ورود

View Full Version : سوالاتی پیرامون Silverlight ؟

nice_boy_a
یک شنبه 06 اسفند 1391, 13:45 عصر
سلام.
من تازه میخوام با silverlight کار کنم.
یه سری مطلب هم درموردش خوندم ولی زیاد متوجه نشدم و گیج شدم!
چندتا سوال دارم ،ممنون میشم دوستان جواب بدن.

1- از silverlight میشه تو ویندوز و وب استفاده کرد؟ یا فقط در وب؟

2- silverlight کار فلش رو میکنه یا جاوااسکریپت یا html و css ؟(اگه کار فلش رو انجام میده پس چرا میگن کلاینت ساید هست ؟)

3-میشه توی سایت از silverlight و html5 با هم استفاده کرد؟

4- اگه بخواهیم سایتی طراحی کنیم، از silverlight توی ظاهر سایت استفاده میشه یا جاهای دیگه؟

5- اگه بخواهیم سایتی طراحی کنیم،و از silverlight هم استفاده بشه،وقتی سایت را با مرورگری اجرا می کنیم پسوند صفحات aspx هستن یا چیز دیگه؟

6- هاست هایی که asp و php رو ساپورت میکنند، آیا silverlight رو هم پشتیبانی میکنند؟

7- چرا وقتی پروژه ی جدید از نوع silverlight ایجاد میشه دوتا پروژه به solution اضافه میشه؟ توی پروژه ی دوم صفحات aspx هست و پروژه ی اول صفحات xaml. (لطفا تفاوت هر دو پروژه رو بگید)

تشکر.

hakim22
یک شنبه 06 اسفند 1391, 16:08 عصر
1- سیلورلایت رو میشه هم در صفحات وب استفاده کرد و هم به صورت یک نرم افزار جدا ( با تغییر تنظیمات Out of browser) . در حالت دوم برنامه با کمک sllauncher بالا میاد و می توانید برایش setup درست کنید و آیکون آن را روی دیسکتاپ قرار دهید.

2- سیلورلایت از نظر ظاهری توانایی انجام کارهای فلش رو داره - فلش و جاوا اسکریپت هم کلایت ساید هستند و سرور کنترلی روی اجرا یا عدم اجرای آنها در رایانه ی کلایت ندارد- این نوع تکنولوژی ها ابتدا باید در رایانه ی کاربر دانلود شوند سپس قابل اجرا هستند.

3- سیلور لایت در حقیقت یک plug-in است و جهت اضافه کردن قابلیتهای خاص به صفحات وب از آن استفاده میشود و ربطی به HTML ندارد.

4- از سیلور لایت در درجه ی اول برای نمایش اطلاعات در حالت گرافیکی بالا استفاده میشه ولی قابلیت نمایش سه بعدی - کشیدن و رها - نمایش لیست و تغییر در اطلاعات بانک رو هم دارد

7 --->
سیلورلایت به تنهایی اجرا نمیشود. برای اجرا و نمایش آن درون HTML همانند فایلهای فلش باید از tag مخصوص استفاده شود. در حقیقت برنامه هایی که با Silverlight طراحی می کنید درون HTML استفاده میشود. برای همین برای اجرا و نمایش آن همیشه نیاز به یک وب پیج دارید.
Visual Studio همراه با پروژه ی سیلورلایت یک سایت به صورت پیشفرض میسازد تا بتوانید جهت نمایش پروژه ی سیلورلایت از آن استفاده کنید.

پروژه ی ASPX یک فایل HTML است که با دستورات #C ترکیب شده و برای نمایش یک web form مورد استفاده قرار می گیرد.
XAML یک زبان نوشتاری جدید است که برپایه ی XML طراحی شده است و شما برای طراحی یک برنامه ی سیلورلایت با استفاده از آن میتوانید فرم برنامه رو تنظیم ، رنگها و فونتها را تغییر دهید و کنترلها را بسازید و جانمایی کنید.

سیلورلایت میتواند با استفاده از روشهایی با صفحه ی web ارتباط برقرار کند و آن را تغییر دهد. و فرقی هم نمی کند که صفحه ی HTML را با php ساخته باشیم یا ASP . در هر رایانه ای که سیلورلایت نصب باشد اجرا خواهد شد. نسخه ی سیلورلایت برای MacOS هم وجود دارد

sia_2007
یک شنبه 06 اسفند 1391, 20:21 عصر
وب : برنامه ی وبی، برنامه ای است که عمده مسائل را در سمت سرور انجام می دهد، حتی ساختن فرم ها را و کلاینت فقط در حد نمایش دهنده و گیرنده اطلاعات عمل می کند
دسکتاپ : برنامه ی دسکتاپی در سمت کلاینت عملکرد های خوبی مانند Routing، Offline Storage و History و ... را دارد و از سرور فقط اطلاعات می گیرد و می فرستد.
تفاوت بین برنامه وب و دسکتاپ به این که داخل Browser باشد یا خارج Browser ارتباطی ندارد، به اینترنت بودن یا نبودن ربطی ندارد
با این تفاسیر Silverlight دسکتاپ است، در هر حالتی + جواب دوستمون

Flash Silverlight و Java Script هر 3 کلاینت ساید هستند، فقط در توانمندی هایشان و این که در کدام پلتفرم ها اجرا می شوند فرق دارند + جواب دوستمون

3 - جواب دوستمون

4- اصلی ترین هدف Silverlight امکان ساخت آسان برنامه LOB است که زیبا هم باشند + جواب دوستمون

5- Silverlight مکانیزم Routing خودش رو داره و از Navigation Framework خودش استفاده می کنه و با Url Routing سمت سرور کاری نداره، شما می تونید Silverlight رو در HTML قرار بدید

6- Silverlight سمت کلاینت اجرا می شه و سمت سرور رو کاری نداره

7- جواب دوستمون

nice_boy_a
یک شنبه 06 اسفند 1391, 21:49 عصر
ممنون از پاسختون
toolkit با SDK چه فرقی میکنه؟
واسه کار با silverlight باید یه سری tools و toolkit دانلود کنم
دقیقا نمی دونم چی باید دانلود کنم!
از این لینکها باید دانلود کنم؟ همینا هستن یا چیز دیگه؟
http://www.microsoft.com/silverlight/

http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?displaylang=en&id=27220

http://silverlight.codeplex.com/downloads/get/311823

sia_2007
دوشنبه 07 اسفند 1391, 05:48 صبح
SDK برای برنامه نویسی Silverlight لازمه
برای امکانات بیشتر یا از Telerik استفاده می کنید، یا از Toolkit یا از Dev Express یا مثل بعضی ها از همش !!! (-:
برای شروع فقط ویژوال استدیو 2012 رو نصب کم، خودش همه چی رو نصب می کنه

nice_boy_a
دوشنبه 07 اسفند 1391, 18:26 عصر
ویژوال 2012 رو نصب دارم، دیگه لازم نیست اون لینکارو دانلود کنم؟
یه سوال دیگه!
افزودن Silverlight به asp مثل افزودن JQuery به Asp است، درسته؟
اگه درسته، چه فایلی را باید به Asp اضافه کنم؟ و از کجا باید دانلود کنم؟

hakim22
شنبه 12 اسفند 1391, 10:18 صبح
از تگ Object برای نمایش سیلورلایت در ASP استفاده میشه و برای طراحی و برنامه نویسی آن باید SDK آن را نصب کنید . برای نمایش آن هم نصب کردن خودن silverlight کافیه و فایل یا رفرنس خاصی لازم نیست به پروژه اضافه بشه.