View Full Version : سوال: انتقال اطلاعات Datagrid1 به Datagrid2
hamed_vb
شنبه 05 اسفند 1391, 22:31 عصر
سلام دوستان خوب من
وارد کردن اطلاعات چهارتا Textbox به جدول Datagrid بدون اتصال به بانک اطلاعاتی چه جوری انجام میشه و میخوام اطلاعاتی که وارد Datagrid کردم رو به یه Datagrid که متصل به بانک اطلاعاتی هستش یکجا انتقال بدم لطفاً برام سورس کد معرفی کنید.
بعدشم چطوری بتونم فیلهای فلکس گرید رو طبق سایز نوشته هاش ثابت نگه دارم
m.4.r.m
شنبه 05 اسفند 1391, 23:58 عصر
عزیزم نمیشه اونجا هم بهت گفتم از دیتاگرید به دیتاگرید امکانش نیست شما از Vsflexgrid استفاده کن جواب میگیری اول میای اطلاعات تکست باکس هاتو داخل vsflexgrid میریزی اینو بلدی راحت هم هست کاری نداره تو اون تاپیکی که بهت دادم هست بعدش میمونه انتقال اطلاعات یکجا به Vsflexgrid دیگه که اونم لازم به 2 تا گرید نیست تو همون اولی میتونی هم اضافه هم حذف کنی هم ذخیره نهایی بکنی
m.4.r.m
یک شنبه 06 اسفند 1391, 00:07 صبح
این کد مخصوص انتقال اطلاعات از تکست باکس ها به Vsflexgrid هست :
If txtname.Text <> "" Then
With VSFlexGrid1
If (.TextMatrix(.Rows - 1, 2) <> txtprid.Text) And (cont.Text > 0) Then
.Rows = .Rows + 1
.TextMatrix(.Rows - 1, 1) = txtid.Text
.TextMatrix(.Rows - 1, 2) = Label1.Caption
.TextMatrix(.Rows - 1, 3) = txtprid.Text
.TextMatrix(.Rows - 1, 4) = txtprname.Text
.TextMatrix(.Rows - 1, 5) = cont.Text
txtprid.Text = ""
txtprname.Text = ""
cont.Text = 0
Else
MsgBox "ÎØÇíí ÑÎ ÏÇÏå ÇÓÊ :" & vbCrLf & "1- ãÍÕæá ãæÑÏ äÙÑ Ê˜ÑÇÑí ÇÓÊ" & vbCrLf & "2- ÊÚÏÇÏ ãÍÕæá ÍÏÇÞá ÈÇíÏ 1 ÈÇÔÏ" _
, vbCritical + vbMsgBoxRight + vbMsgBoxRtlReading, ""
End If
End With
Else
MsgBox "áØÝÇ ØÑÝ ÍÓÇÈ ÑÇ ãÔÎÕ äãÇÆíÏ", vbExclamation, ""
End If
حالا توضیح بدم بگیری قضیه چیه
این خط رو در نظر بگیر
.TextMatrix(.Rows - 1, 1) = txtid.Text
یعنی در سطر اول و ستون مقدار txtid رو قرار بده بقیه هم تکست های بعدی
حالا قسمت دوم حذف اطلاعات :
در روال keypress مربوط به Vsflexgrid با کلید Delete کیبورد می تونی سطر مورد نظر رو حذف کنی ( زیاد مهم نیست این قسمت ) چون کد بالایی اگه یک مقدار تکراری باشه اجازه ثبت دوباره رو نمیده
حالا قسمت اصلی ذخیره در دیتابیس :
Adodc2.RecordSource = "Select * from Sale2"
Adodc2.Refresh
Dim i
With VSFlexGrid1
If .Rows = 1 Then Beep: Exit Sub
For i = 1 To .Rows - 1
Adodc2.Recordset.AddNew Array("SaleID", "cname", "ProductID", "ProductName", "D1", "D2", "Count"), Array(str(.TextMatrix(i, 1)), .TextMatrix(i, 2), str(.TextMatrix(i, 3)), Trim(.TextMatrix(i, 4)), date1.Text, date2.Text, .TextMatrix(i, 5))
Adodc2.Recordset.Update
Next i
MsgBox "ÝÇ˜ÊæÑ ÝÑæÔ ÈÇ ãæÝÞíÊ ËÈÊ ÔÏ", vbInformation + vbMsgBoxRtlReading, ""
.Rows = 1
txtid.Text = txtid + 1
txtname.Text = ""
