ورود

View Full Version : 5نفر حرفه ای یا متوسط برای توسعه یک وب سایت

asadi.hasan
پنج شنبه 03 اسفند 1391, 23:58 عصر
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام دوستان؛
من دانشجوی کارشناسی نرم افزار هستم و این ترم ، ترم آخرم هست و همه ی دوستان میدونند که ما ترم آخر پروژه ی کارشناسی داریم و به همین دلیل ، تمام وقتم یا حداقل بیشتر وقتم رو باید روی این پروژه بزارم .ولی ازطرفی وبسایتی که خیلی وقته بهش فکر میکنم ذهنم رو مشغول کرده و میخوام که هر چه سریعتر راه اندازیش بکنم . و من به عنوان یک دانشجو پول زیادی ندارم که به یک شرکت بدم تا ازشون یک پروژه ی کامل دریافت کنم و از طرفی خودم به عنوان یک برنامه نویس این اجازه رو نمیتونم به خودم بدم .به همین دلیل تصمیم گرفتم از دوستانی که در این سایت هستن کمک بگیرم.
راستش به 5 نفر از دوستانی که حرفه ای یا متوسط هستن احتیاج دارم تا بتونم این پروژه رو کامل کنم. و دوستان خیلی راحت میتونن با کمک گرفتن از این سایت و سایت های دیگه و قدرت خلاقیت و نبوغ خودشون ، قسمت هایی رو که بهشون محول میشه رو ،خیلی راحت انجام بدن.

راستش انتظار ندارم که پروژه ،برام رایگان تموم بشه .ولی انتظاردارم با مقدار پول کمی که از دانشگاه در دو سه ترم پیش وام گرفتم تموم بشه.
فکرکنم به هر کدوم از اعضای گروه 6 الی 7 قسمت تا آخر پروژه محول بشه،و همچنین به هر کس هم 200 هزار تومان برسه،ومن سعی میکنم بعد از اینکه هرکس دوقسمت روانجام داد هدیه ش رو بدم. درسته ؛خیلی کمه. اما بالاخره پروژه دانشجویی هستش . ومن این رو به عنوان دستمزد زحمتی که هرکس کشیده در نظر نگرفتم،بلکه به عنوان هدیه ای برای کسانی که ما رو در این راه تنها نذاشتن در نظر گرفتم.
دوستانی که مایل هستن ؛ از طریق همین سایت به من پیغام خصوصی بزنن.
ممنون از همه ی کسانی که وقتشون رو به این تاپیک دادن.

website.expert
جمعه 04 اسفند 1391, 00:07 صبح
سلام دوست عزیز،
200 تومن فکر نکنم پول زیادی باشه.
لطفاً توضیح بدید این 6و7 قسمت چی هست.
یکی به نوشتن یه لایه کامل یا کلاس کامل میگه یه قسمت یکی به یه تکه کد ساده جاوا اسکریپت میگه یه قسمت.
لطفاً بیشتر توضیح بدید ببینیم کار و مزد آیا با هم هم خونی داره یا نه.
در ضمن چرا کلش رو به یه نفر محول نمی کنید؟!
لطفاً یه مقدار بیشتر توضیح بدید.

asadi.hasan
جمعه 04 اسفند 1391, 10:40 صبح
سلام؛
من شرایطم رو کامل در بالا توضیح دادم که جای هیچ سوالی نباشه.
ما میخوایم با هم یه پروژه توسعه بدیم ؛به نظر شما یه قسمت ،چی میتونه باشه؟مثلا ؛در صفحه ثبت نام ،پیاده سازی یک سوال امنیتی یا تصویر امنیتی یکی از قسمت هاست.طراحی یک صفحه برای ذخیره کردن اطلاعات یک قسمت و به همین ترتیب..
دوستان، خواهشا بی تفاوت نباشید و ازهمکاری گروهی اجتناب نکنید.(حتی اگه خیلی حرفه ای هم نیستید)
اگر هرکس میتونه روزی یک ساعت وقت بذاره، شرکت کنه.من قول میدم وقتی کامل شد،و uploadش کردم ،یک رزومه خوبی براتون میشه.این سایت ،چون یک ایده جدید هست توسط مرکز رشد دانشگاه... قراره پشتیبانی بشه.
لطفا اگر سوالی دارید پیغام خصوصی بزنید تا این تاپیک شلوغ نشه.ممنون

$ M 3 H R D A D $
جمعه 04 اسفند 1391, 14:35 عصر
پروژه چی هست ؟

asadi.hasan
جمعه 04 اسفند 1391, 14:49 عصر
با عرض معذرت،برای اینکه در تاپیک،شبهه ایجاد نشه پیام خصوصی بگذارید.
شما اگر شرایط رو قبول دارید،موافقت خودتون رو اعلام کنید.انشالله پروژه خوبی خواهدشد.عجله نکنید.

بخدا ارزش داره ؛حداکثر 2ماه ،هر روز یک الی 2 ساعت وقت بگذارید .
من خودم اگر کاراموزی و پروژه پایانی نداشتم انجام میدادم ،درحالیکه خیلی حرفه ای هم نیستم.پس من میدونم که خیلی ها در این سایت میتونند کمک بکنند،فقط نمیدونم چرا سستی می کنند.

به قول یکی از بزرگان:"هر فرصت کوچیکی ،احتمال داره بزرگترین شانس زندگی باشه."
من نمیخوام بگم شانس بزرگیه ،ولی به عنوان یک برادر میگم:به امتحان کردنش می ارزه.

$ M 3 H R D A D $
جمعه 04 اسفند 1391, 19:56 عصر
موافقت برای چی ؟ مبلغ پروژه ؟ یا شما که بنده نمیشناسمتون ؟ در کل به چه شرایطی باید موافقت و اعام کنیم ما ؟
من حاضرم 1 تومن بگیرم 1 روز وقت بزارم شما اینظوری کن که تعداد روز ارزش بالاتری داره واسه برنامه نویس
شما فرمودید asp میخواهید کار کنید پس اینجا چرا پست گذاشتید ؟

حتی پروژه های خیلی بزرگ یک اینتر وی وو دارند نه که چشم بسته بخواد آدم بگه i am present !

asadi.hasan
جمعه 04 اسفند 1391, 21:29 عصر
دوست عزیز؛ من فقط یک پیشنهادی رو ارائه دادم و اگه شما موافق نیستید مثل بقیه؛نادیده بگیرید،چرا ناراحت میشید.و من از شما خوهش کردم اگر موضوعی هست پیام خصوصی بزنید .
مثل اینکه شما هیچ اعتقادی به کار گروهی ندارید. و فکر میکنم جواب سوال های شما در بالا هست.

با اظهار خوشحالی ،4نفر اعلام آمادگی کرده و موافقت شده است . و نفر پنجم هم در حال بررسی می باشد.
انشاالله ،پس از اتمام پروژه ،حتما نتیجه کار و رضایت و یا عدم رضایت دوستان رو در همین تاپیک قرار میدهیم.

panahipanahipanahipanahi
جمعه 04 اسفند 1391, 23:50 عصر
با سلام اینجانب متمایل به همکاری هستم البت البته asp را تازه شروع کردم ولی پشتکار خوبی دارم با تشکر
پناهی panahi__m65@yahoo.com