ورود

View Full Version : جمع جدا از هم گزارش ها در data report

a_m_i_n_000
شنبه 05 اسفند 1391, 22:27 عصر
سلام دوستان یه سوال دارم. من یه چنین دیتابیسی دارم.می خوام با data report ویژوال بیسیک ازش گزارش بگیرم.چطور میتونم تو نتایج گزارش مجموع را جدا از هم گزارش بدم . یعنی مجموع مقادیر A جدا و مجموع مقادیر B جدا در data report گزارش داده شود.

m.4.r.m
یک شنبه 06 اسفند 1391, 01:00 صبح
قبل گزارش باید دستور SQL بنویسی جدا کنی بعدش گزارش رو بفرستی به دیتا ریپورت

On Error Resume Next
If txtid.Text <> Empty Then
If Adodc1.Recordset.RecordCount > 0 Then
Set Cnn = New ADODB.Connection
Cnn.CursorLocation = adUseClient
Cnn.ConnectionString = Adodc1.ConnectionString
Cnn.Open
'Adoview.Close
sqltxt = "SELECT * From sale2 WHERE saleid=" & txtid.Text
'sqltxt = "SELECT * From sale "
Set Adoview = New ADODB.Recordset
Adoview.Open sqltxt, Cnn, adOpenStatic, adLockPessimistic
Set Report4.DataSource = Adoview
Report4.Show 1
Else
MsgBox "ÇØáÇÚÇÊí íÇÝÊ äÔÏ", vbExclamation, ""
End If
Else
MsgBox "áØÝÇ ÔãÇÑ ÝÇ˜ÊæÑ ÑÇ ãÔÎÕ äãÇÆíÏ", vbExclamation + vbMsgBoxRight + vbMsgBoxRtlReading, ""
End If

تو قسمت sqltxt = "SELECT * From sale2 WHERE saleid=" & txtid.Text باید دستور خودتو بنویسی

a_m_i_n_000
یک شنبه 06 اسفند 1391, 14:45 عصر
قبل گزارش باید دستور SQL بنویسی جدا کنی بعدش گزارش رو بفرستی به دیتا ریپورت

On Error Resume Next
If txtid.Text <> Empty Then
If Adodc1.Recordset.RecordCount > 0 Then
Set Cnn = New ADODB.Connection
Cnn.CursorLocation = adUseClient
Cnn.ConnectionString = Adodc1.ConnectionString
Cnn.Open
'Adoview.Close
sqltxt = "SELECT * From sale2 WHERE saleid=" & txtid.Text
'sqltxt = "SELECT * From sale "
Set Adoview = New ADODB.Recordset
Adoview.Open sqltxt, Cnn, adOpenStatic, adLockPessimistic
Set Report4.DataSource = Adoview
Report4.Show 1
Else
MsgBox "ÇØáÇÚÇÊí íÇÝÊ äÔÏ", vbExclamation, ""
End If
Else
MsgBox "áØÝÇ ÔãÇÑ ÝÇ˜ÊæÑ ÑÇ ãÔÎÕ äãÇÆíÏ", vbExclamation + vbMsgBoxRight + vbMsgBoxRtlReading, ""
End If

تو قسمت sqltxt = "SELECT * From sale2 WHERE saleid=" & txtid.Text باید دستور خودتو بنویسی

بدون sql نمیشه ? :افسرده: متوجه نشدم :متعجب: یکم دیگه توضیح میدین آخه من sql بلد نیستم . کارم گیره به خدا :ناراحت:

m.4.r.m
یک شنبه 06 اسفند 1391, 14:48 عصر
خوب شما وقتی گزارش به Datareport ارسال می کنی باید قبلا RecordSource رو معلوم کنی مثلا بگی کل اطلاعات جدول X رو به گزارش بفرست و ... اگه Sql بلد نباشی یکم کارت سخت میشه مگه اینکه با دستور Filter مربوط به Adodc اول بیای فیلتر کنی بعد اطلاعات رو به گزارش بفرستی که گمون نکنم جواب بگیری ولی تست کن بهترین راه حل همون کدی بود که بهت دادم کار سختی هم نیست بگردی دستورات SQL رو پیدا کن یاد بگیر برنامه نویس دیتابیس محاله دستورات SQL بلد نباشه .

a_m_i_n_000
یک شنبه 06 اسفند 1391, 15:33 عصر
خوب شما وقتی گزارش به Datareport ارسال می کنی باید قبلا RecordSource رو معلوم کنی مثلا بگی کل اطلاعات جدول X رو به گزارش بفرست و ... اگه Sql بلد نباشی یکم کارت سخت میشه مگه اینکه با دستور Filter مربوط به Adodc اول بیای فیلتر کنی بعد اطلاعات رو به گزارش بفرستی که گمون نکنم جواب بگیری ولی تست کن بهترین راه حل همون کدی بود که بهت دادم کار سختی هم نیست بگردی دستورات SQL رو پیدا کن یاد بگیر برنامه نویس دیتابیس محاله دستورات SQL بلد نباشه .

ممنون از راهنماییتون . آخه من واسه یه گزارشگیری برم sql یاد بگیرم :کف:
حالا نمبشه شما یه لطفی کنی این یه مرحله رو رامون بندازی ؟ فقط اون قسمت دستوراتش باید چی بنویسم . یا لااقل بگین مربو به کدوم دستورات میشه من فقط برم همونارو بخونم . آخه کارم گبره برم کل sql رو بخونم دیر میشه

rezankh
یک شنبه 06 اسفند 1391, 17:02 عصر
مي‌توني از جدولت تو خود اكسس يك كوئري جمع ستون پول، گروپ شده بر اساس ستون نام ايجاد كني و سپس كوئري رو به گزارشت وصل كني. البته اگه ميخواي از دستورات sql استفاده نكني كه مطمئناً كارا تره.

m.4.r.m
یک شنبه 06 اسفند 1391, 22:36 عصر
کدش رو برات ضمیمه کردم