date1.Text = ""
date2.Text = ""
txtetebar.Text = ""
End With
توضیح : چون شما می تونی با Adodc علاوه بر یک مقدار آرایه ای از مقادیر رو ذخیره کنی پس این قسمت مربوط به همین موضوع است :
For i = 1 To .Rows - 1
Adodc2.Recordset.AddNew Array("SaleID", "cname", "ProductID", "ProductName", "D1", "D2", "Count"), Array(str(.TextMatrix(i, 1)), .TextMatrix(i, 2), str(.TextMatrix(i, 3)), Trim(.TextMatrix(i, 4)), date1.Text, date2.Text, .TextMatrix(i, 5))
Adodc2.Recordset.Update
Next i
فکر نمی کنم دیگه چیز مونده باشه بازم سوال داشتی بپرس
hamed_vb
یک شنبه 06 اسفند 1391, 13:19 عصر
ممنونم ازت دوست خوبم دستتون درد نکنه مشکلم توی cont.valu بود که اشتباهی تو
ست قبلی زده بودین ولی الان تو این پست درست کردین cont.text هستش
hamed_vb
یک شنبه 06 اسفند 1391, 21:17 عصر
سلام دوست خوب من واقعاً راهنماییت موثر بود اما مشکل اینجاست وقتی توی کد اول اقدام میکنم یک ردیف خالی میگذاره سورسشو براتون گذاشتم
درضمن دیتابیس اکسس من رمزدار هستش
m.4.r.m
یک شنبه 06 اسفند 1391, 21:59 عصر
Private Sub Form_Load()
VSFlexGrid1.Rows = 1
End Sub
این کد رو بهش اضافه کن مشکلت حل میشه
hamed_vb
دوشنبه 07 اسفند 1391, 17:08 عصر
دوست عزیزم من کارایی که شما گفتید رو انجام دادم ممنون میشم به دومین سورس کد من یه نگاه بندازین و مشکلات منو رویت کنین
1- مشکل رمز دار بودم دیتابیس اکسس
2- مشکل ثبت اطلاعات در دیتابیس
3-حذف نشدن یک ردیف خالی در هنگام درج در جدول
من مشکل دیگه ای که دارم اینه الان من میخوام اون چیزایی که توی جدول درج میکنم برن توی انبار اعمال بشن یعنی وقتی دکمه ثبت رو میزنم کلیه اجناسم تو جدول به نوب از انبار کسر بشن و وقتی فاکتورو یکجا حذف میکنم همشون دوباره سر جاش برگردن خواهش می کنم واضح کمکم کنین
m.4.r.m
دوشنبه 07 اسفند 1391, 21:09 عصر
من مشکل دیگه ای که دارم اینه الان من میخوام اون چیزایی که توی جدول درج میکنم برن توی انبار اعمال بشن یعنی وقتی دکمه ثبت رو میزنم کلیه اجناسم تو جدول به نوب از انبار کسر بشن و وقتی فاکتورو یکجا حذف میکنم همشون دوباره سر جاش برگردن خواهش می کنم واضح کمکم کنین
سر همین قضیه من 1 ماه الاف شدم کدشو بنویسم با کمک یکی از دوستان که اسمش خاطرم نمیاد اما درست شد که موقع ثبت فاکتور کسر میکنه موقع برگشت فاکتور یا حذف فاکتور برمیگرده به انبار کدش تو لبتابمه برات میزارم بنویس کاری نداره میمونه کد های بالایی اونا رو هم نگاه کنم جوابتو برات میزارم سعی می کنم زود باشه
m.4.r.m
دوشنبه 07 اسفند 1391, 21:11 عصر
این برای رمز دار بودن اکسس :
Adodc1.ConnectionString = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=" & App.Path & "\Data\DBase.mdb;Jet OLEDB:Database Password=1q2w3e4r!@#$;"
m.4.r.m
دوشنبه 07 اسفند 1391, 21:14 عصر
برای ثبت اطلاعات در دیتابیس هم از این دستور استفاده کن
With Adodc1
.Recordset.AddNew
.Recordset.Fields("A") = Text1.Text
