ورود

View Full Version : چند سوال در مورد مسابقات acm

alasht
چهارشنبه 02 اسفند 1391, 21:38 عصر
با سلام خدمت دوستان برنامه نویس
من میخواستم برای مسابقات acm تمرین کنم
اما تا حالا تجربه حضور در چنین مسابقاتی رو نداشتم
من میخوام از زبان C++‎ استفاده کنم
سوالم اینه که :
1. کدوم کتاب خانه ها ی سی پلاس و چه دستوراتی رو باید بلد باشم ؟
2. من یکسری نمونه سوالات acm رو دانلود کردم همراهش یکسری فایل ورودی و خروجی بود با فرمت .in و .out قضیه اینا چیه ؟
باید با این فایلا چیکار کنم ؟
با تشکر

returnx
پنج شنبه 03 اسفند 1391, 00:59 صبح
اصولا این کتاب (http://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&frm=1&source=web&cd=1&cad=rja&ved=0CDIQFjAA&url=http%3A%2F%2Facm.uva.es%2Fproblemset%2FArt_of_ Programming_Contest_SE_for_uva.pdf&ei=fEYlUfLRGM7IrQez4YGIAw&usg=AFQjCNHSHBb_X2C4_kwd77GZ1pTvKvIAjQ&bvm=bv.42661473,d.bmk) پیشنهاد میشه...
در این کتاب با چیزهایی که نیازه اشنا خواهید شد...

. من یکسری نمونه سوالات acm رو دانلود کردم همراهش یکسری فایل ورودی و خروجی بود با فرمت .in و .out قضیه اینا چیه ؟
باید با این فایلا چیکار کنم ؟
در واقع اون فایل .in فایل مقادیر ورودی شماست و فایل out فایل خروجی هست که شما تولید می کنید ، برای خواندن از فایل و نوشتن از فایل نیاز نیست از ککد های اضافی استفاده کنید کافیه با همون دستورات استاندار مثل Cin و Cout بخونید و بنویسید ، اما نکته ای که اینجاست برای اجرای برنامه باید برید در محیط Command prompt و بطور مثال اگر فایل اجراییتون اسمش بود salam به این صورت استفاده کنید :

salam.exe<p1.in>p1.out
این کار شمارو از درگیر کردن با فایل بی نیاز می کنه...
دلیل اینکه خروجی رو هم در یک فایل می نویسید اینست که قرار یک ماشین خروجی ها رو تصحیح کنه و نه یک انسان....
*البته این رو هم اضافه کنم که متاسفانه خودم هم تجربه حضور در ACM رو ندارم ، اما سعی دارم شرکت کنم، باید ببنیم خدا چی می خواد...:)

shahmohammadi
پنج شنبه 03 اسفند 1391, 11:15 صبح
سلام.
توی سایت یه سرچ بکنید اطلاعات مفید زیادی هست. برای تمرین چند سایت قبلا معرفی شده. یه نمونش acm.timus.ru و بقیه‌ش هم یادم رفته ولی توی سایت می‌تونید ‍پیداشون کنید.

alasht
پنج شنبه 03 اسفند 1391, 11:34 صبح
با تشکر از دوستان
به نظر شما قسمت سخت این مسابقات کدنویسیشه یا پیدا کردن راه حل مساله ؟

returnx
پنج شنبه 03 اسفند 1391, 14:34 عصر
کدنویسیشه یا پیدا کردن راه حل مساله ؟
100% پیدا کردن راه حل مسئله ، که بستگی به این داره که چقدر منظور سوال درست متوجه شید و چقدر از مسئله درک درستی داشته باشید...
کد نویسی خاصی نیاز نداره ، کسایی موفق هستند که بر عکس من از سواد ریاضی قوی برخوردارند...