ورود

View Full Version : سوال: استفاده از nhibernate در ویندوز اپلیکیشن ؟

beginerjava
جمعه 04 اسفند 1391, 17:46 عصر
سلام دوستان من یه برنامه ویندوزی تو سیشارپ دارم مینویسم که خواستم تو برنامم از nhibernate استفاده کنم میخواستم بدونم بین orm های موجود انتخاب کدومشون بهتر هست و ایا nhibernate واقعا مزایای بیشتری نسبت به بقیه داره تا اینجای کار که خوندم در موردش نسبت به روش های قبلی خیلی سخت تر هست ممنون میشم راهنماییم کنید چون این پروژرو برای رزومم مینویسم و خواستم یک tech جدید توش بکار ببرم :افسرده:

beginerjava
شنبه 05 اسفند 1391, 22:13 عصر
dostan barnamenevis kasi yani inja nhibernate kar nakrde motale bahse ?????:متفکر:

mze666
شنبه 05 اسفند 1391, 22:28 عصر
سلام. NHibernate یک ORM خیلی پیشرفته هستش ولی یادگیری نسبتاً سخت تری نسبت به بقیه ORM ها داره و مشکل دیگش اینه که یه جورایی دیگه به آخر خط رسیده (توسعش با سرعت خیلی کمی دنبال میشه) البته اینی که گفتم به این معنی نیست که ORM بدردنخوری باشه. هنوز هم طرفدارای زیادی داره و خیلی از شرکت های بزرگ ازش استفاده میکنن.
اما الان Entity Framework 5.0 Code First هم گزینه خیلی خوبی برای ORM محسوب میشه.
NHibernate یه جورایی حرفه ای تره و خیلی دست آدم رو باز میذاره ولی یادگیریش و پیاده سازیش توی پروژه هم خیلی سخت تره.

beginerjava
سه شنبه 08 اسفند 1391, 21:14 عصر
mamnon ke javb ddain albate ye dll peyda kardam to net ke mesl ef mishud ba ravesh db first to nh kar kard vali ta 10 ta entiti free bud baghyash rayagan nabud ke khudesh model mikrd

linux
چهارشنبه 09 اسفند 1391, 07:45 صبح
سلام دوستان من یه برنامه ویندوزی تو سیشارپ دارم مینویسم که خواستم تو برنامم از nhibernate استفاده کنم میخواستم بدونم بین orm های موجود انتخاب کدومشون بهتر هست و ایا nhibernate واقعا مزایای بیشتری نسبت به بقیه داره تا اینجای کار که خوندم در موردش نسبت به روش های قبلی خیلی سخت تر هست ممنون میشم راهنماییم کنید چون این پروژرو برای رزومم مینویسم و خواستم یک tech جدید توش بکار ببرم :افسرده:
اگر شروع نکردی با EF code first کار کنید

beginerjava
دوشنبه 14 اسفند 1391, 21:04 عصر
ممنون حالا چرا code first ?

mze666
چهارشنبه 16 اسفند 1391, 19:59 عصر
Code first محبوب برنامه نویس هاست، جدیدتره و دست آدم خیلی بازتره و دیگه نیازی نیست برید توی محیط دیتابیس و دیتابیس رو درست کنید بعد از روش فایل Edmx که n خط کد که مفهومش سخته رو تولید کنید و ...
شما اگر بخواید دیتابیستون رو عوض کنید (البته این امر خیلی کم پیش میاد توی کار واقعی) خیلی راحت Connection String رو عوض میکنید و دیتابیس جدید براتون ساخته میشه
این روش n تا مزیت داره و میتونید توی سایت dotnettips.info قسمت Entity Framework میتونید اطلاعات کاملتری رو دریافت کنید

برای NH هم اگر میخواید Code first کار کنید میتونید از Fluent NHibernate استفاده کنید
اگر دیتابیس از قبل دارید و میخواهید از روی دیتابیستون کلاس های Code first مخصوص FNH رو تولید کنید میتونید از NMG که مخفف NHibernate Mapping Generator استفاده کنید (http://nmg.codeplex.com/)