.Recordset.Fields("B") = Text1.Text
.Recordset.Fields("C") = Text1.Text
.Recordset.Update
End With
3-حذف نشدن یک ردیف خالی در هنگام درج در جدول
اینم گفتم که بعد از ثبت نهایی یا هنگام ورود به صفحه در لود برنامه دستور VSFlexGrid1.Rows = 1 رو بنویس و بعد از ثبت در دیتابیس هم همین کد رو بنویس
VSFlexGrid1.Rows = 1 مشکلت حل میشه
hamed_vb
سه شنبه 08 اسفند 1391, 09:11 صبح
بابا بخدا نمی دونم چه جوری ازت تشکر کنم واقعا گلین شما گل من کدهایی که گذاشتین رو امتحان میکنم منتظر سورس کد شما هم هستم
hamed_vb
سه شنبه 08 اسفند 1391, 09:12 صبح
دوست خوبم در مورد VSFlexGrid1.Rows = 1 هم بگم هر دو موردی که گفتین امتحان کردم اون یک ردیف خالی رو حذف نکرد
m.4.r.m
سه شنبه 08 اسفند 1391, 13:12 عصر
وقتی داری ثبت فاکتور می کنی تو VSFLEXGRID یه ستون اضافی باز کن برای محاسبه اختلاف موجودی انبار با موجودی که شما تو فاکتور وارد می کنی مثلا انبار داری 4 تا وقتی وارد می کنی 2 تا اختلاف که میشه 2 2رو تو این ستون ذخیره کنه اما این ستون رو Hide کن اینم کدش
SQL$ = "Select * From Lavazem"
Adodc3.RecordSource = SQL$
Adodc3.Refresh
With MSFlexGrid1
For k = 1 To .Rows - 1
Adodc3.Recordset.Find "LavazemID = " & .TextMatrix(k, 3)
If Adodc3.Recordset.EOF <> True Then
Adodc3.Recordset.Fields("Lcount").Value = .TextMatrix(k, 6)
Adodc3.Recordset.Update
End If
Next k
End With
جدول Lavazem جدول انبار من محسوب میشه
حالا موقع حذف یا برگشت فاکتور این کد هم ماله اونه :
If FId.Text <> "" Then
Adodc4.RecordSource = "Select * From Lavazem"
Adodc4.Refresh
With MS2
For k = 1 To .Rows - 1
Adodc4.Recordset.Find "LavazemID = " & .TextMatrix(k, 3)
If Adodc4.Recordset.EOF <> True Then
Adodc4.Recordset.Fields("Lcount").Value = Adodc4.Recordset.Fields("Lcount") + .TextMatrix(k, 5)
Adodc4.Recordset.Update
End If
Next k
End With
End If
hamed_vb
سه شنبه 08 اسفند 1391, 21:29 عصر
میشه سورسشو برام بزاری؟
m.4.r.m
چهارشنبه 09 اسفند 1391, 09:21 صبح
نه شرمنده این سورس فروشی هستش نمیتونم
hamed_vb
چهارشنبه 09 اسفند 1391, 20:43 عصر
دوست عزیزم منو خیلی کمک کردی اما یه جا مشکل دارم تو Flexgrid چه جوری میشه Hide کرد یه ستونو
m.4.r.m
چهارشنبه 09 اسفند 1391, 21:07 عصر
تو تصویر ضمیمه مشخص کردم براتون
hamed_vb
چهارشنبه 09 اسفند 1391, 23:55 عصر
آقا من این فلکس گرید رو ندارم یعنی Activex شما فرق میکنه با ماله من میشه Activex هاتونو برام بزارین ممنون میشم
m.4.r.m
پنج شنبه 10 اسفند 1391, 14:01 عصر
برات پ.خ کردم
hamed_vb
جمعه 11 اسفند 1391, 22:12 عصر
دوست من مشکل من خیلی زیاده یه مشکلی هم که دارم توی حذف اطلاعات بصورت یکجا هستش مثلاً 5 تا رکورد داریم توی یه فاکتور
1- چطوری یه فاکتور رو توی جدول خام فراخوانی کنیم مثلاً یه فاکتور رو که قبلاً ثبت کردیم رو فراخوانی کنیم.
