ورود

View Full Version : سوال-چگونه میتوان فایل htmlوcss را یکی کرد؟

golabeton
پنج شنبه 03 اسفند 1391, 10:34 صبح
با سلام به همه ی عزیزان
من یک پیج ساختم با htmlوcss.
اما وقتی داخل هاست آپلود میکنم درست نشون نمیده.
پرسیدم میگن باید دوتا فایلو یکی کنم اما نمیدونم چطوری
میشه یکی کمکم کنه....
خیلی مهمه واسم
آخرین مرحله ی کارمه::افسرده::ناراحت:

khanlo.javid
پنج شنبه 03 اسفند 1391, 11:07 صبح
اصطلاحی به نام یکی کردن وجود نداره شما بگید دقیقا چه مشکلی داره تا بتونیم حلش کنیم ...

Mohsen.
پنج شنبه 03 اسفند 1391, 11:17 صبح
دوست عزیز شما باید فایل CSS و HTML را در دو فایل جدا از هم و کنار یکدیگر بزارید. بعد به فایل HTML مراجعه کنید و در قسمت head کد زیر رو قرار بدید. به جای style.css نام فایل CSS خودتون رو بنویسید.

<link rel="stylesheet" type="text/css" href="style.css" />

golabeton
پنج شنبه 03 اسفند 1391, 11:37 صبح
دوست عزیز شما باید فایل CSS و HTML را در دو فایل جدا از هم و کنار یکدیگر بزارید. بعد به فایل HTML مراجعه کنید و در قسمت head کد زیر رو قرار بدید. به جای style.css نام فایل CSS خودتون رو بنویسید.

<link rel="stylesheet" type="text/css" href="style.css" />
مرسی از لطفتون

omidabedi
جمعه 04 اسفند 1391, 12:30 عصر
راه حل دوستان درسته اما میتونیم css و html رو در یک فایل داشته باشیم (و بهتر استفاده از فایل جداست چرا که با تغییر فایل css کل صفحات پیرو هم تغییر پیدا میکنن)به دو صورت
1.inline style
2. به صورت روبرو

<html>
<head>
<style>
کدهای css
</style>
</head>
</html>

Mohsen.
جمعه 04 اسفند 1391, 12:43 عصر
راه حل دوستان درسته اما میتونیم css و html رو در یک فایل داشته باشیم (و بهتر استفاده از فایل جداست چرا که با تغییر فایل css کل صفحات پیرو هم تغییر پیدا میکنن)به دو صورت
1.inline style
2. به صورت روبرو

درسته. ولی روش شما در صورتی درسته که فقط بخواهیم بخش کوچکی از یک صفحه را نسبت به صفحات دیگه تغییر بدیم. ولی در مورده قالب کلی سایت باید همون فایل جدا باشه. چون یکی از مزیت هاش همینه که با تغییر اون کل سایت به یکباره تغییر میکنه و لازم نیست بیای هر صفحه را جداگانه تغییر بدی.