ورود

View Full Version : در تهیه نرم افزار شناخت جزئیات اولویت دارد یا طراحی کلیات؟

salamesalehpour
جمعه 04 اسفند 1391, 22:12 عصر
در تهیه نرم افزار شناخت جزئیات اولویت دارد یا طراحی کلیات؟ دلیل شما چیست؟
ممنون میشم جواباتونو واسم بنویسین

usefansary
شنبه 12 اسفند 1391, 21:10 عصر
من هم خیلی دوست دارم جواب این سئوال رو بدونم، کسی جواب نمیده؟

SlowCode
شنبه 12 اسفند 1391, 21:29 عصر
سلام
من تو این زمینه ها تخصص خاصی ندارم ولی به نظرم اول باید کلیات مسپله رو مشخص کنیم بعد بریم سراغ جزییاتش.
بدون شناخت کلیات چطور میخوای جزییاتش رو بشناسی؟!!:متفکر:

cups_of_java
سه شنبه 15 اسفند 1391, 21:25 عصر
با اینکه سوال شما خیلی دقیق نیست اما در ابتدای امر شما باید کلیات رو خوب ببینی و با تجربه بتونی اون قسمت از جزییات حساس که ممکن چالش برانگیز باشه رو در بیاری
همیشه حدود 20% جزییاتی هست که ممکنه مهم و چالش برانگیز باشه. یعنی یه کم جزییات مهم همیشه هست.
شما باید کلیات رو خوب و درست بفهمی نه اینکه غافل باشی از عمق مسائل!

m2011kh
چهارشنبه 16 اسفند 1391, 14:31 عصر
از نظر من همیشه دوتا روش پیش روی ما هست.
رسیدن از کل به جز
رسیدن از جز به کل
یه زمانی شما نیاز های کوچیک و جزعی داری مثلا سفارش دهنده پروژه یه سری نیاز های جزئی خودش رو به شما میده.در این صورت بهتره از جز به کل بری.
ولی یه زمانی یک نیاز بزرگ داره و جزئییاتش مهم نیست در این صورت از کل به جزء میری.

مثلا من میگم میخوام ناهار سیر شم.خب یه نیاز کلی هست میتونی از کل به جز بری مثلا انتخواب نوع غذا-مقدار غذا-دسر غذا
یه وقتی از شما فقط ه نوع غذا و یه نوع دسر و مقدار خاصی میخوام و شاید اصلا سیر شدن جزء اهدافش برای خوردن این غذا نباشه،در این صورت شما بهتره از جزء به کل برید.

در هر صورت اگه کلیاتتون مشخص باشه و از کل به جزء برید بهتره.ولی در کل به نظر من الویت این ها نسبت به شرایط متغیر هست.

موفق و سربلند باشید.

MMD

یوسف زالی
دوشنبه 19 فروردین 1392, 15:23 عصر
سلام.
منظورتون از تهیه، خرید هست یا نوشتن؟
بفرمایید تا بهتر بشه راهنمایی کرد.

vorya85
سه شنبه 03 اردیبهشت 1392, 00:23 صبح
نظر دوستمون که فرمودن که اول باید یک نمای کلی از پروژه داشته باشیم بعد بر اساس نیاز به جزئیات بپردازیم
موفق باشید.