2- چطوری جدول فراخوانی شده به کل حذف کنیم و قبل حذف 5 تا جنس که از انبار موجودیشون کم شده به حالت اول بازگردانده بشه ممنون میشم کمکم کنین توروخدا
m.4.r.m
شنبه 12 اسفند 1391, 00:34 صبح
1- چطوری یه فاکتور رو توی جدول خام فراخوانی کنیم مثلاً یه فاکتور رو که قبلاً ثبت کردیم رو فراخوانی کنیم.
منظور شما اینه که فاکتور رو قبلا ثبت کردین حالا می خواین اونو تو Vsflexgrid فراخوانی کنین ؟ برا چه اساسی ؟ بر اساس کد فاکتور یا خیر ؟ می خواین با جدول دیگه join کنین ؟
2- چطوری جدول فراخوانی شده به کل حذف کنیم
این کد رو امتحان کن
For i = 1 To Adodc1.Recordset.RecordCount
Adodc1.Recordset.Delete
Adodc1.Recordset.MoveNext
Next i
منظور از حذف کل 5 تا از جنس انبار که موجودیشون کم شده به حالت قبل برگردونی چیه ؟ اون 5 تا اگه قرار با کل فاکتور حذف بشه پس باید کل اجناس جدول به انبار برگشت داده بشن دیگه درسته ؟ اگه میشه واضح مطرح کن سوالتو
hamed_vb
شنبه 12 اسفند 1391, 13:43 عصر
منظور شما اینه که فاکتور رو قبلا ثبت کردین حالا می خواین اونو تو Vsflexgrid فراخوانی کنین ؟ برا چه اساسی ؟ بر اساس کد فاکتور یا خیر ؟ می خواین با جدول دیگه join کنین ؟
این کد رو امتحان کن
For i = 1 To Adodc1.Recordset.RecordCount
Adodc1.Recordset.Delete
Adodc1.Recordset.MoveNext
Next i
منظور از حذف کل 5 تا از جنس انبار که موجودیشون کم شده به حالت قبل برگردونی چیه ؟ اون 5 تا اگه قرار با کل فاکتور حذف بشه پس باید کل اجناس جدول به انبار برگشت داده بشن دیگه درسته ؟ اگه میشه واضح مطرح کن سوالتو
ببینین در مورد مسئله اول اینو بگم من میخوام بر اساس تاریخ و شماره فاکتور فراخوانی کنم یعنی دوتاشم باشن مثلاً شماره فاکتور رو که زدم همه اجناس فاکتور رو توی یه گرید نشون بده و یا بصورت تاریخ فیلتر کنه و من بتونم اون اجناسی که تو فاکتور هست رو حذف بکنم
در مورد گزینه دوم که گفتین 5 تا جنس منظورم اینه که من 5 قلم جنس رو فروختم و موجودیشون از انبار کم شده میخوام یکجا وقتی حذف فاکتور رو میزنم حذف بشن و قبل حذف شدن تعداد 5 قلم برگردن به انبار یعنی قبلا 10 تا از یه جنس بوده 4 تا فروختم شده 6 تا حالا حذفش میکنم باید برگرده بشه 10 تا 5 قلم جنس مثل این بصورت یکجا برگردن تو انبار بعدشم من هنوز وقتی کلید ثبت رو میزنم موندم چطوری 5 قلم جنسم از انبار بصورت یکجا کاسته بشن یعنی اون روشی که گفتین رو انجام دادم یه ردیف اضافه کردم و Hiden کردم حالا میخوام اون مانده انبار 5 قلم جنس بعد فروش برن روی مانده قبلی save بشن
m.4.r.m
