخاب هر پکیج تخفیفاتی به کاربر داده بشه
ولی نمیدونم تو بانک اطلاعاتی اینو چطور طراحی کنم
میشه لطفا راهنمایی کنید؟؟

4 نوع پکیج هست که هر کدو یه تخفیفهایی داره
مثلا
پکیج اولی 20 درصد تخفیف
پکیج اولی 30 درصد تخفیف
پکیج اولی 50 درصد تخفیف
پکیج اولی 90 درصد تخفیف

حالا اینو تو SQL چطور طراحی کنم که اگر کاربری یکی از پکیج ها رو انتخاب کرد مثلا تا یک ماه هر چی از فروشگاه سایت خرید ، همون اندازه ای که در پکیج انتخابیش هست بهش تخفیف داده بشه

ممنون

baktash.n81@gmail.com
یک شنبه 06 اسفند 1391, 07:47 صبح
سلام

- یه فیلد توی سبد کالای شخص در نظر بگیرید که مشخص کننده نوع تخفیف باشه (این فیلد اجباری نیست چون از دوتا جدول دیگه و تاریخ سبد می شه فهمید که تخفیف داشته این سبد یا نه ولی من ترجیح می دم که این فیلد باشه)
- یه جدول برای نوع تخفیف ها در نظر بگیرید (اسم و نوع و فعال یا غیر فعال...)
- یه جدول رابط برای اینکه چه کاربری چه تخفیف رو انتخاب کرده ( از تاریخ تا تاریخ هم باید داشته باشه )

sam166
دوشنبه 07 اسفند 1391, 15:22 عصر
میشه بیشتر توضیح بدبد؟؟؟؟
ممنون

baktash.n81@gmail.com
سه شنبه 08 اسفند 1391, 14:05 عصر
من ساختار جداول شما رو نمی دونم احتمالا یه جدول سبد خرید دارید یه جدول کاربر ... یه جدول تخفیف هم ایجاد کنید که انواع تخفیف رو توش تعریف کنیم ... یعد رابط بین کاربر و تخفیف ( که مشخص کنه یه کاربر الان از کدوم تخفیف داره استفاده می کنه)
حالا وقتی کاربر جنسی رو به سبد اضافه می کنه شما می تونید قیمت جنس رو باتخفیف حساب کنید و نتیجه رو در سبد قرار بدید --- یا روش بهتر یه فیلد توی سبد خرید باشه که نشون بده این کاربر از چه تخفیفی استفاده کرده

امیدوارم مطلب رو رسونده باشم ...

مهدی هادیان2
سه شنبه 08 اسفند 1391, 20:44 عصر
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام
به عقیده بنده یک جدول برای کالا در نظر میگیریم که رکودهای اون در مورد شما پکیج1و2و... است در این جدول فیلدی برای تخفیف در نظر میگیریم.
جدول کاربر و فروش رو هم که داریم.
مطلبی که خدمتتون عرض کردم در حد ایده ست؛ خودتون همه جوانب کار رو بسنجید.
موفق باشید.