View Full Version : سوال: يك دكمه در +GTK رو چگونه به Qt اضافه كنم؟
complexcoding
جمعه 04 اسفند 1391, 15:59 عصر
دوستان سلام
يك دكمه در GTK ساخته شده را چطوري در كيوت اضافه كنم ؟ سيستم عامل من ويندوز هست .
ممنون
leonard
جمعه 04 اسفند 1391, 21:54 عصر
میتونم بپرسم کاربرد این کار چی میتونه باشه؟
complexcoding
شنبه 05 اسفند 1391, 01:11 صبح
میتونم بپرسم کاربرد این کار چی میتونه باشه؟
راحتي بيشتر در ايجاد رابط كاربري ايده آل و تنوع در ظاهري كه درش نهفته هست. خوب GTK فقط براي طراحي كنترل گرافيكي ساخته شده خوب بي شك استفاده از اون در اين مورد مي تونه لذت بيشتري داشته باشه... حالا جواب سوالم رو بلدي؟
leonard
شنبه 05 اسفند 1391, 13:45 عصر
من با کیوت تفریحی کد میزنم و هیچ کاستی در اون ندیدم و در زمینه gui از خیلی ابزارهای دیگه قوی تر عمل کرده
حتی جایی خوندم که با swing مقایسه شده بود و به نفع کیوت تموم شده بود و خودم چند سال پیش اول با gtk و gtk+ شروع کردم اما وقتی سراغ کیوت اومدم اونو خیلی اسون تر زیبا تر و پر قدرت تر دیدم
complexcoding
شنبه 05 اسفند 1391, 23:40 عصر
دوستان كسي نمي داند؟
حامد مصافی
یک شنبه 06 اسفند 1391, 00:17 صبح
کنترلهای GTK در محیط ویندوز از توابع خود ویندوز برای ترسیم استفاده میکنند و نیاز به یک کانتینر window دارند. اما کیوت یک کانتینر window را برای مل فرم استفاده کرده و روی آن هیچ window دیگری ایجاد نمیکند (بر خلاف لینوکس) به همین جهت ایجاد یک دکمه GTK بر روی QWidget بسیار پیچیده خواهد بود مگر اینکه ساخت خود فرم اصلی را نیز به GTK بسپارید.
راحتي بيشتر در ايجاد رابط كاربري ايده آل و تنوع در ظاهري كه درش نهفته هست. خوب GTK فقط براي طراحي كنترل گرافيكي ساخته شده خوب بي شك استفاده از اون در اين مورد مي تونه لذت بيشتري داشته باشه... حالا جواب سوالم رو بلدي؟
هیچ فریمورکی در ساخت GUI قدرت و انعطاف کیوت رو نداره. ازم بپذیر
complexcoding
یک شنبه 06 اسفند 1391, 02:12 صبح
باشه بابا ! ما تسليم ! اين GTK رو ول كرديم :خجالت:
پس لطفا لينك آموزش طريقه ساخت رابط كاربري زيباي دلخواه رو در كيوت بديد چون كيوت كامپوننت رايگان كه نذاشته! لطفا لينكي . فيلمي . آموزشي
ممنون
حامد مصافی
یک شنبه 06 اسفند 1391, 11:37 صبح
http://barnamenevis.org/showthread.php?377950
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.