شنبه 12 اسفند 1391, 14:24 عصر
دوست عزیز بهترین مورد اینه که سورس رو بزاری برام برات درست کنم این طوری من جواب میدم همه رو بلدم اما شما شاید درست متوجه گفته های من نشی خواستی سورس رو پ . خ کن . موفق باشی
hamed_vb
شنبه 12 اسفند 1391, 17:10 عصر
دوست عزیز بهترین مورد اینه که سورس رو بزاری برام برات درست کنم این طوری من جواب میدم همه رو بلدم اما شما شاید درست متوجه گفته های من نشی خواستی سورس رو پ . خ کن . موفق باشی
باشه من براتون فرستادم
m.4.r.m
شنبه 12 اسفند 1391, 21:16 عصر
حالا سورس دست منه یکی یکی سوال هاتو بپرس برات بنویسم سند کنم .
hamed_vb
شنبه 12 اسفند 1391, 21:40 عصر
حالا سورس دست منه یکی یکی سوال هاتو بپرس برات بنویسم سند کنم .
مرسی شما لطفاً 5 قلم جنس اضافه کن بعد همشون یکجا توی فاکتور ثبت میشن اما تو ستون هشتم که مانده اختلاف انبار و فاکتور ثبت میشه توی انبار اعمال نمیشه یعنی میخوام وقتی ثبت کلی رو زدم همه مانده های اقلام توی موجودی انبار اعمال بشن
بعد هم که میخوام با تاریخ یا شماره فاکتور فراخوانی کنم فاکتور ثبت شده رو و حذفش کنم و وقتی حذف کلی فاکتور رو میزنم همه اجناس فروخته شده به انبار برگردن
m.4.r.m
شنبه 12 اسفند 1391, 23:03 عصر
این برنامه رو فروختی 50 50 میشیم دیگه درسته ؟ :بامزه:
hamed_vb
یک شنبه 13 اسفند 1391, 10:16 صبح
این برنامه رو فروختی 50 50 میشیم دیگه درسته ؟ :بامزه:
بخدا یعنی شرف ندارم اگه اولین فروشمو باهات نصف نکنم راستش این سورس که میبینی یه چیز سوری هستش برنامه اصلیمو تصویرشو براتون میزارم در واقع من یه برنامه حسابداری مینویسم حالا در حد خودم البته نه اینکه ضعیف باشه منظورم بانک اطلاعاتیشه که اکسسه اما شما کمکم کن سند حسابداریشو از آب درش بیارم مرد نیستم اگه فروش اولم باهات نصف نکنم بهت قول میدم اسم شمارو هم رو برنامه بنویسم و فروششو باهات نصف کنم مبلغ برنامم خوبه به چشم میاد پول این برنامه برام خیلی مهم نیست مهم تجربه ایه که تو این راه بدست میارم و همچنین تبلیغ میشم ولی کارتون خیلی درسته هیچکس مثل شما تو این نرم افزار کمکم نکرد واقعاً از شما ممنونم
m.4.r.m
یک شنبه 13 اسفند 1391, 15:41 عصر
نه بابا دوست عزیز شوخی کردم ایشالله موفق باشی منم تا جایی که سوادم قد بده بلد باشم حتما کمکتون می کنم . اما اینی که شما دادی چون ناقص هست من خودم بای تکمیلش کنم پس عجله نکن 2 -3 روزی درگیر پروژه دانشگاهم تموم بشه بعد بیام دنبال کار شما کاری نداره درست میشه فقط یکم صبر کن جاهای دیگه برنامه رو درست کن این قسمتو حلش می کنیم
hamed_vb
