ورود

View Full Version : انتقال داده با استفاده از پورت

Makhmal_khan1368
یک شنبه 06 اسفند 1391, 23:23 عصر
سلام
دوستان چطور میشه اطلاعات رو بین دو برنامه کاربردی مختلف در دو سیستم مختلف در شبکه انتقال داد ؟

Mask
دوشنبه 07 اسفند 1391, 12:22 عصر
این سوالتون دقیقا مثل این میمونه که بگید ، بچه ها من میخام امروز با کامپیوتر کار کنم، چطوری باید این کار رو انجام بدم.
لا اقل برای سوال خودتون و اینکه زود تر به جواب برسید، وقت صرف کنید و در مورد سوالتون توضیحات کامل بدید.

Makhmal_khan1368
دوشنبه 07 اسفند 1391, 15:53 عصر
این سوالتون دقیقا مثل این میمونه که بگید ، بچه ها من میخام امروز با کامپیوتر کار کنم، چطوری باید این کار رو انجام بدم.
لا اقل برای سوال خودتون و اینکه زود تر به جواب برسید، وقت صرف کنید و در مورد سوالتون توضیحات کامل بدید.

حق با شماست دوست عزیز.
استادمون یه همچین پروِژه ای خواست. زیاد هم راجبش توضیح نداد. اما اینجور که خودم برداشت کردم یه چیزی شبیه برنامه چت میخواد . یه سمت کلاینت یه سمت هم سرور. حالا این داده ای که میتونیم انتقال بدیم هم مشخص نیس (میتونه متن- صدا یا تصویر باشه)

silverfox
دوشنبه 07 اسفند 1391, 15:58 عصر
در مورد socket و socket programming جستجو کن همونی رو که می خوای پیدا می کنی در موردش همه چیز وجود داره کد... برنامه... آموزش.... فیلم...

Makhmal_khan1368
دوشنبه 07 اسفند 1391, 17:19 عصر
در مورد socket و socket programming جستجو کن همونی رو که می خوای پیدا می کنی در موردش همه چیز وجود داره کد... برنامه... آموزش.... فیلم...

ممنون دوست عزیز .
شما فیلم یا فایل یا برنامه ای دارید که بتونه کمک کنه ؟ میتونم بگردم و پیدا کنم اما مسلماً چیزی که دوستان در اینجا اپ میکنن خیلی مثمر ثمر تر واقع میشه .

silverfox
دوشنبه 07 اسفند 1391, 18:30 عصر
آخه اول باید بگی
چی می خوای
با چه زبونی می خوای
چیا بلدی تا بشه بیشتر و دقیقتر راهنماییت کرد ولی می تونی اول یکم سرچ بکنی کلیت ماجرا دستت بیاد بعدش که فهمیدی چی به چیه شاید صورت مسئله رو اون موقع درست فهمیدی یا اینکه اون موقع بپرسی ببینی دقیق تر استادت چی خواسته ازت درست کنی

manvaputra
سه شنبه 08 اسفند 1391, 04:46 صبح
آموزش برنامه نویسی سوکت در تالار جاوا :

http://barnamenevis.org/showthread.php?119875-%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B7-TCP-%D8%AF%D8%B1-%D8%AC%D8%A7%D9%88%D8%A7