ورود

View Full Version : سوال: لود نشدن بعضی بخش‌های سایت طراحی شده در روی وب

hamed_naghdi
پنج شنبه 03 اسفند 1391, 01:47 صبح
سلام
من دارم یک سایتی طراحی می‌کنم با یک مشکل عجیب روبرو شدم و هرچی جلوتر می‌ره عجیب‌تر هم می‌شه.
من رو لوکال هاست لپ‌تاپ سایتم رو بدونم مشکل می‌بینم ولی وقتی که روی هاستم آپلود می‌کنم در اکثر مواقع هر بار که سایت بارگذاری می‌شه یک بخشش رو نمیاره و جالبتر اینکه به تازگی ساعتی که به درستی کار می‌کرد بعضی وقتا الآن NaN می‌اندازه.
من به‌شدت از جی کوئری و جاوا دارم استفاده می‌کنم که فکر کنم مشکل از همین جا آب می‌خوره.
اگه کسی می‌دونه مشکل چیه‌کمکم کنه.

khanlo.javid
پنج شنبه 03 اسفند 1391, 08:34 صبح
دوست عزیز استفاده بیش از حد از جی کوئری باعث کندی لود سایت میشه و احتمالا پهنای باند هاستت جوابگوی این حجم لودینگ نیست پس بهتره یه مقدار سایتت رو سبک تر کنی و دوباره مشکل رو بررسی کنی .

موفق باشید.

hamed_naghdi
پنج شنبه 03 اسفند 1391, 17:07 عصر
دوست عزیز استفاده بیش از حد از جی کوئری باعث کندی لود سایت میشه و احتمالا پهنای باند هاستت جوابگوی این حجم لودینگ نیست پس بهتره یه مقدار سایتت رو سبک تر کنی و دوباره مشکل رو بررسی کنی .

موفق باشید.

ممنون از راهنمایی‌تون دوست خوب ، یه راه حلی براش پیدا کردم و اون اینکه اگر لود شدن هر بخش رو مشروط به لود شدن بخش‌های دیگر قرار دهیم مشکل حل می‌شه و دیگه مسئله ساز نمی‌شه که خوب خدا رو شکر حل شد
ولی خوب حرف شما هم صحیح است که سایت رو کند می‌کنه

omidabedi
جمعه 04 اسفند 1391, 12:26 عصر
اشکال از تداخل فایل های جی کوئری میتونه باشه که با تابع .noconflict() میشه اونو حل کرد

hamed_naghdi
جمعه 04 اسفند 1391, 22:03 عصر
اشکال از تداخل فایل های جی کوئری میتونه باشه که با تابع .noconflict() میشه اونو حل کرد
ممنون از راهنماییتون انشاءالله تست کنم ببینم ، امیدوارم که جواب بده
به هر حال مرسی

omidabedi
جمعه 04 اسفند 1391, 22:52 عصر
خواهش میکنم فقط مشتاقم نتیجه رو بدونم

afshin9032
جمعه 04 اسفند 1391, 23:32 عصر
این مشکلی که گفتی فکر نمی کنم از جی کوئری و جاوااسکریپت باشه .
چون اگر روی لوکال جواب داده ، به احتمال 99 درصد بر روی سرور هم کار می کند ، چون در نهایت بر روی کلاینت کار می کند و به پهنای باند کاری ندارد (در صورتی که از آژاکس استفاده نکرده باشید ).
احتمال می دهم مشکل از جای دیگری باشد مثلا سطح دسترسی های فایل و پوشه ها .

hamed_naghdi
شنبه 05 اسفند 1391, 20:48 عصر
این مشکلی که گفتی فکر نمی کنم از جی کوئری و جاوااسکریپت باشه .
چون اگر روی لوکال جواب داده ، به احتمال 99 درصد بر روی سرور هم کار می کند ، چون در نهایت بر روی کلاینت کار می کند و به پهنای باند کاری ندارد (در صورتی که از آژاکس استفاده نکرده باشید ).
احتمال می دهم مشکل از جای دیگری باشد مثلا سطح دسترسی های فایل و پوشه ها .
سلام دوست عزیز
اتفاقاً می‌شه گفت تماماً از ajax استفاده کردم ، چون نمی‌خواستم خیلی شلوغ پلوغ باشه و کدها نا مرتب باشه و فقط با تغییر فایل اصلی تغییر کنه که خوب اونطوری که گفتم حل شد

omidabedi
شنبه 05 اسفند 1391, 23:32 عصر
چطوری حلش کردی؟

hamed_naghdi
شنبه 05 اسفند 1391, 23:59 عصر
چطوری حلش کردی؟
همونطور که قبلاً گفتم لود شدن بخش بعدی را مشروط به لود شدن بخش قبلی قرار دادم