یک شنبه 13 اسفند 1391, 16:50 عصر
نه بابا دوست عزیز شوخی کردم ایشالله موفق باشی منم تا جایی که سوادم قد بده بلد باشم حتما کمکتون می کنم . اما اینی که شما دادی چون ناقص هست من خودم بای تکمیلش کنم پس عجله نکن 2 -3 روزی درگیر پروژه دانشگاهم تموم بشه بعد بیام دنبال کار شما کاری نداره درست میشه فقط یکم صبر کن جاهای دیگه برنامه رو درست کن این قسمتو حلش می کنیم
آقا من چاکرتم نه بخدا بعنوان یه تشکر ازتون میخوام اسمتونو رو برنامم بنویسم ممنونم باشه عجله ندارم ولی لنگ این قسمت برنامم این قسمتش حل بشه یه چند تا کوچولو مشکل دارم که اونارو هم حلش می کنم دستت درد نکنه دوست من
hamed_vb
دوشنبه 14 اسفند 1391, 20:33 عصر
دوست عزیز من همچنان منتظر شما هستم امیدوارم زحماتمو جبران کنم
کجایین پس خبری ازتون نیست
hamed_vb
چهارشنبه 16 اسفند 1391, 09:54 صبح
دوستان اگر کسی هست کمکم کنه ممنون میشم
m.4.r.m
چهارشنبه 16 اسفند 1391, 11:08 صبح
دوست عزیز می دونی چیه من کلیات رو بهتون گفتم تو برنامه ای بهم دادین براتون درست کنم کلا متفاوت بود با اونی که من بهتون گفته بودم شما حتی دیتابیس رو هم نتونستین درست اونطوری که باید باشه بسازین
نشستم اون شب برنامه ای که دادی رو درست کنم دیدم کلا هیچ شباهتی با اونی که من بهتون گفتم نداره تقریبا کار ها رو انجام دادین یه راهنمایی هم می کنم بهتون شما برای اینکه بتونین 5 مورد یا تعداد دلخواه در داخل فاکتور ذخیره کنین مثلا 5 قلم جنس رو باید یه جدول دیگه درست کنی که هیچ کلیدی نداشته باشه فقط یه کلید خارجی با کلید جدول فاکتور شما باید داشته باشه و تو جدول دوم فقط شماره فاکتور ، نام محصول ، تعداد ، قیمت فی ، قیمت کل رو ذخیره می کنی و موقع ذخیره نهایی فاکتور شما اطلاعات پایه رو در داخل جدول فاکتور ذخیره می کنی مثل شماره فاکتور ، تاریخ فاکتور ، نام مشتری ، .... و در جدول دومی که گفتم فقط محصولات رو ذخیره می کنی مثل عکس های زیر ، وجه اشتراک اونا رو چک کن اینا رو درست کن مرحله به مرحله بهت توضیح بدم
hamed_vb
چهارشنبه 16 اسفند 1391, 12:40 عصر
دوست من میدونم منظور شما چیه واضح متوجه میشم من اینکارو میکنم که شماره فاکتور ، خریدار ، تاریخ فاکتور و شرح فاکتور که کلی هست در یک جدول به نام جدول 1 ثبت میشه و مابقی مثل کد کالا ، نام کالا ، تعداد ، فی ، کل مبلغ در جدول 2 که در جدول دوم هم باید شماره فاکتور باشه که به هم کلید بشن این از این
ولی مشکل من یه چیز دیگه هست مشکل من اینه 5 تا رقم جنس رو چطوری طبق روال برنامم توی موجودی انبارم اعمال کنم مشکلم اینجاست
مثل جدول زیر میگین شما
http://s1.picofile.com/file/7617067846/untitled.bmp
من میخوام مانده نهایی جدول 2 وقتی دکمه ثبت رو میزنم یکجا توی موجودی انبار اعمال بشن
m.4.r.m
چهارشنبه 16 اسفند 1391, 14:37 عصر
آهان قربون دهن آدم چیز فهم این کدی که بهت میدم تو دکمه ثبت نهایی فاکتور میزاری که موجدی انبار و کم کنه
Dim k%
SQL$ = "Select * From Lavazem"
Adodc3.RecordSource = SQL$
Adodc3.Refresh
With MSFlexGrid1
For k = 1 To .Rows - 1
Adodc3.Recordset.Find "LavazemID = " & .TextMatrix(k, 3)
If Adodc3.Recordset.EOF <> True Then
Adodc3.Recordset.Fields("Lcount").Value = .TextMatrix(k, 6)
Adodc3.Recordset.Update
End If
Next k
End With
hamed_vb
چهارشنبه 16 اسفند 1391, 14:46 عصر
ببخشید من بخدا شرمنده شما هستم انقدر اذیتتون کردم واقعاً ممنونم و رو حرف و قولام هم هستم فقط میخواسم ببینم چطوری یکجا میشه فاکتورو حذف کرد که تعداد فروشمون دوباره برگرده رو موجودی انبار
hamed_vb
چهارشنبه 16 اسفند 1391, 15:10 عصر
واقعاً از کمک و راهنمایی هاتون قداردانی می کنم رو قولم هستم ایشالله برنامم عید میاد بیرون با قفلش برات میفرستم
m.4.r.m
چهارشنبه 16 اسفند 1391, 15:30 عصر
موفق باشی دوست عزیز ؛ یا علی
hamed_vb
شنبه 19 اسفند 1391, 17:34 عصر
دوست عزیزم سلام
من دوباره دردسر بهتون میدم اما مشکل من بازم حل نشد البته مفهوم کد نویسیتون خیلی ساده هستش من فهمیدم عملکردش چه جوریه اما وقتی کدی که گفتین رو توی دکمه قبت نهایی میزارم خطای زیر و میده
101159101160
m.4.r.m
یک شنبه 20 اسفند 1391, 20:05 عصر
احتمالا اسم کامپوننت شما VSflexgrid هستش تو فروم اما تو کدی که الان گذاشتی MSFlexgird هست اسم اونو درست کن
hamed_vb
یک شنبه 20 اسفند 1391, 22:29 عصر
آقا دستت درد نکنه شرمندم کردی من خیلی خنگ بازی درآوردم دقتم خیلی پایینه ممنونم منو متوجه اون مشکلم کردی Erorr حل شد فقط الان درست عمل میکنه اما از انبار کم نمی کنه یعنی مانده ای که در فیلد آخر جدول هستش رو جایگزین مانده قبلی توی انبار نمی کنه
101234
m.4.r.m
یک شنبه 20 اسفند 1391, 23:04 عصر
اگه همین سورس رو بزاری برات درستش می کنم پ . خ بفرست سورس رو
hamed_vb
دوشنبه 21 اسفند 1391, 20:31 عصر
اگه همین سورس رو بزاری برات درستش می کنم پ . خ بفرست سورس رو
بخدا نمی دونمی چطوری ازتون تشکر کنم واقعاً ازتون ممنونم
m.4.r.m
دوشنبه 21 اسفند 1391, 23:53 عصر
سورس رو بعد از ویرایش کامل و تست کردن برات پ . خ گذاشتم موفق باشی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.